Zoeken naar search on website
Professioneel advies
0853018440
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Professioneel advies
0853018440
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00

Vorwerk Larea - Luxueus maar toch gewoon

Vorwerk, de marktgigant met 130 jaar ervaring. In deze jaren tijd, hebben ze gezorgd dat innovatie, ecologie en kwaliteit centraal staat. Ook bij dit tapijt komt dat terug. De duurzame Larea-kwaliteit is een tapijt vloerbedekking van luxe klasse met een lange levensduur. De looplaag van dit luxueuse frisé bestaat uit 100% polyamide. Dit high performance kunststof maakt de Larea bijzonder bestendig tegen slijtage.

Geen filters geselecteerd

Met de gebruikklasse 23 als kenmerk kunt u deze vloerbedekking ook in intensief benutte privé ruimten verleggen. Het tapijt is in 15 veelzijdige decors te verkrijgen. Bij de kleurkeuze heeft men zich aan zachte nuances met enkele highlights gehouden. Van zacht beige, mocca en natuurzijde tot fris munt, helder water, goud zonnig geel en levend mosgroen, stralen de kleuren een voor een. De vloerbedekkingen moeten volgens EN 14041 aan bepaalde zekerheidsaspecten voldoen. Het antislip is een van de vereisten. Het Larea tapijt in een droge en niet vervuilde toestand heeft een dynamisch wrijvingcoëfficientiënt dat onder 0,3 ligt. U kunt vertrouwen op een kwalitatief hoogwaardige verwerking van kostbare materialen in een milieuvriendelijk productieproces. Maak u nu ook gebruik van Larea met vloerverwarming en geniet u zo de koude jaargetijden van een warme vloer. Naast de geschiktheid om op vloerverwarming te leggen, heeft het ook het voordeel om makkelijk gesneden te worden. Vanwege de Clean Cut Edge, kunt u heel eenvoudig de achterkant doorsnijden zo heel snel de grootte aanpassen en hoe het gelegd worden moet. Deze vloerbedekking is bijzonder geschikt en aan te bevelen bij mensen die allergisch zijn. Het gebruik van stoffen die minder schadelijk zijn en het binden van de fijnstof uit de lucht geven  mensen met allergie-, astma- of longenproblemen eindelijk weer de mogelijkheid om zonder problemen door te ademen.

Vorwerk Larea - kwaliteit over kwantiteit

Deze Vorwerk-collectie bestaat uit 15 verschillende decors. Van de zachte kleuren zoals beige, natuurzijde en fris munt tot goud geel, mosgroen en helder water. Deze kleurkeuzes representeren een rustgevende sfeer en zorgen voor kalmte in de ruimte. Met de gebruiksklasse van 23, is het ideaal in een gang of kantoor aan huis. Het kan druk privé-verkeer weerstaan, omdat het een high performance tapijt is. Deze vloerbedekking is ook nog eens bestempeld met 5 kronen, dit representeert de hoogste luxe klasse van het tapijt. Verder is het voorzien van een antislip, het voldoet namelijk aan de EN 14041 van de zekerheidsaspecten. Naast de anti-slip, is het ook in privé-sfeer mogelijk om te leggen als u bureaustoelen met zwenkwielen gebruikt. Om het comfort nog te vergroten, is het mogelijk om vloerverwarming eronder aan te leggen en zo een warm en zacht loopcomfort te hebben, zelfs tijdens de koude dagen.

Geen last meer van allergiëen met Vorwerk Larea

Door de hoge kwaliteit van de Vorwerk tapijt, kunnen mensen met allergiëen tegenwoordig ook vloerbedekkingenaanleggen. Door de 100% polyamide vezels, wat zorgt voor een lange levensduur en hoge slijtbestendigheid, wordt dit tapijt zeer hoog aangeprezen bij mensen met allergiëen. Door de zuivering van de lucht, die iedere vloerbedekking van Vorwerk heeft, worden veel fijnstoffen opgenomen in de stof. Hierdoor zal u minder of zelfs geen last krijgen van uw allergiëen. Het GuT-certificaat presenteert, dat Vorwerk voldoet aan de eisen van deze milieu-instelling. Hierbij laat Vorwerk ook zien dat ze druk bezig zijn met het milieu en een zo ecologisch mogelijk product op de markt wil brengen.

Nu bij BRICOFLOR, de beste prijsgarantie voor Vorwerk Larea!

Is uw keuze duidelijk geworden? Bestel uw product dan bij BRICOFLOR voor de beste prijsgarantie. Weet u het niet zeker, of de kleur goed is? Maak dan gebruik van onze gratis sample service. Wij sturen u een sample op zodat u zelf kan ervaren hoe het eruitziet bij uw interieur. Is uw oog gevallen op een andere collectie van Vorwerk? Dat is ook geen enkel probleem. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en wij maken voor u ook een individuele offerte aan voor u.

Beste prijsgarantie

Beste prijsgarantie

Gegarandeerd geen cent te veel betalen!

Persoonlijke offerte

Persoonlijke offerte

Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!

Gratis sampleservice

Gratis sampleservice

Nu tot 8 gratis samples bestellen!