Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Wood Ribs – tapijt met rustiek ontwerp

U wilt breken met oude conventies en een frisse wind in uw woning brengen? Ontdek dan de Balsan Wood Ribs collectie, een combinatie van een opwindend en toch rustiek ontwerp met praktische functies om een werkelijk unieke sfeer te creëren. Lees verder om alle speciale kenmerken van het eersteklas tapijt te leren kennen!

Balsan Wood Ribs

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Balsan tapijten - bestendig en gemakkelijk te verzorgen

Oorspronkelijk ontwikkeld voor de hotelindustrie, is dit tapijt extreem duurzaam en toch comfortabel. Het toepassingsgebied is echter niet beperkt tot hotels, maar dankzij zijn hoge gebruiksklasse 33 dekt het de hele vastgoedsector met veel verkeer. Dit betekent in detail dat u deze vloerbedekking kunt gebruiken, zelfs in open kantoren, winkels of restaurants. Natuurlijk zijn de textielbekledingen bestand tegen nog zwaardere lasten en hebben ze tegelijkertijd een aangenaam, huiselijk ontwerp, dus er is niets mis met het gebruik ervan in uw eigen woning. Je kunt Wood Ribs ook gebruiken als een bekleding op trappen of voor de privéstudie.

Het feit dat de dergelijke duurzame vloerbedekking nog steeds goed aanvoelt, is vooral te danken aan het vloeroppervlak waarvoor Balsan alleen het beste polyamide gebruikt. Dit garenmateriaal heeft tal van eigenschappen waardoor het de perfecte kandidaat voor tapijten is. Aan de ene kant is het relatief bestand tegen vervuiling en heeft het eersteklas schuringsgedrag, aan de andere kant is het eenvoudig zacht, comfortabel en geeft het kleurtonen weer authentiek en krachtig - zelfs na jaren! Voor degenen die niet tevreden zijn met het zuivere materiaal, heeft het Franse bedrijf ook de vloerruimte verfijnd met Balsan protect, dat de vezels als een beschermende film bedekt en ook beschermt tegen verontreiniging. Het is niet te zien, te voelen of zelfs te ruiken.