Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Amiru – de luxueuse vloerbedekking

De collectie “Fascinatie” is, al sinds 1990, een zeer goed lopend product van de kwaliteitsproducent Vorwerk Tapijt. De verschillende uitvoeringen van de collectie ontwikkelen zich steeds verder en passen zich aan de eisen die men aan het product stelt aan. Vorwerk heeft in 130 jaar heel veel ervaring obgebouwd, die ze natuurlijk goed kunnen uitdrukken in deze vloerbekdekkingen.

Lees verder

Vorwerk Amiru

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

 De nieuwe Frisé Vorwerk Amiru is een luxueuse Velours vloerbedekking. Dit tapijt is in de hoogste luxeklas (LC5) geprezen, heeft een bijzondere uitstraling en een betoverend zijdezacht gevoel. Het zijde garen is voor 100% polyamid en daardoor wordt dit duurzame materiaal minder snel vuil, heeft een hoge slijtvastheid en is zeer flexibel. U zult verrast zijn hoe zich een kamer of ruimte veranderen kan. Door het textiel tapijt ontstaat automatisch een huiselijk behaaglijke sfeer. Dat ligt ook aan de geluidsdempende werking. Gesprekken worden zonder dat men het merkt automatisch zachteren de storende geluiden worden minder. Zo kunt u in een vertrouwde omgang met elkaar te werk gaan en zich beter concentreren op dat wat voor u belangrijk is of van uw rust te genieten. Laat u zich door de 17 elegante decors uit de serie Vorwerk Amiru inspireren en schept u voor u zelf een behaaglijke sfeer, die uw stijl en wensen onderstreept.

Een luxueuse Frisé met veelzijdige decors – de Vorwerk Amiru tapijt vloerbedekkingen

De verschillende uitvoeringen van de vloerbedekking Vorwerk Amiru vallen op door de goed aan te passen elegante zijdige patronen, die in 17 natuurlijke blauwkleuren variëren. De blauwvariaties lopen over van luchtig hel hemelblauw naar zacht grijsblauw en bessen-kleurige blauwrode nuancen. Het aanhalige dichte oppervlak van het moderne, luxueuse, kroesharige tapijt geeft een huiselijk en behaaglijk gevoel. Deze nieuwe kwaliteit uit de “Fascinatie” collectie is door het inmense pollengewicht van 1260g/m² zeer waardevol. De dichte pollen uit 100% polyamid 6.6 geven een aangenaam verend loopgevoel en belasten de gewrichten minder. Een ontspannend gevoel van geborgenheid vangt u op. Bovendien werkt de Vorwerk tapijt geluidsdempend en verbetert de akoestiek in de ruimtes daardoor  enorm. Of u nu muziek luistert, een persoonlijk gesprek voert of in bed naar een audiobook luistert – u zult van een excelente klank genieten.

Milieu- en gezondbewust, de ondernemingsfilosofie van Vorwerk

De grootste voordelen van Vorwerk Tapijt kunt u in drie korte en  graverende punten samenvatten: "getest tegen fijne stoffen", “getest tegen schadelijke stoffen” en “voor mensen met allergie problemen aanbevolen“. Deze gebruiksvriendelijke kwaliteit is het resultaat van jarenlange inspanning voor verdere ontwikkeling en de vernuftige ondernemingfilosofie van Vorwerk. De onderneming met traditie kijkt terug op op een meer dan 130 jarige geschiedenis. Vorwerk Tapijt exporteert vanuit Duitsland in 50 andere landen en is ondanks de grote concurentie, de hoge kwaliteitseisen en juist door een modern gevoel voor ruimtelijke esthetiek een succesvolle marktgigant. Vorwerk flooring staat voor een innovatief design, edel materiaal en een niet te overtreffen duurzaamheid. Denkt ook u om en neemt u een milieubewust concept en een sociaal vriendelijk eindproduct.

De vloerbedekking Vorwerk Amiru voor de beste prijsgrantie in de BRICOFLOR-onlineshop

U heeft voor een kwalitatief hoogwaardig product gekozen? Nu wenst u nog de beste offerte? U krijgt in de BRICOFLOR-onlineshop een beste prijsgarantie en zult door een niet vergelijkbare klantenservice geen spijt hebben van uw keuze. In het geval dat u niet zeker weet of de vloerbedekking bij uw interieur past, kunt u gratis in de BRICOFLOR-onlineshop een monster van uw favoriet tapijt bestellen om daardoor die nodige zekerheid voor uw toekomstige tapijt  te vinden. Voor verdere vragen verwijzen wij u graag naar ons competente BRICOFLOR service-team. Gaat u beginnen met uw renovatie, bestelt u zonder meer de door uw gewenste vloerbedekking en laat u zich door BRICOFLOR ondersteunen.