Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Balsan Flannel – tapijt voor alle gelegenheden

Je houdt ervan om op te vallen met conventionele patronen en bent op zoek naar een duurzaam tapijt? Dan is  Balsan Flannel de juiste keuze voor u! Gekenmerkt door opvallende licht-donkercontrasten, ziet deze collectie er niet alleen goed uit, maar maakt ze ook indruk met tal van functies die hem bijzonder veelzijdig maken.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Tapijten van Balsan - uitstekend geschikt voor hotel en kantoor

In deze collectie is Balsan echter vooral gericht op een specifiek toepassingsgebied: de hotelsector. Daar scoort het ontwerp vooral met zijn huiselijke kant, maar het is tegelijkertijd zo resistent dat de dagelijkse belasting hem niet hindert. Omdat hotels nu de meest huiselijke ambiance creëren, is het niet verrassend dat het decor zo aantrekkelijk is dat u het thuis in uw eigen woonkamer wilt plaatsen. Daar voeren de collecties in alle gebruikelijke toepassingen uitstekende diensten uit. Leg het gewoon in de slaapkamer of woonkamer, de studeerkamer, entree van het appartement of op de trap!

Het poolvezelmateriaal bestaat uit 100% polyamide, een garenmateriaal dat wordt gewaardeerd om zijn veelzijdige eigenschappen. Want hoewel het erg gevoelig is, bewijst het goed bestand te zijn tegen slijtage verschijnselen en vuil. Daarnaast is het materiaal behandeld met Balsan Protect, een speciale oppervlakteafwerking die de natuurlijke eigenschappen van het polyamide ondersteunt. Het ligt als een beschermende film over je tapijt en rust het bovendien uit tegen onzuiverheden van allerlei aard, maar de verfijning is nooit te zien, te ruiken of zelfs gevoeld te worden! De esthetiek die afkomstig is van de textielweergave is dus nooit vertroebeld. Integendeel, het ontlast u van werk en zorgt ervoor dat Balsan Flannel er goed uitziet.

+ lees meer