Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Folio – tapijt voor nog meer elegantie

Bent u op zoek naar een zacht tapijt dat lang meegaat en praktische functies heeft die nog meer comfort toevoegen aan uw dagelijkse routine? Ontdek dan de Balsan Folio collectie en ontvang stijlvolle linten in verschillende tinten waarmee u uw pand naar eigen wens kunt inrichten!

Balsan Folio

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Balsan tapijten - alleen het beste voor uw huis

Ondanks de gezellige sfeer, kan het tapijt van Balsan behoorlijk veeleisend zijn. Zoals de hoge gebruiksklasse 33 laat zien, kunt u de vloerbedekking zelfs in drukbezochte contractgebieden gebruiken. Dit omvat winkels, restaurants, kantoortuinen of zelfs hotels! De zachte en gemakkelijk te onderhouden vloerbedekking wordt daar vaak gebruikt omdat deze snel en gemakkelijk schoon te maken is, opmerkelijk resistent is en u verwelkomt als u de kamers binnenkomt met een vertrouwde sfeer. Juist om deze redenen is Balsan Folio niet alleen iets voor de openbare ruimte, ook bij u thuis, biedt het tapijt een onvergelijkbaar gevoel van welzijn. Ervaar hoe je met de zachte vloerruimte gemakkelijker kunt ontspannen in de slaapkamer of woonkamer en kom tot je welverdiende rust na een lange werkdag. Maar omdat de collectie zo robuust is, kan deze ook op veel minder klassieke plaatsen worden gebruikt. Het siert dus uitstekende entreegebieden in uw huis of kan daar zelfs op trappen worden gelegd.

Het feit dat het tapijt er zo comfortabel uitziet, is vooral te danken aan het gebruikte materiaal. Het Franse bedrijf gebruikt hoogwaardig polyamide, een garenmateriaal dat vrij ongevoelig is voor vuil, en dankzij zijn eersteklas slijtvastheid vertoont het zelfs na langdurig gebruik nauwelijks sporen van slijtage. Daarentegen worden kleuren authentiek gereproduceerd en nauwelijks vaag vanwege de hoge lichtechtheid van de stof. Om het toch al sterke oppervlak nog ongevoeliger te maken, heeft Balsan het ook nog verder verfijnd met de twee compensaties Balsan Silvercare en Balsan Protect. Silvercare heeft een antibacterieel effect dat voorkomt dat bacteriën of mijten zich in uw nieuwe vloerbedekking nestelen, terwijl Protect zich als een beschermlaag om de vezels wikkelt en ervoor zorgt dat ze niet te vuil worden. Natuurlijk zijn beide afwerkingen niet te zien, te ruiken of zelfs te voelen en worden ze dus de ideale metgezel voor uw tapijt!