Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Allegro – 130 jaar ervaring maken zich betaald!

De vloerbedekking kwaliteit van Allegro behoort tot de collectie “Fascinatie” van Vorwerk. Door eenmalig facettenrijkdom fascineert deze collectie al sinds 1990. De aanbieding van deze vloerbedekking trotseert door de regelmatige verdere ontwikkeling en het nooit verloren gegaan gevoel, voor nieuwe trends. Het is de kwaliteit die overtuigend is en de steeds weer nieuwe designs bij verdere ontwikkelingen net  zoals de zekerheid van de producent Vorwerk tapijt, die zelfs kritische klanten steeds weer van gedachten verandert.

Lees verder

Vorwerk Allegro

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De vindingrijkheid van de combinaties, geschapen door nieuwe kleuren van de  hedendaagse moderne binding zonder daarbij gereseveerdheid uit te stralen. De waarneming van de ruimte wordt als een optische ontspanning beleefd, door het met patronen gevulde velours op de bodem. De vloerbedekking Vorwerk Allegro is niet alleen geschikt voor privé, maar ook in een kantoorruimte thuis, kinderkamers, logeerkamers of op trappen. Met de gebruikklasse 32 is dit tapijt ook geschikt voor middelmatig gebruik in commerciële gebouwen zoals restauranten, hotels, grote kantoorvlakten en zelfs in winkels- of toonkamers. De tijdloze decoren zijn in 18 variaties te krijgen. De Crossover-Cut Allegro bestaat uit 3 fijn genuanceerde kleuren. De terughoudende correlatie van roze, mocca of caramel gecombineerd met helder blauwe, beige of blaue draden worden door de highlights van glanzend zonniggeel en koperrood voltooid.

Op het commerciële gebied – de functionele vloerbedekkingen van kwaliteit -  Vorwerk Allegro

Vloerbedekkingen moeten in een werkomgeving bepaalde regels en normen vervullen. Daarbij behoort niet alleen de bovengemiddelde liggende robuustheid van de pool, die de dynamische druk juist in bereik van trappen en bij gebruik van stoelen met zwenkwielen in kantoren moet uithouden. Maar ook daar waar intensief publiek verkeer is. Hier horen ook  de kenmerken bij voor vlamwering bij bouwproducten, die in de EU-lidstaten afgesproken zijn. De Vorwerk Allegro is met de hoge brandklasse Cfl-s1 gekenmerkt en zodoende voor werkomgevingen geschikt. Doordat de poollaag van de vloerbedekking uit 100% polyamid 6 (PA6) bestaat, heeft de vloerbedekking een hoge slijtbestendigheid, goede antislip eingenschappen en dat het vuil niet zo opvalt. De functionele opbouw bewijst zich hier essentieel. Ook de moderne twist werkt mee om vuil minder zichtbaar te maken. Zodoende heeft u niet alleen de functionele en betrouwbare kwaliteit maar ook een praktische dagelijkse begeleider.

Voor mensen met allergie geschikt – doorademen en behaaglijk voelen – het allegro van Vorwerk tapijt

Onafhankelijke studies bewijzen dat vloerbedekkingen, door het binden en vasthouden van kleine stofdeeltjes, ervoor zorgt dat  de lucht in de kamer of ruimte schoner is. Ook die bij de vervaardiging gebruikte materialen van het Allegro tapijt zijn getest, of ze geschikt zijn voor mensen met allergie. Alle tapijt vloerbedekkingen van Vorwerk zijn geschikt voor allergiepatiënten. Een optimale woonkwaliteit of sfeer wordt ook nog door verdere voordelen verbeterd: Door het textiel ontstaat een warm en behaaglijk gevoel en dat geldt voor al uw kamers. De warme en woonlijke grip van de poolvezels brengt een gemoedelijke sfeer en is bovendien goed voor uw gewrichten. Het zacht verend tapijt  biedt u een hoog loopcomfort, dempt het geluid, geeft u de nodige rust en zorgt zo voor minder stress. Tenslotte is een tapijt ook een warmte-isolator, die zo meehelpt om de kosten voor verwarming te verminderen en een meer positieve energiebalans brengt.

De vloerbedekking van Vorwerk Allegro is zelfs in combinatie met een warm water vloerverwarming goed te gebruiken. Zo kunt u ook in de koude jaarperiode van een warm en behaaglijk gevoel genieten. Verders absorbeert de tapijt vloerbedekking ook het geluid.

De traditionele velours met groene eigenschappen – de Vorwerk tapijtvloerbedekking.

Het Green Label Plus Certificaat en de GuT-zegel zijn bekende keurmerken van bekende milieu- instituten en die producten aan strenge controlen binden. Deze keurmerken zorgen voor een juiste en overzichtelijke transparentie voor geïnteresseerde klanten. De traditionele firma Vorwerk neemt een van de eerste posities, in een aanhoudend ecologiebewustzijn, in. Met haar ondernemingsfilosofie denkt Vorwerk ook aan de werking van een grote fabrikant en is aan de samenvoeging van duurzaamheid, sociale en economische aspecten geïnteresseerd. Steeds weer wordt de ocologische kwaliteit van Vorwerk door internationale labels gekenmerkt, daarbij zijn Green Label Plus en HQE. De van Vorwerk zelfs ontwikkelde programma`s „Eco Balance“ en het nieuwe „Life Balance“ weerspiegelt de bedrijfsfilosofie. De voordelen van Vorwerk tapijt vloerbedekking kunt u met twee leusen vasthouden: „ “getest op fijne stof“, „getest op schadelijke stoffen“ en „aanbevolen voor mensen met allergie“, wat wilt men nog meer?

Service – de Allegro van Vorwerk in de BRICOFLOR-onlineshop met beste prijsgarantie.

Een goed bericht: U zult in de aangenaam gestructureerde onlineshop van BRICOFLOR uw vloerbedekking vinden! U wilt zich verder laten inspireren? Houdt u zich niet vast aan openingstijden of gebruikt u niet uw kostbare tijd op lange wegen. U kunt in de 24 uur onlineshop van BRICOFLOR rustig en net zo lang snuffelen als u wilt en van waar ook u wilt. Wanneer u een keuze gemaakt heeft, kunt u zonder problemen een Vorwerk Allegro tapijt bestellen. U zult de impressies vinden die u nodig heeft om voor u een nieuwe sfeer  te scheppen. Wanneer u onzeker bent of het tapijt van Allegro van Vorwerk bij uw interieur past, dan vraagt u eenvoudig en gratis naar een sample om het uit te proberen. U kunt voor u een individuele offerte, door ons vakkundige BRICOFLOR-team, laten maken. Heeft u nog andere vragen over vloerbedekkingen? Wacht u niet langer en laat u zich door de gratis hotline van BRICOFLOR informeren. Neemt u de onvergelijkbare service aan en profiteert u van de beste prijsgarantie van BRICOFLOR.