Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Nerz - hoogwaardig tapijt

De vloerbedekking Vorwerk Nerz is in 29 hoogwaardige decors te verkrijgen, die in de zachte nuancen een terughoudende decente exclusiviteit onderstrepen. Deze collectie hoort bij de “Fascinatie” – collectie. Vorwerk Nerz is vooral, met gebruiksklasse 22, voor privé ruimtes met normaal loopverkeer geschikt. De Texback®-Super ruglaag, zorgt ervoor dat het tapijt  vormvast blijft en dus niet buigt of verschuift.

Lees verder

Vorwerk Nerz

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Als u het op trappen wilt installeren, komt vooral de Clear Cut Edge van pas. Het Clear Cut Edge aspect van het tapijt, voorziet u van een eenvoudige manier om het tapijt te snijden naar de afmetingen die u nodig heeft. Deze ontwikkelingen zijn snel toegepast op de producten, vanwege de 130 jaren ervaring van het bedrijf zelf. Vorwerk heeft zijn best gedaan in al deze jaren om de perfecte kleuren voor de consument te kiezen. Deze collectie verdient daarom ook 3 kronen. Dit toont aan dat deze vloerbedekking een sterke keuze is in het gebruiksklassement. Naast deze 3 kronen, heeft Vorwerk Nerz ook de welbekende optie om het op vloerverwarming te installeren. Dit zorgt ervoor dat, ook op koude dagen, u kunt genieten van een warm en zacht loopcomfort. Vorwerk zorgt er ook voor dat hun tapijten bestaan uit geluidsdempende aspecten. Hierdoor worden uw gesprekken fijner en ontstaat er een betere akoestiek in uw ruimte.

Kwaliteit in verschillende kleuren: Vorwerk Nerz

Ten eerste, heeft de Vorwerk Nerz collectie een vezelsamenstelling van 100% polyamide. Dit zorgt voor een hogere slijtbestendigheid en een stevig product. Daarnaast beschikt deze vloerbedekking ook over het Cfl-S1 certificaat. Het certificaat laat zien dat dit product vlamwerend is. Hierdoor is het veiliger als er brand uitbreekt, omdat dit tapijt beter tegen hitte kan. Ten derde, is het mogelijk om bij de collectie Vorwerk Nerz vloerverwarming aan te leggen. Het voldoet aan alle eisen om het aan te mogen leggen. Het voordeel hiervan is, dat de zachte vloer ook warmer aanvoelt in de koudere jaargetijden. Als laatste, zijn ook de vloerbedekkingen van Vorwerk geluidsdempend, waardoor het genot van gesprekken beter worden en de akoestiek ook verbetert van de ruimte.

De gezondheid staat centraal bij Vorwerk: Vorwerk Nerz

Het bedrijf Vorwerk is zeer milieubewust. Hun volledige filosofie draait om de ecologische productie te verbeteren. Bij deze collectie, Vorwerk Nerz, staat het GuT-cerficicaat centraal. Dit certificaat wordt alleen uitgegeven als het bedrijf voldoet aan hun standaarden voor de ecologische maatregelen. Voor een bedrijf als Vorwerk tapijt is het zeer belangrijk om aan hun mileubewustzijn te werken, om een zo goed mogelijk product te verkopen. Naast het milieubewustzijn, is het bedrijf ook heel erg bezig om een zo mogelijke vloerbedekking te creëren. Vanwege verschillende allergiëen kunnen genoeg mensen geen tapijt leggen in hun huis. Tegenwoordig is dat anders, Vorwerk heeft ervoor gezorgd dat de meeste fijnstof word opgenomen door het tapijt. Hierdoor kunt u, met of zonder allergie, een Vorwerk vloerbedekking aanleggen om toch van het aangename comfor te genieten.

Nu te bestellen bij BRICOFLOR: Vorwerk Nerz

Is uw keuze gevallen op een Vorwerk Nerz vloerbedekking? Dan kunt u hem bij BRICOFLOR bestellen met de beste prijsgarantie! Naast deze garantie, kunt u ook gebruik maken van onze uitstekende klantenservice. Ons BRICOFLOR-klantenservice team helpt u graag met uw vragen. Vergeet u niet te vragen naar onze gratis sample service, zodat u de kleur bij uw eigen interieur kunt ervaren en zo tot de perfecte keuze komt. Daarnaast kunnen wij ook voor u een infdividuele offerte aanvragen om de precieze prijs voor u te berekenen.  Hebt u al besloten? Bestel dan uw nieuwe vloerbedekking bij BRICOFLOR en profiteert u van onze diensten!