Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tapijt Pisa- het ideale tapijt voor bij uw thuis!

Een mooie vloer is de basis voor een succesvol kamerontwerp. Ondanks de opkomst van harde oppervlaktevloeren is en blijft het tapijt nog steeds een van de meest populaire vloerbedekkingen. Het warm en vertrouwd gevoel dat mensen krijgen bij tapijten is iets dat niet snel vervangen kan worden. De warmte en gezelligheid van de tapijten die men krijgt bij het binnenlopen van een woonkamer is onbeschrijfelijk. Bij Bricoflor hechten wij daarom ook veel belang aan gezellige en kwaliteitsvolle tapijten.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Door de verschillende voordelen van de Pisa collectie zijn deze tapijten de ideale vloerkleed voor in uw woning. Niet alleen zijn ze gezellig en comfortabel om op te lopen, ze zijn ook duurzaam en kwaliteitsvol. De 100% uit Polypropyleen bestaande collectie is een kwaliteitsvolle duurzame vloerenoptie voor een goede prijs. Doordat de tapijten uit 100% Polypropyleen bestaan hebben de tapijten verschillende voordelen en dus des te meer reden om deze in uw woning te plaatsen.

De voordelen van de Pisa tapijten op een rijtje

Bij het aanschaffen van een nieuwe goedkoop tapijt is de look van de tapijt niet het enige waar men naar moet kijken. Tapijten spelen naast comfort en gezelligheid een belangrijkere rol in een ruimte dan meesten denken. Zo kan een tapijt uw leven gemakkelijker maken door de juiste tapijt te kiezen met de juiste eigenschappen. De tapijten uit de Pisa collectie hebben ook verschillende eigenschappen die een grote rol kunnen spelen bij het kiezen van uw tapijt.

Geen last van uw onderburen meer met Pisa-tapijten 

Meestal zijn appartementen erg gevoelig voor geluiden van buren. Men kan hierdoor snel last hebben van voetstappen, tv, radio, etc. Echter door een tapijt te plaatsen worden deze geluiden minder hoorbaar door de geluiddempende functie van tapijtvloeren.

Weg met buren die bij u aankloppen en vragen of het wat stiller kan! De tuften productieproces in combinatie met de dikke en zachte fleece rug zorgen voor een superieure, natuurlijke geluidsisolatie. Door de geluidsisolatie van de Pisa tapijten hebben uw buren geen last meer van de levenslust van u en uw gezin en kunt u op het gemak genieten van de zachtheid en comfort van uw tapijt op uw blote voeten.

Pisa vloerbedekking - een gezondere vloerenoptie

Een bijkomend voordeel van de onregelmatige structuur en de polypropyleen garen is dat vlekken en vuil nauwelijks zichtbaar zijn. Daarnaast zijn de tapijten uit de Pisa collectie een betere optie voor de gezondheid aangezien de vloerbedekking een deel van de in de lucht rondzwevende stoffen vasthoudt waardoor deze niet in uw ademhalingssysteem terechtkomen. De tapijten zijn dus ook geschikt voor mensen met een allergie

Tevens werden de tapijten uit deze collectie gecertificeerd met het GuT-kenteken. Een label die enkel wordt gegeven aan tapijten die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn, geen schadelijke stoffen bevatten en gerecycleerd kunnen worden zonder milieuvervuiling.

Een geschikte kleur voor ieder ruimte 

De bijzondere en onregelmatige structuur van de tapijten passen gegarandeerd perfect in uw huis en bij uw meubels. Door de ruime keuze aan kleuren kunt u op basis van uw smaak en interieur de ideale tapijt vinden die aan uw eisen voldoet.

Waar kan men best een Pisa tapijt plaatsen?

Met een comfortklasse van 22 is de tapijt ideaal voor in woningen met een druk woongebruik. De tapijten vloeren zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en kunnen door hun stevigheid perfect in uw woonruimte geplaatst worden. Ongeacht de ruimte waar de tapijt zich bevindt, biedt het een heel nieuw gevoel van comfort aan en zorgt het voor een luxueuze en elegante uitstraling.

De collectie is ook ideaal voor kinderen die graag op pluizige tapijten spelen. De gezelligheid en zachtheid van de vloedkleed maken de Pisa tapijten ideaal voor in de kinderkamer.

Indien u graag voor een natuurlijke en moderne look gaat terwijl u geniet van de zachtheid onder u voeten bestel dan vandaag nog uw favoriete decor uit de Pisa- collectie bij Bricoflor en profiteer van de goedkope aanbieding van dit hoogwaardige tapijt

Voordelen om uw vloer bij Bricoflor te bestellen

Het aankopen van tapijten via Bricoflor biedt verschillende voordelen aan. Dit begint bij het transport: het is heel moeilijk om met een eigen auto een 5 meter brede tapijtrol te vervoeren. Verder kunt u door bij Bricoflor te bestellen van onze beste prijsgarantie genieten. Indien u binnen de 3 dagen na uw bestelling bij Bricoflor eenzelfde artikel tegen een lager prijs vindt in een andere Nederlands webshop, zullen wij u het verschilbedrag terugbetalen.

Verder bieden wij ook een sample service aan. Zo krijgt u een stukje van de door u gekozen tapijt thuis toegestuurd voor u uw bestelling maakt. Op deze manier kan u eerst zien of de vloer u wel aanstaat.

Tot slot maken wij ook individuele offertes aan voor klanten die een grotere hoeveelheid bestellen bij Bricoflor. Indien u niet zeker bent of uw bestelling voldoet aan een persoonlijke offerte, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk terug. We kijken ernaar uit om van u te horen en wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer.

+ lees meer