Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Badkamer tapijt—hoge kwaliteit badkamer tapijt voor uw huis

Met onze badkamertapijtcollectie vindt u nu het juiste tapijt voor uw badkamer in de onlineshop van BRICOFLOR! De producten zijn geproduceerd met de meest geavanceerde technieken en materialen van de hoogste kwaliteit. Om aan de wensen van de klanten te voldoen, vertrouwen we op de displaystoffen. Dit is vooral gefocust op de comfort en de bescherming van uw omgeving.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Met de badkamercollectie vindt u in de online winkel BRICOFLOR nu een tapijt voor uw badkamer! Met de verschillende collecties proberen we stijl en innovatie te combineren met een uitstekend ontwerp.

BRICOFLOR´s Tapijtcollectie—overtuigd met comfort en stabiliteit

Met de badkamer tapijtcollectie vindt u nu een tapijt waar u van kunt genieten in de badkamer. Hier biedt het 15 mm dikke vloerkleed troeven van voorzieningen die je tot nu toe hebt moeten missen. Heb je ooit kunnen genieten van het gevoel van een donzig, warm kleed onder je voeten? Grijp nu het BRICOFLOR badkamertapijt en ervaar de voordelen van deze innovatieve tapijt! Hier zijn enkele voordelen van het tapijt:

Gebruik het BRICOFLOR badkamer tapijt zonder zorgen

Het gebruik van een tapijt in de badkamer is voor veel mensen niet nieuw. Badkameraccessoires worden voornamelijk gebruikt in Duitsland, die individuele zones tot comfortzones maken. Textiel badkamervloeren zijn vooral populair op de Britse markt. De voordelen zijn niet moeilijk te vinden: een aangenaam, zacht en vooral warm gevoel altijd en overal. Met 50% natuurlijke latex en 50% synthetische latex rug kan het water dat het tapijt aanraakt niet lekken. De latex laag voorkomt dat het water zich ophoopt tussen de lay-up en de onbewerkte vloer, waardoor het tapijt gemakkelijk kan drogen.

Lekker op blote voeten in de badkamer

Op het gebied van tapijten zijn er sterke verschillen tussen het poolmateriaal. Hoewel korte vezels bijzonder gemakkelijk te verzorgen zijn, ontbreekt vaak het comfort. De tapijt voor de badkamer heeft een totale hoogte van 15 mm. Dankzij deze hoge vezelkwaliteit is er een hoge comfort. Het poolmateriaal is echter ook duurzaam en robuust. Gemaakt van 100% polyamide, het materiaal is bestand tegen alle dagelijkse uitdagingen en draagt bij aan de lange levensduur. Deze combinatie van eigenschappen maakt het badkamer tapijt tot het perfecte product voor gebruik in vochtige ruimtes—aangenaam zacht, warm, sterk en duurzaam!

Trendy badkamer tapijten—grote selectie aan kleuren voor uw badkamer

De tapijten, die comfort en duurzaamheid combineert, staan garant voor een prachtige uitstraling ongeacht welke kamer. Het tapijt van getuft velours maakt van al uw kamers een ware oase. Het tapijt dat u kunt legen in uw woonruimtes met een gebruiksklasse 22+ en 31, wordt aangeboden in 13 verschillende kleuren. Zo heeft u voldoende keuze en kunt u een tapijt kiezen wat bij uw interieur past.

Bestel uw tapijt vandaag in uw favoriete kleur!

Met het badkamer tapijt kunt u al uw kamers en vooral de badkamer omtoveren! Wat dacht u bijvoorbeeld van het inrichten van uw badkamer in uw favoriete kleur? De “9803 Cassis”-variant zorgt voor een vrouwelijke en warme ´touch´ in uw kamer. De crèmekleurige variant “1302 Milk” belooft echter een tijdloze sfeer die bijzonder helder en vriendelijk is en de indruk van het appartement met veel licht onderstreept. Welke kleurenvariatie u ook kiest, met de badkamertapijten van BRICOFLOR krijgt u gegarandeerd een kleurrijke vloerbedekking die bij uw karakter past!

Eenmaal gelegd, zal het tapijt alle uitdagingen weerstaan

Het kopen van een bijpassend tapijt bij BRICOFLOR is een gemakkelijke taak. Maar een tapijt plaatsen is soms moeilijker dan verwacht. Natuurlijk kunt u professionals om hulp vragen, of de instructies hieronder volgen. Natuurlijk moet u de installatie van de fabrikant niet negeren! Maar zodra uw badkamertapijt is gelegd, zal het bestand zijn tegen alle uitdagingen van het dagelijks leven!

Instructies om uw tapijt te plaatsen

Er zijn twee manieren om het badkamertapijt te plaatsen. Voor beide installatietechnieken moet de vloer eerst worden voorbereid. Voor dit doel moet vuil worden verwijderd en oneffenheden en scheuren worden gecompenseerd. Dan vindt de installatie plaats. In de badkamer en grote ruimtes moet het tapijt met dubbelzijdig tape langs de muren worden bevestigd. Het tapijt hoeft alleen langs de grenzen van de ruimte worden afgesneden en drogen.

Tapijten voor de badkamer—koop nu bij BRICOFLOR!

Wilt u ook de voordelen van een tapijt in uw badkamer niet missen? Koop dan nu uw badkamertapijt bij BRICOFLOR! Bestel nu gemakkelijk, in slechts enkele minuten, online bij de nummer 1 onlineshop voor wand- en vloerbedekkingen. Profiteer van onze beste prijsgarantie en maak gebruik van onze gratis sampleservice. Als u geïnteresseerd bent in grotere hoeveelheden, zal een van onze medewerkers u een individuele offerte aanbieden. Als u vragen heeft over een product of uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar de klantenservicelijn of stuur een e-mail! Wij kijken uit naar uw bestelling!

 

 

+ lees meer