Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Opus – het tapijt met de oosterse flair

Als we de twee termen tapijt en Orient combineren, zouden de meesten van ons waarschijnlijk denken aan Aladdin en zijn vliegende metgezel. Helaas is het niet mogelijk om op deze vloerbedekking te vliegen, maar het is alsof je op wolken loopt! Met Balsan Opus heeft het Franse bedrijf opnieuw een sterke collectie ontworpen die esthetiek, zachtheid en veerkracht combineert, waardoor het de perfecte keuze is voor een verscheidenheid aan locaties.

Balsan Opus

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Balsan tapijten – onweerstaanbaar en comfortabel

Hoe robuust het tapijt van Balsan echt is, blijkt uit de technische kenmerken. Bekroond met de hoge gebruiksklasse 33, is het uitstekend geschikt voor de commerciële sector en is bestand tegen zelfs het zware verkeer. Dit kunnen kleinere winkels, restaurants of kantoren zijn, maar Opus is vooral populair in de hotelindustrie, waar het gasten vermaakt en het personeel ontlast. Het zachte garen en de huiselijke buitenkant maken deze collectie tot een uitstekende kandidaat voor uw privé-ruimtes! Ontspan gewoon in uw eigen slaapkamer of woonkamer en geniet van de vele voordelen van de robuuste vloerbedekking. Vanwege de duurzaamheid is het ook geschikt voor vele andere toepassingen in huis, waarvoor sommige textielvloeren niet beschikbaar zijn, zoals voor de ingang, de privéstudie of voor de bekleding van trappen.

Het tapijt bestaat voor 100% uit polyamide. Polyamide is een garenmateriaal van hoge kwaliteit met verschillende eigenschappen waardoor het een uitstekende keuze is voor elke behoefte. Het heeft dus een uitstekend slijtagegedrag. Tegelijkertijd worden kleuren lang en krachtig weergegeven en voelen de vezels aangenaam zacht aan, zodat u uitkijkt naar extra comfort tijdens het lopen. Naast het kiezen van een sterk materiaal, heeft de fabrikant het oppervlak verfijnd met Balsan protect. Het is een innovatieve oppervlaktebehandeling die ook onzuiverheden weghoudt en diepe vervuiling voorkomt. Het ligt als een beschermende film over de vezels, maar het kan niet worden gezien of geroken of gevoeld, waardoor het de perfecte aanvulling op de collectie is.