Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tapijt Adria - een combinatie van natuurlijke en synthetische garens

Een aangename vloer is de basis voor een succesvol kamerontwerp. Door voor een tapijt te kiezen krijgt de ruimte een harmonieuze en gezellige look. Een passende tapijt plaatsen in een ruimte heeft de kracht om de volledige kamer een nieuw leven te geven zonder iets anders in uw interieur hoeven aan te passen. 

Lees verder

Tapijt Adria

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Door de combinatie van zowel natuurlijke als synthetische garens zijn de Adria tapijten de ideale keuze in uw ruimte. De natuurlijke vezels bestaande uit een mix van linnen, bamboe, sisal en jute geven het gevoel met blote voeten in de natuur te lopen en bieden dus een maximum voetcomfort aan. De productie van deze vloerkleden hebben naast hun natuurlijkheid ook nog verschillende andere voordelen.

De verschillende voordelen van de Adria tapijten

De combinatie van synthetische en natuurlijke garens maken de Adria-tapijten unieke vloerbekledingen voor zij die liever iets natuurlijks willen behouden binnenshuis en willen genieten van de natuurlijke kenmerken van de tapijten. Verder is het ondertussen bekend dat een tapijt een betere optie zijn voor mensen met een allergie dan harde vloeroppervlakten. Doordat de stofdeeltjes vast komen te zitten in de tapijt, zweven deze niet meer rond in uw woning en komen deze dus niet in uw ademhalingsstelsel terecht. Naast de vanzelfsprekende voordelen die tapijten bieden, hebben de vloerbekledingen uit de Adria collectie verschillende andere voordelen die deze collectie ideaal maken in uw ruimte.

Lange levensduur gegarandeerd met de Adria tapijten 

Het gebruikte polypropyleen in de Adria tapijten zorgt voor een lange levensduur van de vloerbekleding. Door de slijtvastheid van de Adria tapijten kunnen deze vloerbedekkingen geplaats worden in ruimten waar veel loopverkeer is zonder de risico te lopen dat ze verslijten. Ook de vastheid van de tapijten maken het mogelijk om vaak op de tapijten te lopen zonder dat ze er minder uitzien. De gevlochten structuur van de Adria tapijten vermijden dat haartjes van de tapijt losgeraken. 

Een goedkope vloerenoptie met minimale schoonmaaktijd 

De gebruikte Polypropyleen garen hebben ook als voordeel dat de vloerbedekkingen van Adria vlekbestendig zijn en dus niet gemakkelijk vuil te krijgen zijn. Verder zijn de tapijten ook gemakkelijk schoon te maken en zorgt ervoor dat de tapijtvloer haar glans en kleur niet verliest, zelfs na jaren intensief gebruik. Zo hoeft u u niet druk te maken om de schoonmaak van de tapijten en kunt u meer genieten van de vloerbedekkingen.

Een juiste kleur voor in iedere ruimte 

De ruime keuze aan kleuren geeft u ook de mogelijkheid een tapijt te kiezen die het best past bij u wensen en interieur. Door de juiste kleur te kiezen die het best in uw ruimte past geeft u uw woning een volledig ander look en wordt de decor vervolledigt. De kleuren van de Adria collectie blijven bij kleuren die men in de natuur terug kan vinden. Zo geeft u uw interieur een natuurlijke en relaxerende look. Ook krijgen, door de natuurlijke kleuren, de ogen een moment van rust van het drukke dagdagelijkse leven. Deze collectie is om deze reden ook een ideale optie voor zij die van natuur houden en thuis een natuurlijke uitstraling willen behouden.

Adria - goedkope decoratie - tapijten voor woonbereik

Met een comfortklasse van 22 is de tapijt ideaal voor in woningen met een druk woongebruik. De onregelmatige geweven natuurlijke vezels en de verschillende kleuren en tinten geven ook een originele look in uw woon-, slaap- of kinderkamer. Ook bieden de tapijtvloeren van de Adria-collectie verschillende technische verbeteringen.

De gezelligheid en zachtheid van de vloedkleed maken de Adria tapijten ideaal voor in de woonkamer. De vliesrug zorgt er verder voor dat het tapijt geluid isoleert. Zo hebben uw onderburen geen last van uw voetstappen en kunt u genieten van de natuurlijke uitstraling en zacht gevoel onder je voeten.

De antistatisch oppervlakte en stevigheid van de tapijt maken de tapijten ook ideaal voor in uw kantoorruimte. Zo kunnen bureaustoelen op de tapijt geplaatst worden zonder dat de oppervlakte beschadigd wordt. Daarnaast hebben de tapijten ook een brandklasse waardoor de tapijt ook in openbare ruimtes kan geplaatst worden.

Indien u graag voor een natuurlijke en moderne look terwijl u geniet van de zachtheid onder u voeten bestel dan vandaag nog uw favoriete decor uit de Adria collectie bij Bricoflor en profiteer van de goedkope aanbieding van dit hoogwaardige tapijt!

Voordelen als u uw vloer bij Bricoflor bestelt

Het aankopen van tapijten via Bricoflor biedt verschillende voordelen aan. Dit begint bij het transport: het is heel moeilijk om met een eigen auto een 5 meter brede tapijtrol te vervoeren. Verder kunt u door bij Bricoflor te bestellen van onze beste prijsgarantie genieten. Indien u binnen de 3 dagen na uw bestelling bij Bricoflor eenzelfde artikel tegen een lager prijs vindt in een andere Nederlands webshop, zullen wij u het verschilbedrag terugbetalen.

Verder bieden wij ook een sample service aan. Zo krijgt u een stukje van de door u gekozen tapijt thuis toegestuurd voor u uw bestelling maakt. Op deze manier kan u eerst zien of de vloer u wel aanstaat.

Tot slot maken wij ook individuele offertes aan voor klanten die een grotere hoeveelheid bestellen bij Bricoflor. Indien u niet zeker bent of uw bestelling voldoet aan een persoonlijke offerte, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk terug. We kijken ernaar uit om van u te horen en wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer.