Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Safira - Satijnzacht met veel volume

De satijn zacht getufte Soft- glans-Saxony Vorwerk Safira uit de fascinatie collectie van Vorwerk Tapijt fascineert met een buitengewoon volume en satijn zachte feeling. Met de gebruiksklasse 23 is het tapijt geschikt voor intensief benutte privébereiken. Met de hoogste waardering  voor luxe eigenschappen werd Vorwerk Safira met 5 kronen bedacht en behoord daarmee tot de exclusieve en comfortabele klasse.

Lees verder

Vorwerk Safira

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De kwaliteit van dit tapijt uit zich hoofdzakelijk in het hoge pollengewicht van 2000g/m². Ondanks de totale dikte van 11,8 mm is de Saxony Vorwerk Safira ook op trappen in een privébereik geschikt. Zelfs gebruik van stoelen met zwenkwielen is voor de  vloerbedekking geen probleem. Dat is  vooral te danken aan de poolllaag uit 100% polyamid. Deze kunststofvezels hebben een hoge slijtvastheid waardoor de kwaliteit van het tapijt behouden en het reinigen makkelijk blijft. De satijne glans van de nobele kleuren schittert in 20 decors. Het kleurenspectrum verloopt  van de vette kleuren zoals paars, sappig bladgroen, krachtig kobaltblauw, tot zachte wol- en moccanuancen naar natuurzijde tot gedifferenceerd zwart en wit. De luxueuse vloerbedekking kan men ook in combinatie met een warm water vloerverwarming verleggen. Geniet ook u van het aangename loopgevoel, vooral ook in de koude jaargetijden. De Soft-Saxony Vorwerk Safira ist een luxueus tapijt met een bijzondere klassieke uitstraling. 

Vorwerk Safira, fris en rustgevend

De collectie Vorwerk Safira bestaat uit 20 frisse kleuren, van ijs wit tot fel rood en kobaltblauw. Hierdoor is een grote verscheidenheid aan keuze mogelijk voor U. Het tapijt bevindt zich in de gebruiksklasse 23, wat suggereert dat het ideaal is in een privé-omgeving waar veel gebruikt wordt gemaakt van de betreffende ruimte. Voorbeelden hiervan zijn een gang of een kantoor aan huis. Het is natuurlijk ook mogelijk om aan te leggen in andere kamers, maar dat is ook mogelijk met andere vloerbedekkingen van Vorwerk. Deze collectie is bekroond met 5 sterren, wat laat zien dat dit een heel luxe product is van Vorwerk. Naast de luxe is het ook heel fijn in de omgang, het is ook zeer aan te raden in een kantoor aan huis. Dit tapijt is bestand tegen bureaustoelen met zwenkwielen. Als het niet zou passen, is het eenvoudig te snijden door de Clear Cut Edge. Daarnaast is het ook mogelijk om het te installeren op trappen, aangezien deze vloerbedekking voorzien is van de TexBack®-Super rug. Deze rug biedt een vormvast en stevige pasvorm. In het algemeen zit deze vloerbedekking overal goed, aangezien het zeer goed te installeren is.

Geen last van allergiëen meer met Vorwerk Safira

Voor mensen met allergiëen zijn vloerbedekkingen altijd een probleem geweest. Echter tegenwoordig, door de 100 % polyamide vloer, is het mogelijk voor mensen met allergiëen om tapijten van Vorwerk te installeren. Door de opvang van de fijnstof in de lucht, wordt het steeds idealer voor mensen met allergiëen om tapijt aan te leggen. Hierdoor worden de problemen van de allergiëen minder of komen zelfs helemaal niet meer voor. Deze ontwikkelingen dragen ook bij aan de milieubewuste filosofie van Vorwerk. Zoals te zien is, heeft de collectie Vorwerk Safira een GuT-certificaat. Dit certificaat bewijst dat het tapijt milieubewust en ecologisch is gemaakt. Hierdoor is de transparante filosofie duidelijk voor de klanten en weten ze wat ze kopen.

Vorwerk Safira met de beste prijsgarantie: nu bij BRICOFLOR

Heeft u uw keuze kunnen maken? Bestel dan uw product bij BRICOFLOR en maak gebruik van onze beste prijsgarantie. Weet u niet zeker of de kleur past bij uw interieur? Vraag dan naar onze gratis sample service en kom erachter of het wel écht de kleur is die u wilt. Valt hierdoor een keuze op een ander tapijt? Geen enkel probleem, in de catalogus bevinden zich talrijke andere kleuren en soorten vloerbedekkingen van Vorwerk. Als u het zeker weet kunt u onze klantenservice zonder moeite bereiken en hierbij maken wij voor u een individuele offerte aan. Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan onze vakkundige BRICOFLOR-service team en maak gebruik van de voordelen van BRICOFLOR.