Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Superior 1007 - luxe tapijt voor uw woonkamer

Als u alles de beste producten wilt gebruiken in uw huis, dan zult u tevreden zijn met die prachtig tapijt van de Vorwerk Superior 1007 collectie! Naast een chique en esthetische buitenkant, die u dag in dag uit zal inspireren, zult u ook ervaren hoe comfortabel dit tapijt is. Daarnaast wilt u de praktische functies die Vorwerk Superior 1007 u aanbiedt natuurlijk ook niet vergeten!

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Ook geschikt voor druk bezochte gebieden—het tapijt van Vorwerk

Ondanks het elegante uiterlijk is de Vorwerk vloerbedekking alles behalve gevoelig. Dankzij de hoge gebruiksklasse 23, kunt het tapijt ook plaatsen in druk bezochte gebieden, waar eenvoudig textiel niet voldoende is. De Superior 1007 is ontworpen voor in huis en zal u helpen met de dagelijkse ontspanning. Stap ´s ochtends uit bed en laat je voeten zinken in het zachte tapijt. Of kom na een lange dag werken thuis en laat je voeten lekker rusten. 

Vorwerk gebruikt alleen de hoogste kwaliteit polyamide, een garenmateriaal dat bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen. Het tapijt heeft een sterk slijtagegedrag. Bovendien is de vloerbedekking moeilijk te vervuilen en worden de kleuren krachtig uitgestraald. Door de ongevoeligheid van het materiaal kan het tapijt van Vorwerk makkelijk worden gereinigd. Met een stofzuiger kan het grootste del van het vuil worden verwijderd en kunt u in een mum van tijd weer genieten van uw schone kamer.

Lekker doorademen—door de beste eigenschappen

Textielvloeren bieden veel meer dan alleen het geven van een comfortabel gevoel. Ze hebben bijvoorbeeld een positief effect op de luchtkwaliteit in uw kamers, omdat de textielvezels stof binden zodra het hier in contact mee komt. Dit vermindert het stofgehalte in uw ademlucht aanzienlijk en kunt u eindelijk weer normaal ademen. Dit is voornamelijk handig voor mensen met een stofallergie. U kunt het ingebonden stof makkelijk verwijderen met behulp van een stofzuiger. Op deze manier zorgt u niet alleen voor een schoon tapijt, maar kunnen ook nieuwe stoffen worden gebonden.

Als u een stofallergie heeft, moet u misschien ook overwegen om vloerverwarming te gebruiken. De verwarming van onder het tapijt verandert de luchtcirculatie in uw kamers, waardoor het moeilijk wordt om het stof te verplaatsen. Voor een betere kwaliteit is Superior 1007 daarom geschikt om te combineren met vloerverwarming.  Om ervoor te zorgen dat er geen elektrische lading kan worden gegenereerd door de lage luchtvochtigheid, is het Vorwerk tapijt uitgerust met antistatische materialen. Voor uw verdere veiligheid voldoet het materiaal aan de brandklasse Cfl-s1, wat staat voor een hoge ontvlambaarheid. Het zachte oppervlak heeft ook een geluidsisolatie van 25 dB.

Elegant tapijt met zacht velours oppervlakte in huiselijke kleuren

Superior 1007 is te verkrijgen in vele huiselijke kleuren, waarmee u het ontwerp van uw kamers tot in de kleine details kunt plannen. Met een grote selectie crèmekleuren, van wit tot grijs tot bruin. Bovendien zijn er ook krachtige kleuren te vinden, zoals rood of glinsterend paars.

Ongeacht het ontwerp dat u kiest, alle ontwerpen hebben dezelfde 8 mm dikke pool laag, die is verwerkt in een zachte velours. Velours, Frans voor fluweel, wordt beschouwd als bijzonder zacht en comfortabel, waardoor het een perfecte keuze is voor je huis. Het materiaal is zo comfortabel dat het zelfs aan de hoogste luxe voldoet 5.

Zo leg je het tapijt eenvoudig zelf

De Vorwerk vloerbedekking kan in een handomdraai worden gelegd. Hoewel de volledige hechting van het tapijt een beetje vaardigheid vereist, brengt alleen de voorbereiding je al een heel eind. Welke stappen precies bij u passen, welke hulpmiddelen u nodig heeft en welke stappen u moet overwegen, hebben wij in onze installatie instructie voor tapijten voor u samengevat. U kunt dus makkelijk onderzoeken of u

Welke stappen precies bij u passen, welke hulpmiddelen u nodig heeft en welke kleine dingen u moet overwegen, hebben wij in onze leginstructies voor tapijten eenmaal voor u samengevat. U kunt dus gemakkelijk onderzoeken of u de installatie zelf vertrouwt of misschien een specialist inhuurt. Houd er echter rekening mee dat de installatie-instructies van de fabrikanten kunnen afwijken van de onze. Volg in dit geval altijd de instructies van de fabrikant om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Vorwerk Superior 1007—stijlvolle en zachte tapijten nu beschikbaar bij BRICOFLOR!

Bestel vandaag nog de Vorwerk Superior 1007 en maak gebruik van onze beste prijsgarantie! Als u niet kunt kiezen tussen twee decor, is onze gratis sampleservice precies wat u nodig heeft! Vraag naar representatieve voorbeelden van uw favoriete ontwerpen en we sturen u deze op per post. Heeft u een grote bestelling? Dan is het mogelijk om een individuele aanbieding op te stellen. Voor verdere vragen of voor het aanvragen van een offerte, zijn we natuurlijk  ook telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier gebruiken! We kijken uit naar uw bestelling!