Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Balmoral – tapijt voor de hotelindustrie

Maak van de Balsan Balmoral collectie een eersteklas tapijt dat speciaal is ontwikkeld voor de hotelindustrie. Het zachte en esthetische oppervlak biedt een uniek gevoel van welzijn, terwijl het materiaal en de structuur bijzonder gemakkelijk te verzorgen zijn. Over het algemeen genieten textieltapijten van tal van eigenschappen en kwaliteiten die comfort en rust beloven.

Lees verder

Balsan Balmoral

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tapijt dat overal te gebruiken is

Hoewel de vloer voornamelijk voor het hotelsegment is ontworpen, is deze ook op veel andere locaties te vinden. De hoge gebruiksklasse maakt niet alleen accommodatie in deze speciale industrie mogelijk, maar kan ook worden gebruikt voor kleine kantoor- of conferentiezalen. Omdat de horeca in toenemende mate afhankelijk is van huiselijke ontwerpen, kan het chique ontwerp eenvoudig in uw eigen huis worden gelegd. Omdat de hoge utiliteitsklasse niet alleen achterwaarts compatibel is, wordt de verzameling zelf ook expliciet geadverteerd met de gebruikscategorie 23 voor de veel gebruikte woonruimte. U bent dus niet eens gebonden aan uw eigen woonkamer of slaapkamer, maar u kunt dit tapijt ook in kinderkamers leggen, die tijdens het spelen aan veel stress kan worden blootgesteld. Ontdek deze rustgevende combinatie van gezelligheid en duurzaamheid en geniet van het kleine werk dat u met deze vloerbedekking zult hebben!

Het feit dat het tapijt van Balsan zowel stoer als zacht en knuffelbaar is, is vooral te danken aan het hoogwaardige materiaal dat het Franse bedrijf gebruikt. Omdat het oppervlak, dat is bevestigd aan een stevige textielrug, voor 100% uit polyamide bestaat! Het is een bijzonder sterk garenmateriaal, dat vooral gewaardeerd wordt om zijn enorme weerstand. Onzuiverheden zijn moeilijk door te dringen in de diepere structuren van het materiaal en het slijtagegedrag maakt het ook een topkeuze in zwaar belaste ruimtes. Tegelijkertijd heeft het vaak een licht en elegant glinsterend effect, reproduceert het krachtig kleuren en vervagen slechts heel langzaam. Hoewel de materiaalkeuze alleen al dit tapijt gemakkelijk te onderhouden maakt, heeft het bedrijf het vloeroppervlak niet verfijnd met een eigen interne beloning. Daarom werd het vloeroppervlak behandeld met Balsan Silvercare en Balsan Protect, waarvan de eigenschappen het product enorm verbeteren! Maar het beste deel is dat je deze coatings niet kunt zien, ruiken of voelen en het heeft geen invloed op je balsan-ervaring. Balsan Protect ondersteunt de natuurlijke weerstand van het polyamide tegen vuil en maakt het nog moeilijker om door te dringen in de diepere structuren van de vezels. Balsan Silvercare vormt daarentegen een antibacteriële beschermlaag om te voorkomen dat bacteriën of mijten een nieuw huis vinden in uw vloer.