Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tapijt Chic- voor een chique look in uw ruimte

Ondanks de opkomst van harde oppervlaktevloeren is en blijft het tapijt nog steeds een van de meest populaire vloerbedekkingen. Het warm en vertrouwd gevoel dat mensen krijgen bij tapijten is iets dat niet snel vervangen kan worden. De warmte en gezelligheid van de tapijten die men krijgt bij het binnenlopen van een woonkamer is onbeschrijfelijk. Bij Bricoflor hechten wij daarom ook veel belang aan gezellige en kwaliteitsvolle tapijten.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De tapijten uit de Chic-collectie creëren een unieke look die zowel stoer als chique oogt. Deze super zachte tapijten vullen elk interieur op een stijlvolle wijze aan. De 100% uit Polyamide bestaande collectie is een kwaliteitsvolle duurzame vloerenoptie voor een goede prijs. Doordat de tapijten uit 100% Polyamide bestaan hebben de tapijten verschillende voordelen en dus des te meer reden om deze in uw woning te plaatsen.

De verschillende voordelen van de Chic tapijten

Door de laagpolige, gesneden oppervlakte van de tapijten uit de Chic collectie voelen deze tapijten heerlijk zacht aan en bieden een optimaal voetcomfort. Verder hebben de Chic tapijten verschillende voordelen die deze collectie ideaal maakt in elke ruimte.  Polyamide, de in de Chic-tapijten aanwezige garens, is een van de meest voordelige en duurzame synthetische garen.

Een gegarandeerde lange levensduur van Chic-tapijten

Door binnenvallend daglicht kunnen bepaalde kleuren in tapijten lichter worden of vervagen. Echter is dit niet het geval bij de Chic tapijten. De tapijten uit deze collectie kunnen zeer goed tegen zonlicht en gaan dus langer mee. Zo kan u voor een langere periode genieten van uw chique tapijt zonder deze telkens weer te moeten vervangen. Een snelle stofzuigreiniging doet de tapijt weer helemaal nieuw lijken.

Chic tapijten - een simpele schoonmaak voldoet

Dankzij de gebruikte polyamide garen zijn de tapijten vlekbestendig en duurzamer dan ooit tevoren. Verder zijn de tapijten ook gemakkelijk schoon te maken en verliest het tapijt, zelfs na jaren intensief gebruik, hun glans en kleur niet. Zo hoeft u zich niet druk te maken om de schoonmaak van de tapijten en kunt u meer genieten van de vloerbedekkingen.

Met Chic-tapijten is er een passend kleur voor ieder interieur

De ruime keuze aan kleuren geeft u de mogelijkheid een goedkoop tapijt  te kiezen die het best past bij u wensen en interieur. Door de juiste kleur te kiezen die het best in uw ruimte aansluit geeft u uw woning een volledig ander look en wordt het interieurdecor vervolledigt. Door de Polyamide garen zijn de kleuren van de Chic vloertapijten zeer verschillend en levendig, waardoor u bijna elke kleur terug kunt vinden in de collectie.

Chic tapijten- een goed vloeralternatief voor allergie patiënten

Dat tapijten slecht zijn voor de allergie is een vaak geïnterpreteerde uitspraak. Echter bleek uit onderzoek dat tapijten juist goed zijn voor allergie patiënten. Dit komt doordat de steeds verfijnde vloerbekledingen het fijne stof in de lucht van de kamer vasthouden en zo de concentratie van rondzwevende stofdeeltjes dramatisch verlagen in vergelijking met vaste vloeren. Doordat de tapijten op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn, geen schadelijke stoffen bevatten en gerecycleerd kunnen worden zonder milieuvervuiling werden de tapijten uit de Chic-collectie gecertifieerd met het GuT-kenteken.

Chic tapijten- een goedkoop tapijt voor ieder woonbereik 

Met een comfortklasse van 23 is de tapijt ideaal voor in woningen met een druk woongebruik. De tapijten vloeren zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en kunnen door hun stevigheid zowel in uw woon- als in uw werkruimte geplaatst worden. De tapijten zijn ook geschikt voor ruimtes waar gebruik wordt gemaakt van meubelen met zwenkwielen. Ongeacht de ruimte waar de tapijt zich bevindt, biedt het een heel nieuw gevoel van comfort aan en zorgt het voor een luxueuze en elegante uitstraling.

De collectie is ook ideaal voor kinderen die graag op pluizige tapijten spelen. De gezelligheid en zachtheid van de vloedkleed maken de Chic tapijten ideaal voor in de kinderkamer. De vliesrug zorgt er verder voor dat het tapijt geluid isoleert. Zo hebben uw onderburen geen last van uw voetstappen of spelende kinderen en kunnen u en uw gezin genieten van de natuurlijke uitstraling en zacht gevoel onder de voeten.

Indien u graag voor een chique en moderne look gaat terwijl u geniet van de zachtheid onder u voeten bestel dan vandaag nog uw favoriete decor uit de Chic-collectie bij BRICOFLOR en profiteer van de goedkope aanbieding van dit hoogwaardige tapijt!

Voordelen om uw vloer bij Bricoflor te bestellen

Het aankopen van tapijten via Bricoflor biedt verschillende voordelen aan. Dit begint bij het transport: het is heel moeilijk om met een eigen auto een 5 meter brede tapijtrol te vervoeren. Verder kunt u door bij Bricoflor te bestellen van onze beste prijsgarantie genieten. Indien u binnen de 3 dagen na uw bestelling bij Bricoflor eenzelfde artikel tegen een lager prijs vindt in een andere Nederlands webshop, zullen wij u het verschilbedrag terugbetalen.

Verder bieden wij ook een sample service aan. Zo krijgt u een stukje van de door u gekozen tapijt thuis toegestuurd voor u uw bestelling maakt. Op deze manier kan u eerst zien of de vloer u wel aanstaat.

Tot slot maken wij ook individuele offertes aan voor klanten die een grotere hoeveelheid bestellen bij Bricoflor. Indien u niet zeker bent of uw bestelling voldoet aan een persoonlijke offerte, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk terug. We kijken ernaar uit om van u te horen en wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer.

+ lees meer