Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Capitol – juiste tapijt voor uw woning

Ontdek nu de collectie Balsan Capitol en verras jezelf met dit prachtig tapijt, dat veel kan verduren! De zachte vloerruimte ziet er niet alleen eersteklas uit, maar heeft ook uitstekende functies die u ondersteunen en begeleiden in uw professionele en privé-leven. Geef niet op met het aangename comfort van het fluweelzachte velours-oppervlak en krijg deze hoogwaardige vloerbedekking om uw gebouwen te versieren.

Lees verder

Balsan Capitol

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Duurzaam en gemakkelijk te verzorgen – bespaar werk met Balsan tapijt

Opvallend voor dit tapijt is de hoge gebruiksklasse van de collectie. Volgens gebruiksklasse 33 kan Balsan Capitol overal geplaatst worden, zelfs in intensief gebruikte commerciële ruimtes. Naast kantoor- en conferentiezalen en winkels, siert het elegante patroon vooral de gezellige kamers in hotels. De collectie is ontworpen met het oog op comfort, daarom is er niets dat u ervan weerhoudt de gezellige vloer bij u thuis neer te zetten. Daar zorgt het duurzame materiaal ervoor dat je het niet alleen in de slaapkamer en woonkamer kunt plaatsen, maar ook in werkruimtes, zwaar belaste appartement gangen of zelfs op trappen.

Het oppervlak van de collectie van Balsan is gemaakt van 100% polyamide, een bijzonder resistent garenmateriaal, dat perfect geschikt is voor zwaardere belastingen vanwege de goede slijtvastheid. Zelfs bevuiling is moeilijk om zijn weg te vinden in de stevige vezels, terwijl krachtig kleuren worden gereproduceerd, waardoor een gevarieerd ontwerp mogelijk is. Het dichte velours voorkomt het gemakkelijk binnendringen van vuil in de diepere structuren van de vloerbedekking. Voor eenvoudige basisreiniging is het voldoende om het tapijt te stofzuigen. Uitstekende resultaten kunnen al worden bereikt met een eenvoudige stofzuiger met borstelbevestiging, die de vezels losser maakt en zo beter het vuil bereikt. Bovendien verbergt het licht gevlekte ontwerp eenvoudige onzuiverheden en creëert het, zelfs zonder veel zorg, een vloer die opvalt!