Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Colisée –beste keuze voor een nieuw tapijt

Wilt u uw pand op een gestructureerde, dynamische en zakelijke manier ontwerpen? Ontdek dan Balsan Colisée, het tapijt voor alle gelegenheden! Naast een esthetisch ontwerp, biedt deze vloerbedekking een veerkrachtige en zeer veerkrachtige partner voor uw dagelijks leven. Met zijn technische kenmerken kan het op veel manieren worden gebruikt en is het verrukt over de vele verschillende kwaliteiten die u, eenmaal ervaren, nooit meer wilt missen!

Lees verder

Balsan Colisée

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Perfect geschikt voor hotel, kantoor of uw eigen huis - Balsan tapijt

Hoewel deze collectie een tapijt is, moet de veerkracht ervan niet worden onderschat. Zoals de hoge klasse 33 bewijst, is Balsan Colisée zo robuust dat je hem gemakkelijk kunt gebruiken in het drukbezochte objectgebied. Deze omvatten winkels, kantoren, vergaderzalen, restaurants of zelfs de hotellerie. Het product is speciaal voor de laatste ontwikkeld en combineert daarom technische prestaties met een huiselijk ontwerp. Natuurlijk is de gebruiksklasse ook neerwaarts compatibel, dus niets spreekt er tegenin als je de vloerbedekking thuis wilt gebruiken. Daar wordt de vloer voornamelijk in de slaapkamer of in de woonkamer gebruikt, maar kan ook worden gebruikt voor kamers die zwaarder worden gebruikt. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een tapijt voor uw hal of studie, bent u goed bediend. Zelfs trappenhuizen in de woonkamer kunnen worden uitgerust met dit materiaal!

Dat het tapijt er zowel comfortabel als duurzaam uitziet, heeft hij vooral te danken aan de materiaalkeuze. Omdat Balsan alleen polyamide gebruikt voor het bruikbare gebied, een bijzonder hoogwaardig garen, dat wordt gewaardeerd om zijn uitstekende eigenschappen. Het heeft dus een eersteklas slijtagegedrag en geeft de kleuren krachtig, zelfs na langdurige blootstelling aan UV. Bovendien voelt het aangenaam zacht en moeilijk te vervuilen, dus het is ideaal op plaatsen waar u sterker voetverkeer verwacht. Bovendien werd het vloeroppervlak afgewerkt met Balsan Protect, een oppervlaktebehandeling. Dit manifesteert zich in de vorm van een beschermende film die de absorptie van vuil voorkomt. Dit heeft echter geen nadelige invloed op het gevoel of het uiterlijk en de geur blijft altijd neutraal.