Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Résidentiel – de comfortabele tapijt voor uw woning

Wie weet het niet? Het alarm gaat vroeg in de ochtend uit, je slinger je benen uit bed en het volgende moment scheur je uit half slapend door een koude vloer. Met Balsan Résidentiel in je slaapkamer zal dat je niet meer overkomen! Ontdek het zachte tapijt met het aangename veloursoppervlak en geniet ervan wanneer het materiaal je voeten flatteert.

Balsan Résidentiel

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Dit wordt onderstreept, niet in de laatste plaats door de hoge gebruiksklasse 23, die u zelfs voor zwaar gebruikte gebieden kunt gebruiken. Naast de klassieke toepassingsgebieden, zoals de slaapkamer en de woonkamer, zijn dit bijvoorbeeld gangen, werkruimten of over het algemeen entreegebieden, bijvoorbeeld naar het terras of balkon. De Balsan Résidentiel is ook zo stevig dat je hem zelfs kunt gebruiken voor op je trappen. Bovendien heeft het ook gebruiksklasse 31, die zelfs geschikt is voor licht commerciële ruimtes. Hotelkamers kunnen bijvoorbeeld ook worden ingericht dit tapijt.

De vloerbedekking zelf bestaat uit 100% hoogwaardig polyamide, een garenmateriaal met eersteklas slijtwaarden en praktische eigenschappen. Ondanks deze robuuste voordelen is het materiaal aangenaam zacht en vleit het de huid wanneer het wordt aangeraakt. Kleuren worden ook authentiek gereproduceerd door polyamide, zodat de vloer verkrijgbaar is in een enorme verscheidenheid aan kleuren. Naast de eigenschappen van het paalmateriaal, heeft Balsan het bruikbare oppervlak verfijnd en gecoat met de Balsan Protect-oppervlaktecoating. Zoals de naam doet vermoeden, fungeert deze afwerking als een beschermende film over de vezels, en beschermt ze tegen eenvoudige onzuiverheden. Daarom is het vaak voldoende als u de vloer stofzuigt met een eenvoudige stofzuiger. U verwijdert dus dagelijks een groot deel van het opeenhopende vuil en stof en kunt zelfs gasten op het laatste moment ontvangen.