Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Track tapijt - Tapijttegels met een stedelijke flair

Ontwerp elke kamer in een mum van tijd met de Balsan Track collectie. Om in elke kamer een vleugje van de grote stad over te brengen, zijn de tapijttegels beschikbaar in verschillende innovatieve ontwerpen; van afwisselend matte en glanzende vezels. In negen natuurlijke en warme kleuren, die u de beste vormgevingsmogelijkheden bieden, zult u zich met deze decors in de invloed van de stedelijke stijl bevinden. Word kunstenaar en laat u inspireren door het brede assortiment Balsan tapijttegels.      

Lees verder

Balsan Track

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Spannende ontwerpmogelijkheden met de tapijttegels van Balsan

Creëer unieke woon-, werk- en ontspanningsruimtes door de tapijttegels te combineren met de Balsan- collecties AvenueBrooklynOdéon en Soho. De samenstelling van 100% geverfd polyamidegaren, dat is gemaakt van gerecyclede visnetten, maakt de onderhoudsvriendelijke en bijzonder resistente collectie het ideale product voor drukbezochte gebieden met veel verkeer. Dit bevestigt de hoogst mogelijke gebruiksklasse 33 voor vloerbedekkingen van textiel. Creëer een spannende compositie met de negen subtiele tinten. Durf individuele patronen te gebruiken, bijvoorbeeld om trottoirs te markeren. Door verschillende kleuren te combineren kunt u een extra vleugje harmonie in uw kamers creëren. Naast hun extreem lange levensduur overtuigen ze door hun uitstekende lichtechtheid. Dit zorgt ervoor dat de uitstraling van de decors, ongeacht het gebruik en de UV-invloeden, jarenlang behouden blijft en niet zwakker wordt.       

Een overtuigende vloer - Dankzij deze producteigenschappen

Balsan Track was uitgerust met een hoge technische kwaliteit. De modulaire vloerbedekkingen met een bitumenrug vormen een totaalgewicht van 4220 g / m², waarvan 625 g / m² bestaat uit de polen. Het is een EPD-gecertificeerd product (Environmental Product Declaration) dat ook is bekroond met het GUT keurmerk en de best mogelijke emissieklasse A +. Naast antistatische uitrusting is Balsan Track geschikt voor zwenkwielen, wat vooral voor kantoren een doorslaggevende factor kan zijn. Laat uw medewerkers met een gerust hart over deze vloer heen rollen met hun bureaustoel, daar is deze vloer namelijk voor gemaakt. Zodat er ook in gebieden met veel openbaar verkeer geen akoestische storing is, biedt de collectie u een contactgeluidsisolatie van 25 dB en een verhoogde ruimtegeluidsisolatie. Voer ongestoorde gesprekken in goed ingerichte kamers.

Een fabrikant die gefocust is op het milieu en duurzaamheid

Balsan Track dient als voorbeeld van de milieuvriendelijke productiemethode van de fabrikant uit Frankrijk. Het bijna driehonderd jaar oude familiebedrijf staat bekend om zijn uitgesproken milieubewustzijn en inzet voor duurzaamheid. Balsan schittert bijvoorbeeld met het exploiteren van zijn eigen geïntegreerde afvalwaterzuiveringsinstallatie, het gebruik van methoden die hulpbronnen en energie besparen en het voldoen aan de criteria van bekende milieulabels zoals GUT voor al zijn producten. Ontdek tapijttegels van hoge kwaliteit die staan ​​voor de bescherming van onze planeet.    

Geniet snel van je nieuwe vloer met deze makkelijke installatie van de Balsan tapijttegels

Geniet tijdens het leggen van de voordelen van de Balsan tapijttegels. Balsan Track is buitengewoon handig en kan met weinig moeite los worden gelegd. Hiervoor heb je zelfs geen duur extra materiaal nodig. De modulaire vloerbedekkingen kunnen zonder veel vakmanschap door iedereen worden ontworpen. Eenmaal bevestigd kunnen de textiele tegels door hun eigen gewicht niet meer worden verplaatstMet een gegarandeerde maatvastheid van 0,20% en de antislip bitumen onderlaag legt Balsan Track de beste kwaliteit aan uw voeten. Voor een nog betere stabiliteit is het aan te raden om dubbelzijdig plakband op een afstand van 10 cm van de muur te bevestigen als extra bevestiging in drukbezochte gebieden met veel openbaar verkeer

Deze collectie kan het beste losjes en eenvoudig monolithisch worden gelegd. Ook de fabrikant Balsan raadt deze installatie methode aan. Terwijl je bezig bent met vervelende maatvoering en zaagsnedes met alternatieve vloerbedekkingen, wordt de werkdruk met tapijttegels van Balsan aanzienlijk verminderd. Dankzij de stevigheid van de snijranden geniet u van het voordeel dat u deze aan elke kamergrootte kunt aanpassen zonder dat dit ten koste gaat aan de kwaliteit van de vloer. Als individuele modules kapot zijn gegaan door hardnekkige vlekken of beschadigingen, kunt u deze eenvoudig vervangen. Bovendien kunnen intacte vloerdelen worden hergebruikt. Bij een aanstaande verhuizing kunt u deze uiteraard weer opnemen en blijven gebruiken.       

Koop uw nieuwe Balsan tapijtvloer veilig en vertrouwd bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Bent u ook overtuigd van deze buitengewoon mooie tapijttegels van Balsan en wilt u uw kamers laten stralen met een stijlvolle inrichting? Bestel nu bij uw specialist voor uw vloeren en wandbekledingen en u profiteert op drie manieren. Koop Balsan Track voordelig met onze beste prijs garantie! Wilt u zich voor het bestellen zelf overtuigen van de kwaliteit van de decors? Hiervoor staat onze gratis sample service tot uw beschikking. U kunt eenvoudig een sample aanvragen van een product op de productpagina. Als u dit eenmaal heeft besteld ontvangt u een kortingscode bij uw samples die u kunt gebruiken voor uw volgende bestelling.

Als u een grotere bestelhoeveelheid nodig heeft, bent u van harte welkom om een individuele offerte te laten maken door ons serviceteam. Heeft u vragen over het product, wensen of wilt u er zeker van zijn dat alles goed is afgehandeld? Neem contact op met ons vriendelijke team die u graag tijdens kantooruren te woord staat! Handig en gemakkelijk per e-mail, via het contactformulier of via onze telefonische hotline. We verheugen ons op uw bericht en helpen u graag verder!