Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Carrousel – ideaal voor u!

Zoekt u een tapijt voor uw renovatieprojecten? Ontdek dan Balsan Carrousel en gok op zachte oppervlakken, eersteklas eigenschappen en een verscheidenheid aan kleuren die indrukwekkend zijn! Ervaar de voordelen van de hoogwaardige tapijten en gebruik de getufte collectie om uw ruimte tot in het kleinste detail speciaal te maken!

 

Lees verder

Balsan Carrousel

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Met dit tapijt van Balsan krijgt u talloze mogelijkheden om uw kamers voor te bereiden op de dagelijkse bezigheden. Dankzij de hoge certificering voor gebruiksklasse kunt u deze vloerbedekking ook gebruiken in middelgrote commerciële ruimten. Dit kunnen eenvoudige hotelkamers zijn, kleinere winkels of zelfs kantoorruimte, die allemaal verfijnd kunnen worden met de zachte velours vloer. Het Franse bedrijf hecht echter veel belang aan de huiselijke presentatie van de collectie, daarom is Balsan Carrousel vooral te vinden in particuliere woningen. Daar worden textielvloeren meestal gelegd in de slaapkamer of woonkamer, waar de lay-out u uitnodigt om te ontspannen na een lange dag op het werk. Zelfs 's morgens vroeg is er niets beter dan verwelkomd te worden door dit comfortabele tapijt na het opstaan. Vanwege de hoge weerstand kun je deze vloer ook gemakkelijk in de gang of je eigen studie gebruiken.

Het dichte bruikbare gebied bestaat uit 100% polyamide, een bijzonder hoogwaardig en robuust garenmateriaal, waarvan de eigenschappen ervoor zorgen dat deze vloer niet alleen veel weerstand biedt, maar ook een aangenaam comfortabel gevoel heeft. Polyamide wordt gekenmerkt door zijn uitstekende slijtvastheid, zijn lage vervuilingsgraad en zijn lange en krachtige kleuren. Dienovereenkomstig is de zorg voor het tapijt ook eenvoudig. Voor een schoon resultaat is het vaak voldoende als u de vloer regelmatig stofzuigt. Het is het beste om een ​​stofzuiger met een borstelbevestiging te gebruiken, omdat deze de vezels losmaakt en ook diepere onzuiverheden bereikt. Hoewel u zoveel vlekken kunt verwijderen, moet u, afhankelijk van het toepassingsgebied, uw textielvloer een of twee keer per jaar intensief reinigen om niet alleen hardnekkige vlekken te verwijderen, maar ze ook meteen te verzorgen. In de tussentijd ziet uw nieuwe vloer er echter altijd goed uit, ook als u niet veel werk hoeft te doen, ongeacht of u zich in de woonkamer of op het werk bevindt. Bovendien is de collectie bovendien afgewerkt met Balsan Protect, een oppervlaktecoating die de vezels omhult met een vuilafstotende beschermfilm die u niet kunt ruiken, zien of voelen!