Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Vorwerk Campus – het fascinerende kleurenspel met glansgaren

U droomt van een tapijt om een nieuwe sfeer in uw huis te scheppen? Iets wat u een lange tijd inspireert en wat u trouw blijft? Of zoekt u iets boeiends waar u dagelijks over kunt lopen zonder dat het verslijt? Dan kunt u terecht bij de verschillende uitvoeringen van de kwaliteit Vorwerk Campus uit de collectie “Fascinatie” van Vorwerk. Laat u zich door een bijzondere kleurkeuze en inspirerende structuur uit lussen en glansgarens boeien. 

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Het elegante tweekleurig getufte lussentapijt van Vorwerk laat niet alleen denken aan een glanzende reptielhuid, het bezit ook de flexibiliteit en de robuustheid. De enkele lussen zijn met een hoogwaardig glansgaren doorgetrokken, zo houden de lussen op die manier afstand. Daardoor ontstaat een bijzonder accent. Met 130 jaar ervaring, kan Vorwerk zich een van de marktgiganten noemen in deze categorie. Door een constante kwaliteit blijft Vorwerk de consument behagen. De structuur werkt fascinerend en schept door het contrast van de stimulerende kleuren spanning waardoor iedereen in de ban getrokken wordt. De gebruikte kleurkeuze van de kwaliteit Vorwerk Campus kan, als men dat individueel wenst, aarding maar ook gewenste accenten zetten. De kleuren van dit tapijt verlopen van helder hemelblauw met glanzend brons, zacht groen met een glansgaren uit natuurzijde tot diep petrol met rietglansgaren, of lussen uit natuurzijde en met een gouden glansgaren bezet. De vloerbedekking is door de pareloptiek niet zo snel vuil.

Vorwerk Campus – een collectie met traditie van Vorwerk Tapijt en met groene eigenschappen

U wenst zich als consument niet alleen een betrouwbare kwaliteit voor uw vloerbedekking, u wilt ook geïnformeerd zijn over over de emissies die bij de productie van het tapijt ontstonden en het ware biokarakter ervan? Vorwerk Campus bezit alle groene productlabels, insignes zoals HQE en die maken het makkelijker om de vele toekenningen te vergelijken en transparent te maken. Daarmede is een zorgvuldige productie van het tapijt gegarandeerd. Zet u zich ook in voor een zorgvuldige omgang met de middelen in de globale wereld en neemt u ook een tapijt vloerbedekking die op een verantwoordelijke manier vervaardigd werd. De vloerbedekkingen Vorwerk Campus zijn met een Green Label Plus Certificaat geprezen. Dat is vergelijkbaar met de LEED-criteria van het US Greenbuilding Council. Het is het, over de hele wereld bekende, label voor efficiënt watergebruik en milieuvriendelijkheid waar men zich tijdens de productie aan heeft gehouden. Het familiebedrijf Vorwerk Tapijt zet zich niet alleen voor een goede kwaliteit door normalisering voor haar producten in, het vervolgt ook met een eigen concept „Life balance- visies en doelen“. Een doelstelling met sociale en ecologische verantwoording. De gezondheid van de consument en een verantwoordelijke omgang met de middelen in een globale wereld staat bij iedere nieuw project in de voorgrond. Ook het vermijden van afval door recycling wordt sinds de jaren 60 geoptimaliseerd. De tapijten van Vorwerk staan voor hoogste kwaliteit en een lange levensduur.

Doorademen en een behaaglijk gevoel met de Vorwerk Campus Tapijt 

De kwaliteitsdoelstelling van Vorwerk Tapijt valt bijzonder, bij de gebruiksvriendelijke kenmerken van het tapijt, op. Drie eigenschappen staan opvallend in het licht: “getest tegen schadelijke stoffen”, “getest tegen fijne stoffen” en “geschikt voor mensen allergieën”. De producent zet hierbij in op de niet te overtreffen natuurlijkheid van, het voor de productie, gebruikte materiaal en daardoor natuurlijk ook voor de gezondheid van de mensen. Het is bewezen, dat tapijt vloerbedekkingen de fijne stofdeeltjes opvangen en het zo de mensen met allergieën het leven een stuk aangenamer maken. In 2005 heeft de „Duitse  Allergie- en Astmabond“ een onderzoek gedaan naar de fijnstof belastingen in gesloten ruimten. Het milieu instituut GUI publiceerde de resultaten van 100 proeven in huishoudingen. Het resultaat was zonder meer uniek: tapijt vloerbedekkingen reduceren de problemen door fijnstof voor de helft. De fijnstof-deeltjes worden door de pool van het tapijt opgevangen en worden met de volgende stofzuigerbeurt verwijderd. De lucht is daardoor schoner en men stelde een merkbaar verbeterde luchtkwaliteit vast.

Vorwerk Campus tapijt in de BRICOFLOR onlineshop met beste prijsgarantie

Heel eenvoudig, kunt u Vorwerk Campus vloerbedekking als uw nieuwe vloerbedekking selecteren. Bestelt u heel eenvoudig per internet in de BRICOFLOR onlineshop wanneer u wilt, waar u ook bent en met weinig klikken, het tapijt naar uw wens. U kunt zich dan op de beste prijsgarantie van BRICOFLOR verheugen. Bestelt u een beproefde kwaliteit van de traditieproducent Vorwerk. Wanneer u onzeker bent of de vloerbedekking wel optisch bij uw interieur past, vraagt u alstublieft naar een gratis sample. Laat u zich door de BRICOFLOR onlineshop informeren en maakt u gebruik van ons vakkundig service-team.

+ lees meer