Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Gattea : een lus die sterkte en elegantie verbindt

U zoekt een tapijt met een lange levensduur en die gelijktijdig vele mogelijkheden voor u kamerontwerp biedt? De kwaliteit van Vorwerk Gattea uit de fascinatie-collectie van Vorwerk is een platgeweefde vloerbedekking met een duidelijke oppervlaktestructuur. Alhoewel de decors mineraal achtig zijn verbreidt, geeft het toch een woonlijke sfeer. 

Lees verder

Vorwerk Gattea

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Deze perfecte balans verenigt de voordelen tapijt met die van harde vloeren. Dit heeft grotendeels te maken met de 130 jaar ervaring van Vorwerk. Dit heeft ervoor gezorgd dat deze marktgigant de consument altijd tevreden blijft stellen. Bij dit tapijt spelen bijvoorbeeld de garen een sterke rol. De vastgeweefde garen geven het tapijt de weerstand van een harde vloer en hebben eveneens het comfort van een textiele vloerbedekking. Met de gebruikklasse 33 is de Gattea voor intensief gebruikte vloeren van commerciële instellingen geschikt. Het verleggen van deze tapijten is op veel verschillende plaatsen mogelijk. In scholen, restauranten, toonkamers, foyers, hotel- en pensionkamers en ook bijv. in grote kantoorruimten. (de vloerbedekking is geschikt bij gebruik van stoelen met zwenkwielen) – de Vorwerk Gattea is een bijzonder multitalent. De 13 moderne en nieuw ontwikkelde decors verlopen van gedekte beige, groene en blauwe kleuren over in een zachte abrikose kleur naar grijsblauw. Deze minerale kleuren gaan goed samen met de zeer plat geweefde lussen, die daarmee een optische- en goed aanvoelende heldere lijn vervolgen.

Vorwerk Gattea tapijt, plat getuft: „ Less is the new opulence“

Het nieuwe klassieke design van de Vorwerk Gattea kwaliteit uit het huis Vorwerk Tapijt heeft men in de minerale kleuren gehouden en streeft daarmee naar een zuiver minimalisme. De moderne optiek verspreidt, alhoewel een rechtlijnige gegroefde structuur, toch een behaaglijke sfeer. Deze uitvoering heeft geen opvallend design nodig, het is niet nodig te polariseren. Door de hoge aanpassingsmogelijkheid is het Vorwerk Tapijt overal te gebruiken. De slogan „Less is the new opulence“ geeft de werking van dit tapijt Vorwerk Gattea heel goed weer. Minder is vaak meer – het reduceren tot op het eigenlijke doel is vaak beter dan een overvloedig en nietszeggend bijwerk. Dat is ook de bedoeling bij de minimale kunst. Wijzigt ook u door het stijlvolle  element de sfeer en optimaliseert u met het tapijt uw kamerontwerp. Gaat u in op een originele ruimte esthetiek en geniet van de helderheid die daarbij ontstaat.

Sterk op het commerciële gebied – de vloerbedekking Gattea van Vorwerk Tapijt schept nieuwe werkomgevingen.

Moderne werkomgevingen onstaan meestal om het welzijn van de medewerkers te garanderen maar tegenwoordig zijn ook individuele ontwerpen belangrijk. Hoe kan men ook zonder perspectief iets nieuws creëren? Al eerder bewezen, hebben zich hier vooral de textiele vloerbedekkingen als een van de belangrijkste oplossingen. Een tapijt bezit eenmalige eigenschappen, waarvan u juist in commerciële werkomgevingen kunt profiteren. De combinatie- en de goede aanpassingsmogelijkheden van tapijt overtreffen die van de harde bodems, of u nu  voor een luxe uitvoering met hoge pool of voor robuuste platte pool kiest. De getufte tapijten zijn voor alle individuele eisen geschikt. Maar er zijn ook nog karakteristieke eigenschappen, die men meteen kan zien. Voorbeelden daarvan zijn geluidsdemping, minder belastend voor de gewrichten en warmte isolatie. De rustige akoestiek in de kamer- of werkomgeving bouwt spanningen af en zorgt voor een aangeneme sfeer. Wist u dat tapijt vloerbedekkingen de helft van de fijne stofdeeltjes uit de lucht opnemen? Daarmee is de keuze voor een tapijt ook een goede keuze voor mensen die een allergie hebben. De tekstiele vloerbedekking straalt een aangename sfeer en warmte uit, die u bij harde bodems niet voelt. De Vorwerk Gattea tapijt is met de gebruikklasse 33 zeer geschikt voor intensief gebruikte commerciële werkomgevingen zoals scholen, toonkamers, beursgebouwen, winkels, grote kantoorvlakten, restauranten, hotels, wachtkamers enz. Kiest ook u voor een tapijt dat alles kan, niet alleen met de optiek, maar waarbij ook alle technische voordelen aanwezig zijn.

Technische kwaliteit, die overtuigt – de Vorwerk Gattea vloerbedekking

Heeft u geen behoefte aan avontuurlijke tapijt - offerten, die weliswaar goedkoop maar jammer genoeg meestal  ook een stuk minder in de kwaliteit zijn? Met het klassieke tapijt uit de fascinatie- collectie van Vorwerk kan men deze teleurstelling mijden. Daarvoor staan 130 jaar ervaring en dat niet alleen in de kwaliteit. Vorwerk heeft een voorbeeldige filosofie, die gebaseerd is op sociale en ecologische verantwoording.  In het bijzonder wordt aandacht besteed aan klantenvriendelijkheid. Zo zijn  de vloerbedekkingen van de  Vorwerk Flooring GmbH niet alleen arm aan schadelijke stoffen, maar zijn ook getest voor de opname van fijnstoffen en zodoende aan te bevelen voor mensen met stofallergie problemen. Op het commerciële gebied moeten vloerbedekking aan bepaalde voorwaarden voldoen. Een bijzondere brandklasse is voorgeschreven bij benutting van tapijt in openbare gebouwen. In verlijmde toestand bezit de Gattea de brandklasse Cfl-S1 die daarvoor geschikt is. Ook is het tapijt geschikt op bodems waar warm-water vloerverwarmingen liggen. Werkschoenen en kantoorstoelen belasten in commerciële gebouwen dagelijks de vloerbedekkingen maar dankzij de poollagen, die bestaan uit 100% polyamid 6.6, is het tapijt tegen deze slijtage bestand. Laat ook u zich door de bijzondere slijtvaste eigenschappen van Gattea Tapijt overtuigen!

Tapijt vloerbedekkingen online bestellen bij BRICOFLOR en met beste prijsgarantie: De kwaliteit Vorwerk Gattea

De onlineshop van BRICOFLOR is 24 uur per dag geopend. Waar u ook bent, u kunt rustig door het gehele aansprekende assortiment bladeren om een nieuwe vloerbedekking voor u te zoeken. Als de keuze valt op de kwaliteit Vorwerk Gattea, dan zal de BRICOFLOR-service u, met de bijna niet te overtreffen service, weten te overtuigen. Bestelt u met de beste prijsgarantie van BRICOFLOR uw tapijt. Als u nog twijfelt of de vloerbedekking bij uw interieur past, dan laat u zich door het vakkundige service-team van BRICOFLOR inlichten en bovendien kunt u zich een individuele offerte en calculatie laten maken. Als u nog meer zekerheid wenst, dan laat u zich een gratis sample van het door u gekozen tapijt toesturen. Test u in alle rust de decors en de kwaliteit van het door uw gekozen tapijt om vast te stellen of u ook de juiste keuze gemaakt heeft.