Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Vorwerk Hermelin – een luxueuse fijnvelours

De eenkleurig getufte fijnvelours kwaliteit van Vorwerk Hermelin uit de “Fascinatie” collectie, is overtuigend door een heldere stijl en een slijtvaste pool die bestaat uit 100% polyamid 6.6. Deze zorgt voor een zachte, licht gevlekte tapijt die het aangename loopgevoel tot belevenis maakt. Deze eigenschappen zullen u niet belasten bij het dagelijkse gebruik. Vuil of andere verontreinigingen kunnen zich niet in de pool vastzetten en zijn daarom eenvoudig te verwijderen. 

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De waardevolle kwaliteit, dankzij het glimmende garen, vindt u terug in het grote kleurenassortiment van 22 nieuw gecomponeerde decors, die zich hoofdzakelijk op klassieke poederachtige natuurkleuren concentreerd. Vorwerk heeft zeer veel ervaring opgebouwd in de 130 jaar dat ze bestaan. In deze 130 jaar hebben ze zich voortdurend aangepast aan de voorkeuren van de consumenten. Hierdoor hebben ze een goede marktpositie bereikt. Hier en daar steekt een decor in zonnig geel of fel roze naar voren, dat de ruimte een moderne touch geeft en ook voor mensen met een extravagante smaak iets kan bieden. Het leggen van de vloerbedekking Vorwerk Hermelin in de gebruikklas 22 is vooral in privéruimten met normaal publiek verkeer aan te bevelen. Zelfs voor de hoge belastingen in een kantoor en het gebruik van stoelen met zwenkwielen is dit tapijt geschikt. Dat comfort en een goede optiek samengaan is jammer genoeg niet vaak het geval, maar dat is anders bij Vorwerk Hermelin, hier kan men bijv. een het tapijt met een vloerverwarming combineren, waardoor u ook in de koude maanden van een knusse en warme sfeer in uw kamers kunt genieten. De vloerbedekking geeft u een zekere enbetrouwbare basis, of het nu in de kinderkamer, in de hal, hobbykamer of kantoor legt, de Hermelin zal overal door haar poederachtig zachte decors tot een nieuwe persoonlijke creatie leiden.

Tapijt van Vorwerk – van het technische know- how uit 130 jarige ervaring gebruik maken

„Verfijning, creativiteit en intelligentie“, dat zijn de doelstellingen van Vorwerk Flooring GmbH. De buitengewone kwaliteit van het Vorwerk tapijt en de originele decors ontstaan uit nauwe samenwerking met decorateur- en kunstenaarsgroepen. Zo ontstaan steeds weer nieuwe assortimenten highlights die dan jarenlang in trek blijven. Een van deze highlights is de “Fascinatie” collectie, die de klanten al een kwart eeuw in de ban trekt. De kwaliteit Vorwerk Hermelin uit deze collectie valt hier met de technische kenmerken op en dat vooral bij de akoestiek. Het hoogwaardige garen uit 100% polyamid 6.6 is bijzonder elastisch, verend en bezit een beachtelijke slijtbestendigheid. Dat is ook een voordeel bij de reiniging, omdat de vervuiling zich niet in het garen vastzet. U zult zien hoe vlug de dagelijkse reiniging functioneert. De tekstielrug bestaat uit een Texback® super-Backing, die ervoor zorgt dat het tapijt vormstabiel blijft, wat bij veel andere tekstielruggen niet altijd zo is. Juist op het gebied van trappen, die een hoge dynamische belasting moeten uithouden, is deze vaste ligging erg belangrijk. U heeft thuis een zeker en veilig gevoel. U kunt de Hermelin ook in combinatie met uw vloerverwarming gebuiken. Trekt u uw voordeel uit deze optie en geniet uw thuis in het koude seizoen van een warm en knus loopcomfort.

Live Balanced met het Life Balance programma van Vorwerk voor u - Vorwerk Hermelin.

U wilt zonder nadenken van uw tapijt genieten? De meeste productieprocessen zijn niet zo, dat de consumenten tot kopen van deze producten neigen. In veel productieprocessen wordt er niet gelet op ecologische effecten of worden weinig gebruiksvriendelijke maatregelen getroffen. Als u tot de categorie van mensen behoort, die wel iets meer van de productieprocessen willen weten, dan zult u zich interesseren hoe de doelstelingen van de fabrikant er uitzien. De firma Vorwerk heeft een bijzondere filosofie en spant zich in voor een ecologie bewuste productie. Het Green Label Plus en het GuT-certificaat zijn bekende internationale toewijzigingen van gerenomeerde milieu instellingen, die onafhankelijk van elkaar steeds controles bij de vloerbedekkingen doorvoeren. Deze labels maken het voor de consument makkelijker om een vergelijking te trekken en beschutten de kwaliteit met blik op ecologie en sociale verantwoording. Het bekroonde eco-profiel van Vorwerk bevestigd zich steeds weer opnieuw en weerspiegeld de van Vorwerk ingevoerde „Eco balance“ en „Life balance“. De groene labels worden door fris groen blad gesymboliseerd.

Vorwerk Hermelin vloerbedekking eenvoudig te bestellen mét de beste prijsgarantie van BRICOFLOR

U heeft voor de Hermelin collectie van Vorwerk gekozen? Al onze tapijten kunt u in de BRICOFLOR-onlineshop met de beste prijsgarantie bestellen. Maakt u van de aanbieding gebruik en ervaart u de uitstekende klantenservice, die u bij BRICOFLOR zult vinden. U kunt door de competente medewerkers van BRICOFLOR gratis een individuele offerte laten maken. Wanneer u niet zeker bent of het tapijt wel aan uw eisen of voorstellingen voldoet, dan kunt u gebruik maken van de gratis sample service. Maakt u in alle rust een keuze voor het beste resultaat. Bestelt u zonder complicaties uw nieuwe vloerbedekking van Vorwerk en profiteert u bij de renovatie van BRICOFLOR!

+ lees meer