Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Viola – de luxueuse vloerbedekking voor ieder thuis

De collectie “Fascinatie” is, al sinds 1990, een zeer goed lopend product van de kwaliteitsproducent Vorwerk Tapijt. De verschillende uitvoeringen van de collectie ontwikkelen zich steeds verder en passen zich aan de eisen die men aan het product stelt aan. Vorwerk heeft in 130 jaar heel veel ervaring obgebouwd, die ze natuurlijk goed kunnen uitdrukken in deze vloerbekdekkingen. 

Lees verder

Vorwerk Viola

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De nieuwe Vorwerk Viola is een luxueuse Velours vloerbedekking met een luxeklasse LC3 en een zijdezacht gevoel. De garen bestaan uit 100% polyamide en worden hierdoor minder snel vuil, heeft de tapijt een hoge slijtvastheid en is het zeer flexibel. U zult verrast zijn hoe een kamer of ruimte volledig kan veranderen. Door het textiel tapijt ontstaat automatisch een huiselijk behaaglijke sfeer. Dat ligt ook aan de geluiddempende werking. Gesprekken worden zonder dat men het merkt automatisch verzacht en de storende geluiden worden minder. Zo kunt u in een vertrouwde omgeving met elkaar te werk gaan en zich beter concentreren op dat wat voor u belangrijk is of van uw rust te genieten. Laat u zich door de 17 elegante decors uit de serie Vorwerk Viola inspireren en schept u voor u zelf een behaaglijke sfeer, die uw stijl en wensen onderstreept.

Een luxueuse Frisé met veelzijdige decors – de Vorwerk Viola tapijt vloerbedekkingen

De verschillende uitvoeringen van de vloerbedekking Vorwerk Viola vallen op door de goed aan te passen elegante patronen, die in 17 natuurlijke blauwkleuren variëren. De blauwvariaties lopen over van luchtig hemelblauw naar zacht grijsblauw en bessen-kleurige blauwrode nuancen. Het aanhalige dichte oppervlak van het moderne, luxueuse, kroesharige tapijt geeft een huiselijk en behaaglijk gevoel. Deze nieuwe kwaliteit uit de “Fascinatie” collectie is door het inmense pollengewicht zeer waardevol. De dichte pollen uit 100% polyamid 6.6 geven een aangenaam verend loopgevoel en belasten de gewrichten minder. Een ontspannend gevoel van geborgenheid vangt u op. Bovendien werkt het Vorwerk tapijt geluiddempend en verbetert de akoestiek in de ruimtes daardoor  enorm. Of u nu muziek luistert, een persoonlijk gesprek voert of in bed naar een audiobook luistert – u zult van een excelente klank genieten. Dit zijn maar een aantal voordelen van de Vorwerk viola tapijten.

Een beter kamerklimaat in uw ruimte door de de Viola tapijten 

Indien u allergisch bent voor stof dan dacht u hoogstwaarschijnlijk dat tapijten een no-go zijn voor u. Echter is het idee dat tapijten slecht zijn voor mensen met een allergie een misvatting van veel mensen. Uit een onderzoek bleek namelijk dat tapijten juist voor een beter kamerklimaat zorgen en dat tapijten vloeren een betere optie is voor mensen met een allergie dan harde oppervlakte vloeren. Dit komt doordat de stofdeeltjes die de allergische reacties veroorzaken en die normaal gezien in de ruimte rond blijven zweven vast komen te plakken aan de oppervlakte van de tapijt. Dit zorgt ervoor dat de stofdeeltjes nioet meer in de lucht rondcirculeren en dus daardoor niet worden ingeademd. Door af en toe een stofzuigbeurt te geven aan uw tapijt hebt u een proper tapijt en zuiver lucht. 

Vorwerk Viola tapijten ideaal om u trappen te bekleden 

Indien u op zoek bent naar een bekleding voor uw trappen dan is deze vloerenoptie ideaal! De tapijten van Vorwerk geven uw trap een volledig nieuwe uitstraling. De tapijten zijn geschikt voor trappen en bieden verschillende voordelen aan. Zo maken de trappen nadien zo goed als geen geluid bij het belopen van de trappen. Verder voelt het zeer zacht en warm aan onder de voeten. Indien u zich zorgen maakt of de tapijten in uw trappen passen, dan kan u gerustgesteld worden. Doordat de tapijten ook een clean cut edge hebben kan er gerust de gewenste vorm in geknipt worden zonder dat dit zichtbaar is in uw tapijten vloer. Het tapijt zal lijken op maat gemaakt te zijn. Of uw trap recht of een draai heeft, de tapijten zullen er magnifiek op passen. 

Milieu- en gezond bewust, de ondernemingsfilosofie van Vorwerk

De grootste voordelen van Vorwerk tapijt kunt u in drie korte en  graverende punten samenvatten: "getest tegen fijne stoffen", “getest tegen schadelijke stoffen” en “voor mensen met allergie problemen aanbevolen“. Deze gebruiksvriendelijke kwaliteit is het resultaat van jarenlange inspanning voor verdere ontwikkeling en de vernuftige ondernemingfilosofie van Vorwerk. De onderneming met traditie kijkt terug op op een meer dan 130 jarige geschiedenis. Vorwerk Tapijt exporteert vanuit Duitsland in 50 andere landen en is ondanks de grote concurentie, de hoge kwaliteitseisen en juist door een modern gevoel voor ruimtelijke esthetiek een succesvolle marktgigant. Vorwerkflooring staat voor een innovatief design, edel materiaal en een niet te overtreffen duurzaamheid. Denkt ook u om en neemt u een milieubewust concept en een sociaal vriendelijk eindproduct.

Voordelen om uw vloer bij BRICOFLOR te bestellen

Het aankopen van tapijten via BRICOFLOR biedt verschillende voordelen aan. Dit begint bij het transport: het is heel moeilijk om met een eigen auto een 5 meter brede tapijtrol te vervoeren. Verder kunt u door bij BRICOFLOR te bestellen van onze beste prijsgarantie genieten. Indien u binnen de 3 dagen na uw bestelling bij BRICOFLOR eenzelfde artikel tegen een lager prijs vindt in een andere Nederlands webshop, zullen wij u het verschilbedrag terugbetalen.

Verder bieden wij ook een gratis sample service aan. Zo krijgt u een stukje van de door u gekozen tapijt thuis toegestuurd voor u uw bestelling maakt. Op deze manier kan u eerst zien of de vloer u wel aanstaat.

Tot slot maken wij ook individuele offertes aan voor klanten die een grotere hoeveelheid bestellen bij BRICOFLOR. Indien u niet zeker bent of uw bestelling voldoet aan een persoonlijke offerte, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk terug. We kijken ernaar uit om van u te horen en wensen u veel plezier.