Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Lyrica – glinsterende heerlijkheid

De luxueuse kwaliteit van Vorwerk Lyrica is nog steeds de favoriet uit de “Fascinatie” collectie van Vorwerk flooring GmbH. Met haar 130 jaar ervaring, heeft Vorwerk ervoor gezorgd dat ze een sterke marktpositie hebben opgebouwd. Zijn klassieke decors en de eveneens opvallende kleuren zorgen voor een voortdurende populariteit. Dankzij de geschiktheid voor het gebruik van stoelen met zwenkwielen en op trappen kan men het tapijt  flexibel in een woonbereik verleggen. 

Lees verder

Vorwerk Lyrica

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

In de hal, kinderkamer of in uw kantoor, het is zeer geschikt voor, de met gebruikklasse 22 belabelde, vloerbedekking in ruimtes met normaal publiek verkeer geschikt. De getufte zachte glans saxony tapijt vloerbedekking is overtuigend door een edel glinsteren van zijn 24 decors. Het kleurenpalet gaat van zacht beige en glinsterende natuurzijde tot vruchtig verse bessen en een aantal representatieve blauwe kleuren. Geniet u van de prachtige sfeer, die u dit tapijt zal schenken. Het aangename loopgevoel en de zijdezachte grip is alleen nog maar door de knusse warmte, die u door de vloerverwarming krijgt, te overtreffen. Een exclusief en gezellig woongenot staat niets meer in de weg. De speciaal ontwikkelde materiaalrug van Texback® Super zorgt voor een betrouwbare ligging, ook op intensief benutte plaatsen, zoals bijv. traptreden. Geniet u de hoogste luxeklasse (LC5) en ervaart u gelijktijdig de robuustheid van de vloerbedekkingcollectie Vorwerk Lyrica.

Vorwerk Lyrica tapijt – individuele, exclusieve vormgeving met een nieuwe ruimte esthetiek

Met de collectie “Fascinatie” weerspiegelt de traditionele firma Vorwerk de verschillende moderne stijlrichtingen. Van individualisme over het gemakkelijke wonen tot de terugkeer naar bestaande waarden – onder “Fascinatie” zijn alle stijlrichtingen en motivaties verzameld. De intentie van deze serie ligt in de veelzijdigheid en kwaliteit, optiek, structuur en kleur. Zo worden eventuele klanten vloerbedekking, aangepaste tapijten en ook vloertegels aangeboden. Met de overgelijkbare vele facetten - alleen al 418 varianten en 22 soorten zijn bij de vloerbedekking mogelijk – gaat Vorwerk’s “Fascinatie” vooral in op de grote algemene interieurtrends. Door een omvangrijke vernieuwing van de collectie “Fascinatie” is het ook mogelijk van de vloer in uw huis een speelweide voor nieuwe creativiteit te maken, bijv. met het snoezig- modane model Lyrica.

Vorwerk Lyrica tapijt – loopgeluidsisolatie: een thuisgevoel, een rustgevende sfeer

Het wolzachte loopgevoel  en de attributen van Vorwerk Lyrica die het loopgeluid verminderen, veroorzaken in uw ruimten gelijk een heel anders waarneembaar loopcomfort en lokken met een even stil maar ook een ontspannnen sfeer. Hierbij komt getufte zachte-glans-saxony voor en zorgt daardoor voor een betere akoestiek. Storende geluiden worden geabsorbeerd en men kan zich beter verstaan. Het laat uw gesprekken vertrouwelijk worden en u de klanken zijn duidelijker voor elkaar. Het Vorwerk Lyrica tapijt laat u ook in het koude seizoen niet in de steek! Geniet u van het knusse en aangenaam warme loopcomfort zodra u thuis bent. De vloerbedekking van Vorwerk is ook geschikt om over een vloerverwarming te leggen.

Tapijt vloerbedekking Vorwerk Lyrica – zachte-glans-saxony in 24 intensief modieuze vertoningen

Vorwerk Lyrica, een zachte-glans-saxony uit de Hamelnse vloerbedekkings- creativiteits smederij Vorwerk flooring. Dat is een tapijt dat geïnteresseerde personen meteen zullen opvallen door de fascinerend nieuwe en bewust elegante optiek, die haar beste, in een decent wisselende zijde, glans laat zien. Dit zijde-zachte velours geeft vooral in woon- en slaapkamers een bijzondere huiselijke sfeer. Charmante en levende warme kleuren onderstrepen hier de behaaglijke sfeer van de Lyrica vloerbedekkingserie. Maar ook het repertoire aan bewuste trend colors, in aantrekkelijke rode of blauwe nuancen, ronden het beeld in het kleurenspectrum in de kwaliteit Vorwerk Lyrica passend af. Daardoor hebben we tal van ontwerp elementen die gegarandeerd tot het behaaglijke segment horen. In totaal wordt Vorwerk Lyrica vloerbedekking in 24 verschillende kleuren in de “Fascinatie” serie aangeboden. Het getufte velours Lyrica van Vorwerk flooring zal u door haar elegante wisselende optiek sterk in de ban nemen. Het zijden zachte gevoel in combinatie met de warme kleuren zal u betoveren en u een veilige huiselijke gevoel geven. Het is verkrijgbaar in de breedte van 400 cm of 500 cm.

Lyrica uit de fascinatie rij van Vorwerk: door jarenlange ervaring zo gecreëerd

Uw Vorwerk Tapijt is meer dan alleen maar een eenvoudige vloerbedekking! Met het 130 jarige bestaan staat de firma Vorwerk flooring ook voor het label „Made in Germany“. Het betekent hier dat er een onberispelijke kwaliteit en eenmalige expressionistische producten worden geleverd. Alle collecties voldoen steeds aan deze normalisatie, aan onbeperkte materiaalkwaliteit en elegantie, die het bedrijf in de loop van de jaren voor zichzelf vastgelegd heeft. Bij Vorwerk flooring is men van mening dat, op de eerste plaats, de kwaliteit voor de klant belangrijk is. Daarom wordt de aandacht bij de productie van het type Lyrica vooral op de verwerking van de allerbeste garen gegarandeerd. Het wolkenzachte loopgevoel en de gedempte loopgeluiden zijn eigenschappen van Lyrica die uw ruimtes een ander loopcomfort geven en zo lokken met een stille en rustgevende sfeer. Daarnaast zullen ook de bijzondere technische attributen van de vloerbedekking fabrikant uit Nedersaksen u overtuigen: Het duurzame tapijt van Vorwerk flooring voldoet door een geraffineerde textielstructuur aan de hoogste eisen voor privé- en commerciële instellingen. Het is zeer geschikt voor bijv. toonkamers met intensief publiek verkeer of grote trappen in openbare gebouwen maar ook in privéhuizen. Het is optimaal voor kamers met vloerverwarming. Omdat de “Fascinatie”-collectie met de doelstelling voor een langdurig gebruik geproduceerd wordt, zal deze ook lang op de markt blijven. Laat u zich door deze uitzonderlijke vloerbedekkingsserie inspireren en maakt u de keuze voor Vorwerk Lyrica!

Vloerbedekking Lyrica van het welbekende Vorwerk: Met liefde voor het milieu

Met de doelstelling van merkproducent Vorwerk flooring om op ecologisch gebied zich steeds verder to ontwikkelen is ook het product Lyrica en de hele “Fascinatie”-collectie tot stand gekomen. Zo zijn alle tapijten  uit het assortiment op gifstoffen en op fijnstoffen getest. Dankzij de sterke binding wat betreft fijne stoffen zijn ze zelfs met een label „Voor allergiepatiënten aanbevolen“ voorzien. Bovendien vervullen alle producten uit de “Fascinatie”-collectie de zelfgestelde eisen voor een duurzame productie en geringe milieubelasting. Met het label „Life Balance“ worden de klanten een productie van velours vloerbedekking met de geringste belasting van middelen verzekerd. Bovendien wijst het certificaat ISO 9001:2000 erop, dat men zich tijdens de productieprocessen steeds aan de ecologie normalisatie gehouden heeft. Verders zult u Vorwerk tapijt ook goed vinden omdat het niet ruikt en eenvoudig schoon te houden is. Vorwerk Lyrica uit de “Fascinatie”collectie laat u vooral het volgende zien: Een aangename optiek en technische geraffineerdheid kan met een ecologische en milieuvriendelijk bewustzijn samengaan, tenminste, als uw keuze op het tapijt van Vorwerk flooring valt!