Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Tango – tapijt om op te dansen

Dompel jezelf onder in de wereld van zachte tapijten en ontdek de aantrekkelijke Balsan Tango collectie die je voeten laat dansen! Ervaar hoe het zachte tapijt uw leven comfortabel maakt en ontdek de uitstekende eigenschappen van textiel. Laat deze collectie de esthetiek en het welzijn van uw bedrijf benadrukken!

Balsan Tango

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Met zijn gebruiksklasse 22 is Balsan Tango ideaal voor de gemiddelde woonomgeving. Profiteer van het aantrekkelijke ontwerp om uw slaapkamer of woonkamer gezellig te maken en geniet van de vele voordelen. Volgens de fabrikant kan de collectie ook worden geïnstalleerd in ontvangstruimten en rustruimten. Voor de vloerruimte zelf heeft het Franse bedrijf Balsan alleen de beste polyamide gebruikt, een hoogwaardig garenmateriaal, dat duurzaam is en tegelijkertijd erg zacht aanvoelt. Op deze manier wordt de zorg vereenvoudigd, terwijl u nooit hoeft te doen zonder de hoge kwaliteiten van de vloerbedekking. Bovendien werd de Tango voorzien van de innovatieve oppervlakteafwerking Balsan Protect, die als een beschermende film over de vezels is om ze beter tegen vervuiling te beschermen. U kunt het niet ruiken, zien of aanraken, waardoor het de perfecte aanvulling op uw vloerbedekking is.

Met dergelijke materiaaleigenschappen en praktische afwerkingen kan het tapijt gemakkelijk worden gereinigd. Het enige dat u nodig hebt, is een conventionele stofzuiger waarmee u de meeste verontreinigingen kunt verwijderen. Vaak worden vooral goede resultaten bereikt bij het gebruik van een zuigaansluiting met borstels, omdat deze de vezels wat losser maken. Als u echter opmerkt dat de borstels op het materiaal scheuren, dient u af te zien van het gebruik van deze methode.