Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Balsan River tapijttegels - U hoeft niet meer te kiezen tussen duurzaamheid en een mooi ontwerp

De Balsan River collectie staat voor hoogwaardige tapijttegels die een aantrekkelijk design combineren met eersteklas duurzaamheidswaarden en tal van andere voordelen en tegelijkertijd scoren met een ongelooflijk praktisch formaat dat het leggen en schoonmaken veel gemakkelijker voor je maakt.   

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een grote kleurenkeuze voor een smakelijk en stijlvol interieur

De Balsan River- collectie maakt indruk met zijn eenvoudige en stijlvolle ontwerp en een breed scala aan kleuren, van eenvoudige beige en bruine tinten die een beetje natuur in je eigen vier muren brengen tot klassieke grijze en zwarte nuances tot kleurrijke decors in geel, groen, blauw of rood. Bovendien kunt u dankzij hun praktische formaat de afzonderlijke modules naar wens indelen en zo een aantrekkelijk patroon creëren of afzonderlijke gebieden optisch scheiden.     

Balsan River Tapijttegels - Alleen het beste voor u en uw huis

Volledig gemaakt van gerecycled polyamide, scoort de Balsan River collectie met zowel een uitstekende slijtvastheid als een aanzienlijke duurzaamheid. De contactgeluidsisolatie van 25 dB en de mogelijkheid om de textiele vloerbedekking te combineren met vloerverwarming zorgen voor extra comfort voor u en uw onderburen.    

Met de hoge gebruiksklasse van 33 zijn de tapijttegels van Balsan geschikt voor het leggen in drukbezochte contractruimtes. Ook heeft de regelmatige impact van wielen van stoelen geen impact op de tapijtvloer; hier is het namelijk speciaal tegen bestand. Zodat uw persoonlijke veiligheid altijd gegarandeerd is, heeft de textiele vloerbedekking een stroef oppervlak en een uitstekend brandgedrag, zoals blijkt uit brandbeschermingsklasse Bfl-s1. Bovendien voorkomen de antistatische eigenschappen van de tapijttegels dat uw elektronische apparaten beschadigd raken door elektrostatische ladingen.       

Tapijttegels zijn perfect voor iedereen - Ook als u allergieën heeft

Normaal gesproken worden tapijtegels niet per se geassocieerd met een hoge luchtkwaliteit binnenshuis, het zou eerder een negatief effect moeten hebben op de luchtkwaliteit binnenshuis en de gezondheid van het huis. Precies het tegenovergestelde is echter het geval: dankzij de fijnstofbindende vezels in het textieloppervlak worden fijne stofdeeltjes en huisstofdeeltjes niet in de lucht verspreid. In plaats daarvan kleven ze aan de vloer, waardoor de kwaliteit van de kamerlucht merkbaar toeneemt.     

Balsan tapijt - Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn enorm belangrijk voor de Franse fabrikant

Als internationale speler op het gebied van tapijtproducten hebben duurzaamheid en verantwoord gebruik van de hulpbronnen van onze planeet de hoogste prioriteit bij Balsan. De Franse marktgigant streeft er daarom naar om zijn milieu-impact, zijn ecologische voetafdruk en de uitstoot van broeikasgassen te verkleinen. Ook in de productontwerpfase bekijkt het bedrijf elke stap vanuit het perspectief van duurzaamheid. In 2013 behaalde Balsan ook zijn lange termijn doelstelling om al het industriële afval volledig te recyclen

De Franse marktgigant investeert ook in het welzijn van het milieu, onder meer in de vorm van een eigen biologische rioolwaterzuiveringsinstallatie met actiefslibprocessen en zuurstofbassins. Daarnaast probeert Balsan altijd zijn industriële systemen aan te passen. Recycling is ook erg belangrijk voor Balsan, daarom gebruikt het bedrijf gerecyclede materialen en volledig recyclebare verpakkingen

Balsan is ook betrokken bij de ontwikkeling van een terugname- en verwerkingssysteem. Als onderdeel van dit initiatief wordt het afval van tapijttegels holistisch hergebruikt. Een groot deel van de gebruikte grondstof van Balsan is afkomstig van lokale leveranciers. De veelzijdige inspanningen van de marktgigant op het gebied van duurzaamheid en milieubescherming komen tot uiting in het feit dat Balsan- producten zijn bekroond met talrijke kwaliteitskeurmerken en milieulabels.           

Koop nu jouw nieuwe vloer veilig en vertrouwd bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Plant u een verbouwing in de woon- of bedrijfsruimte en bent u daarom op zoek naar een passende optie voor de inrichting van uw vloeren? Dan is de Balsan River collectie echt iets voor jou! Kies eenvoudig uw favoriete ontwerp uit in onze online shop en maak de aankoop bij Bricoflor om uzelf te verzekeren van de laagste prijs. Vindt u een lagere prijs ergens anders? Dan verlagen wij de prijs speciaal voor u!

Nog niet zeker? Geen probleem, want met onze gratis sample service kunt u uw beslissing heroverwegen in uw eigen vier muren. Ook bij grotere bouwprojecten raden wij u aan om een individuele offerte aan te vragen, met vermelding van de benodigde hoeveelheid, om nog meer geld te besparen. Bovendien bespaart u bij aankoop in onze online winkel niet alleen tijd en zenuwen, maar dankzij onze beste prijs garantie bespaart u ook geld.     

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een vriendelijke en bekwame medewerker van onze online winkel of via e-mail of telefoon. Als alternatief kunt u ook ons contactformulier gebruiken, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van uw droomvloer.    

Mis de kans niet en koop uw nieuwe Balsan tapijt in de online shop van Bricoflor! 

+ lees meer