Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Corvara : met de tweekleurige tapijt luxe in huis halen

De Vorwerk Corvara kwaliteit uit de „Fascinatie collectie van Vorwerk is een luxueuse frisé tapijt. Met vier kronen in de gebruikklasse geprezen geeft het tapijt een bijzonder exclusieve en behaaglijke sfeer in al uw ruimtes. Het interessante kleurenspel in de verschillende nuancen van de mat gevlekte tweekleurige poollaag bezit een aangename feeling en een zacht loopgevoel. U zult dat als bijzonder aangenaam ervaren en bovendien worden de gewrichten daardoor minder belast. 

Lees verder

Vorwerk Corvara

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Modern woondesigns gaan heel goed samen met het nieuwe kleurenpalet van Vorwerk Corvara. De matte vezels geven optisch een fijn contrast met de levende structuur van het grip zachte frisé zonder dat het daarbij te veel opvalt. Het ziet er edeler uit door het contrast en de structuur. De 16 kostbare decors bestaan uit natuurlijk poederachtige kleurnuancen, zoals frisse abrikose, zachte wol, levende bramen en eriserend steengrijs. Met de gebruikklasse 22 kan men de vloerbedekking in Corvara-kwaliteit in ruimtes met normaal publiek verkeer verleggen. Het tapijt is zelfs geschikt voor stoelen met zwenkwielen bijv. in uw kantoor thuis of in de kinderkamer. Of het nu in de eet-, woon- of kinderkamer of zelfs in de slaapkamer is, overal ontstaat een behaaglijke sfeer. Robuust, vitaliserend en luxueus-, de tweekleurige frisé-velours Corvara van Vorwerk zorgt voor een woonlijke aangename sfeer.

Gaat u op nummer zeker, met de duurzame Corvara-frisé van Vorwerk

In het geval dat uw keuze voor uw kantoor thuis valt op Vorwerk Corvara velours tapijt , dan profiteert u niet alleen van de hoogste slijtvastheid van de pool, maar ook van de andere technische eigenschappen, die zich positief bij uw dagelijks gebruik bemerkbaar zullen maken. De hoogwaardige Texback©-superrug werkt warmte isolerend en geluidsdempend. Deze speciale textielrug geeft de Vorwerk tapijt niet alleen een optimale grip, maar garandeert ook een beter loopcomort. Bovendien wordt het geluid gedempt en zo beleeft u dan een nieuwe akoestiek omdat de storende geluiden minder worden. Geniet ook u van de eenmalige ontspannen rust en de verbeterde gesprekskwaliteit. Eventueel spontaan ontstane electrostatische spanningen, die vaak in kantoren optreden, worden door het tapijt afgevoerd. Een verder voordeel is de zekerheid van de vloerbedekking bij brandgevaar. Hij bezit, gelijmd of niet gelijmd, de hoge brandklas Cfl-s1en is daarmee vuurwerend.

Technische klasse en luxe, is dat waar te maken? Ja, met de Corvara van Vorwerk

Hoe kan een luxueuse velours vloerbedekking ook nog gelijktijdig slijtbestendig zijn? Dat ligt ook eraan, dat het houvastgevende en toch zachte frisé velours loopvlak van Vorwerk Corvara uit een 100% polyamid pool bestaat. Dit hoogwaardige kunststof is zeer slijtvast. Daardoor dringt de vervuiling niet in het garenopprvlak en is daarom goed te reinigen. Gelijktijdig zorgt de kwaliteit van het materiaal voor een enorm lange levensduur van het tapijt. Dit luxe zachte  loopcomfort met 4 kronen kan men ook in combinatie met een vloerverwarming verleggen. De warmte gaat niet stuwen, omdat de vloerbedekking niet als een weerstand werkt. Het tapijt laat de warmte makkelijk passeren en het werkt zelfs warmte isolerend. Geniet ook u zonder uitzondering in de koude jaargetijden van de warme voeten die zich met het tapijt knuffelen.

Geschikt voor mensen met een allergie, met de frisé Covara kunt u diep doorademen

Dat vloerbedekkingen de lucht in de ruimte, door het binden van de fijne stoffen, verbeteren is door onafhankelijk onderzoek al lang bewezen. De tapijt vloerbedekking van Vorwerk is bijzonder geschikt voor mensen met een allergie, astma of longaandoeningen. Naast de langdurige zuivere lucht bieden tapijten ook nog veel verdere voordelen, die eveneens tot een verbeterde levenskwaliteit bijdragen. U zult zich vanaf het eerste moment goed voelen, alle textiel vloerbedekkingen geven de ruimten een behaaglijk zalige sfeer. De zachte woonlijke pool van vezels zoals ook bij de kwaliteiten Safira, Myrana, of Amiru brengt automatisch een echt voelbare sfeer en is goed voor uw gewrichten. De lichte vering in de meerlagige constructieopbouw van het tapijt geeft een hoog- vitualiserend loopcomfort.  Geniet ook u van de Corvara kwaliteit.

De Corvara van Vorwerk eenvoudig met beste prijsgarantie bestellen in de BRICIFLOR-onlineshop

U wenst zich al langer niets liever dan eindelijk voor een luxueuse Frisé Tapijt vloerbedekking te kunnen gaan? Dan wacht u ook niet langer! Bestelt u heel eenvoudig, met maar een paar klikken, de Vorwerk Corvara, waar u bent of hoe laat het is. Haalt u zich de eenmalige beste prijsgarantie die u de BRICOFLOR-onlineshop biedt. Heeft u nog vragen wat het tapijt betreft? Maakt u gebruik van de gratis service van ons BRICOFLOR –Team. Ook kunt u eenvoudig een calculatie voor een individuele offerte laten maken. Wanneer u tussen twee uitvoeringen moet kiezen, twijfelt u niet en laat u zich, gratis,een sample van het tapijt sturen. Het BRICOFLOR team staat u altijd voor alle gevallen ter beschikking.