Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Atoll – elegant tapijt

De Balsan Atoll-collectie van het Franse bedrijf combineert een chique design met eersteklas technische kenmerken, waardoor uw kamers een gezellige en huiselijke uitstraling hebben. Als onderdeel van de grote topcollectie biedt dit tapijt u ook fijne, reliëfachtige patronen die zorgen voor een opwindend ontwerp van uw pand. Trek dag in, dag uit nieuwe kracht uit het ontspannen ontwerp van materiaal van de hoogste kwaliteit.

 

Lees verder

Balsan Atoll

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Perfect voor de woonkamer– robuust tapijt en makkelijk te verzorgen

Het tapijt is ontworpen twee verschillende toepassingen en is zowel voor de residentiële als  de commerciële sector geschikt. In hun eigen huis, dit omvat alle levende gebieden, zoals de slaapkamer of woonkamer, maar ook de belasting in de kinderkamer blijft deze collectie staan. Daar nodigt het zachte materiaal je uit om te blijven hangen en te rusten en je kunt na een dag hard werken comfortabel ontspannen. Het is zelfs zo slijtvast dat het op de trap gelegd kan worden! Het tapijt is bedoeld voor kleine kantoren en gebruik in hotels.

De collectie van Balsan is van hoge kwaliteit dankzij het gebruikte materiaal. Tegelijkertijd is het van zo'n goede kwaliteit dat het een lichte glans effect heeft dat het gezellig en zacht aspect belicht. Het voelt zo comfortabel dat de vloer zelfs luxe klasse 4 ontmoet! Ondanks de toch al superieure eigenschappen van het materiaal heeft het ook niet laten nemen het Franse bedrijf om zijn producten nog specialer te maken. Daarom werd de collectie ook behandeld met Balsan Protect & Silvercare. Deze omhullen de vezels zonder dat je de coating ziet, voelt of ruikt. Balsan Protect ondersteunt de natuurlijke eigenschappen van het garen materiaal en heeft een extra vlekbestendig, terwijl Balsan Silver Care zorgt voor een beschermende laag die is antibacterieel en voorkomt dat bacteriën of mijten op zoek naar een nieuwe thuis in uw tapijt. Ondanks de goede bescherming tegen allerlei soorten vervuiling, wordt af en toe een intensieve, plotse schoonmaak aanbevolen. Afhankelijk van de belasting moet dit één of twee keer per jaar worden gedaan. In de tussentijd is het voldoende om uw vloer van stof en vuil met een stofzuiger schoon te maken. Met een opzetborstel bereikt u de beste resultaten!