Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Les Must – de „must have „ onder de tapijten

Het tapijt van het Franse bedrijf is een voorbeeld van hoge kwaliteit en biedt u bijna alle voordelen van textiele vloerbedekkingen. Het is resistent en vlam vertragend, maar ook extreem zacht en visueel aantrekkelijk, waardoor het een optimale vloer is voor een verscheidenheid aan toepassingen! Ontdek de voordelen van Balsan Les Must!

Balsan Les Must

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Balsan tapijten - hygiënisch, gemakkelijk te onderhouden en veelzijdig

Hoe veelzijdig Balsan's tapijt echt is, is te zien in een korte blik op de gebruiksklasse 32. Dit betekent dat je het in de gemiddeld bezochte commerciële ruimte kunt gebruiken. Deze omvatten verkoopruimten, restaurants, maar ook kantoren of hotels. Daar word je meteen verwelkomd met het textiel en word je aangetrokken door de betovering. Tegelijkertijd zorgen de robuuste vezels ervoor dat u een lange levensduur kunt verwachten. Met zijn zachte velours-oppervlak kunt u het thuis in een comfortabele slaapkamer of woonkamer neerzetten. Dankzij de hoge weerstand kan het ook worden gebruikt om gebieden te decoreren die u anders niet met het materiaal zou versieren.

Het feit dat Les Must ongecompliceerd zowel privé als commercieel kan worden gebruikt, is hoofdzakelijk te danken aan het materiaal dat Balsan gebruikt om het tapijt te produceren. Deze is gemaakt van 100% polyamide, een zeer hoogwaardig en veelzijdig garenmateriaal. Het heeft dus een uitstekend slijtagegedrag, waardoor het minder snel slijt en ook onzuiverheden moeilijk in de diepere structuren van de vezels te bereiken zijn. Aan de andere kant werkt het wonderwel en vleit de huid wanneer het wordt aangeraakt. Als je het verft, geeft het de gewenste tinten weer krachtig en authentiek en de hoge lichtvastheid van het materiaal voorkomt dat ze snel vervagen. Om de bodem tegen vervuiling te beschermen, werd het oppervlak bovendien afgewerkt met Balsan Protect. Dit is een speciale oppervlaktecoating, die als beschermlaag over de vezels en de penetratie van vuil moeilijk is. Het is niet te zien, te ruiken of te voelen! Omdat het materiaal zelf al een goede bescherming tegen besmetting biedt, is de verzorging van de bodem relatief eenvoudig. Met een in de handel verkrijgbare stofzuiger kunt u een groot deel van het opeenhopende vuil in een mum van tijd verwijderen en kunt u in geval van nood zorgen, zelfs kort voor de aankomst van uw bezoek.