Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Merida: tapijt waar u blij van wordt

Vorwerk Merida is een korte unikleurige soepele frisé tapijt van het traditiebedrijf Vorwerk. In het samenspel van het beste materiaal en technisch doordachte constructies worden de vloerbedekkingen van Vorwerk tot echte highlight producten gemaakt. De geslaagde “Fascinatie”-collectie bevat een bijna niet te geloven aantal kleuren en oppervlakte-structuren, die aan alle hoge eisen voldoen. 

Lees verder

Vorwerk Merida

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Of het nou gaat om luxe velours, robuuste platte lussen of opvallende kleuraccenten, het merk Vorwerk staat voor kwaliteit op alle gebieden en dat zult u zien. Profiteert u van de 130 jarige ervaring van de fabrikant, die inzet op kwaliteit in plaats van kwantiteit. De 17 gekozen decors van de vloerbedekking Vorwerk Merida hebben zich in de kleurkeuze van zachte poederachtige nuances vastgelegd, die goed bij ieder interieur passen. Ook vallen onder de beige- en wolkleuren of grijze nuancen af en toe highlights zoals goud zonnig geel en hel hemelblauw op. Laat u zich van de vele mogelijkheden overtuigen en schenkt u uw ruimtes uw eigen stijl. Met de gebruiksklasse 32 kan de vloerbedekking ook voor commerciële locaties met een gemiddeld publiek verkeer in aanmerking komen. De erg vaste snijkanten van het Merida tapijt rafelen niet uit en maken het u makkelijker om de vloerbedekking te snijden of te verleggen. Met de geschiktheid bij gebruik van stoelen met zwenkwielen kan men het tapijt ook in grote kantoren verleggen om ook hier een aangename sfeer te scheppen om dagelijks geconcentreerd te kunnen werken. Door het geluidsdempende eigenschap van het textiele tapijt, wordt storend geluid praktisch uitgeschakeld en er ontstaat en een aangename rustgevende akoestiek. Uw kunt gesprekken voeren zonder misvattingen. Profiteert u van de eigenschappen van Merida van Vorwerk! Door de bijzondere Texback-super- ruglaag ist het verleggen op traptreden in een privébereik ook een goede mogelijkheid. Deze speciale ruglaag zorgt ervoor dat de vloerbedekking vormvast blijft. Zodoende zit de Vorwerk Merida alleen maardaar vastgelijmd waar het nodig is en ook de dynamische druk op enkele plaatsen stoort het tapijt niet.

Moderne rechte lijnen – onderstreept u bewust, wat voor u belangrijk is bij Vorwerk Merida

De vloerbedekking is een van de belangrijkste ruimte inrichtingselementen. Vooral textiele vloerbedekkingen zijn wat betreft combinatiemogelijkheden door de verschillende uitvoeringen overal inzetbaar. Deze voordelen berusten niet alleen op de flexibele aanpassingen maar ook de kleurvariaties, de creatieve patronen, de opvallende garen- en weeftechnieken spelen hier een rol. Vorwerk tapijt kan een ruimte datgeen geven wat voorheen nog niet voorstelbaar was. Laat u een ruimte zelfstandig werken met poederachtige klassieke decors en schept u zich een oase met behaaglijkheid door zacht tapijt uit de hoogste luxe klas. Maakt u aarding met de bodem en zet u op opvallende dessins. Met de vloerbedekking Vorwerk Merida kunt een klassieke edele rechtlijnigheid scheppen. De matte vezels, zijn sterke structuur en de moderne kleurgeving brengen ondanks de aarding een woonlijke sfeer. Maakt u met de Merida-kwaliteit vanuw ruimten een omgeving waar u fascinerende ontwerpen kunt creëren! Rechtlijnig, warm en robuust, zo presenteert zich het exclusieve tapijt van Vorwerk!

Vorwerk Merida tapijt: ecologisch waardevol, het profiel voor meer verantwoordelijkheid

De kwaliteit van de collectie Vorwerk Merida is met het ecologische certificaat van GUT bekroond. De symbiotische context van bedrijfskundige aspecten en duurzaamheid zijn de pijlers van de programmatiek waar de filosofie van Vorwerk op steunt. Dat GUT certificaat is een hulp bij de koop van tapijt en maakt het mogelijk om meer inzicht in de ecologiebalans van deze producten te krijgen. Het wordt door de „Gemeinschaft umweltfreundlicher Teppichboden e.V.“ uitgegeven. Deze vereniging heeft zich ten doel gesteld om de vloerbedekkingen en tapijten op aspecten voor gezondheid en ecologie te testen. Producten met een zegel zijn getest tegen schadelijke stoffen en ze bevatten dus geen stoffen zoals bijv. formaldehyde en vinylchloride, die ongezond zijn. Vorwerk revolutioneert de milieu-normalisatie door het continu verhogen van de milieu-doelstellingen in samenwerking met officiële testinstituten in Europa. Geniet ook u zonder meer en met een goed geweten van de vloerbedekking-collectie Vorwerk Merida.

Voor mensen met allergie geschikt, getest op fijne schadelijke stoffen, de vloerbedekking Merida van Vorwerk Tapijt.

Er zijn eenduidige resultaten bekend: Tapijt vloerbedekking vermindert dankzij de structuur de helft van de fijnstof. Sinds 2006 kunnen producenten de producten, bij de „vereniging voor milieu en binnenruimte analysen“, in Mönchengladbach met een nieuw ontwikkelde testprocedure laten testen. Daarna laat het tapijt een buitengewone fijne stofbinding zien en zodoende ook een duidelijke reducering van de schadelijke fijnestofconcentraties in de ruimtelucht. In vergelijking met harde bodems zelfs meer dan 50 procent! Houdt u zich niet terug en neemt u een tapijt dat werkelijk voor iedereen geschikt is!

Bestelt u het Vorwerk Merida tapijt met besteprijsgarantie bij BRICOFLOR

Blader comfortabel in de BRICOFLOR-onlineshop en vindt uw tapijt. De grote keuzemogelijkheden en de vele aanbiedingen zullen u positief verrassen. Laat u zich telefonisch bij alle vragen wat vloerbedekking of tapijt betreft door ons competente BRICOFLOR-team informeren. Als u zich niet voor 100% zeker bent of de kleur of het materiaal bij uw interieur past, of u twijfelt tussen twee producten, dan kunt u van onze gratis sample service gebruik maken en vergelijkt u het tapijt van Vorwerk. De BRICOFLOR-onlineshop staat u dag en nacht ter beschikking. Bestelt u Vorwerk Merida met de besteprijsgarantie van BRICOFLOR en maak uw dromen echt op een eenvoudige manier.