Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Tapijttegels Heuga Basic Beauty  - overtuigd over de hele lijn

De gerenommeerde producent Heuga is de eerste op de markt wat de tapijttegels betreft en heeft een naam als het om kwaliteit gaat. Los liggende tapijttegels van de Heuga collectie Basic Beauty zijn erg duurzaam en daardoor ook geschikt om in iedere ruimte te verleggen. Eerste klas lussenkwaliteit maakt de bodem erg robuust en tegen vervuiling bestand. Een aantrekkelijk gevlekte structuur zorgt ervoor dat kleine vervuilingen niet zo snel opvallen en is optisch ook een lust voor het oog. Het brede kleurenpalet bestaat uit klassieke en moderne toneringen en biedt voor alle slijlrichtingen wel iets of nu helle of donkere meubels, kleurrijk of decent. Het resultaat in gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal en de zorgvuldige verwerking ervan: los liggende tapijttegels, die overal passend zijn en een behaaglijk gevoel geven.

Lees verder

Heuga Basic Beauty

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Heuga Basic Beauty: los liggende tapijttegels in aantrekkelijke kleuren

De naam zegt het: Heuga Basic Beauty zijn los liggende tapijttegels die voor een bijzonder mooie optiek van uw vloer zorgen. Eng geweefde lussenkwaliteit zorgt voor een goed uiterlijk en een vlakke ondergrond die door het gevlekte optisch een bepaalde diepte krijgt. Met de keuze uit 17 erg mooie kleuren is bijna het hele kleurspectrum te krijgen, zodat u altijd wel iets voor u kunt vinden. De collectie Heuga Basic Beauty biedt u los liggende tapijttegels in  de klassieke meer terughoudende variatie zoals meerdere grijze-, beige-, en bruine kleuren maar waar ook een serie kleurrijke toneringen net zo elegant zijn. Op aarde lijkende kleuren zoals donker geel of een hel olijven groen staan tegenover de rode en violette kleuren van vruchten en bessen. Zo biedt het warme gedeelte van het kleurenpalet  een intensief wortelkleurig oranje en ook een diep paars van pruimen  of aubergine. Mooie blauwe kleuren die aan de nachtelijke hemel herinneren Evening Sky sluiten het kleurenpalet af. Echter niet alleen de kleuren zijn een lust om te zien: Omdat het zich bij tapijttegels om een modulair systeem handelt die met elkaar verenigbaar zijn, kunt u de enkele kleuren naar wens met elkaar combineren. Zo onstaan in de kortste tijd individulele looks, b.v. een gestreept- of een schaakbordpatroon, ruimten kunt u ook in zonen indelen – of compleet afwisselend: de los liggende tapijttegels  maken het mogelijk.

Tapijttegels van Heuga Basic Beauty – wegneembaar

Los liggende tapijttegels hebben in de verste verten niet alleen het voordeel, dat men ze los, zonder lijmen kan verleggen.  Daarbij komt ook dat het andersom gaat: Heuga tapijttegels kunt u eenvoudig uit het verband nemen, verwijderen of naar wens op een andere plaats leggen. Ook wat betreft vervuilingen, is dat een overtuigend argument. Als er ergens een erge vervuiling is, die men door regelmatig stofzuigen niet meer weg krijgt, is het geen probleem de tegels op te nemen en ze afzonderlijk te reinigen of te wisselen. Daardoor is het onderhouden van tapijttegels beduidend praktischer dan bij normale vloerbedekking. Zoals reeds gezegd, is ook het leggen van de tegels heel eenvoudig. Door het eigengewicht van de stabiele Graphlar®-ruggen is het niet nodig te lijmen – het is al voldoende z.g. sleuteltegels zonder schadelijke lijm te fixeren. Los liggende tapijttegels liggen vast in een verband en blijven door de vormvastheid ook  jarenlang zo liggen. Snijvaste kanten rafelen niet uit en zo zijn da aangepaste kanten niet te zien.

Heuga Basic Beauty: tapijttegels in de gewende Heuga kwaliteit – voor een lage prijs!

De praktische collectie Heuga Basic Beauty scoort niet alleen door het uiterlijk, de verdere  voordelen liegen er ook niet om! Eng geweefde lussen zorgen bij deze los liggende tapijttegels voor een bijzonder robuust oppervlak, die tegen de belasting van het dagelijks gebruik bestand is. Stoelen met zwenkwielen en zelfs de hoogste belastingen in commerciële bereiken (NK 33) zijn geen probleem. Vloerverwarming is ook geen probleem, zo dat in verbinding met het buitengewone loopcomfort van de luxe klasse 1 een bijzonder behaaglijke en huiselijke sfeer ontstaat. Voor het welzijn zorgt verder ook de geluidsdemping van deze los liggende tapijttegel. Loopgeluid wordt duidelijk gedempt en daardoor is een ontspannen wonen ook werken mogelijk. Zowel thuis en ook bij het commerciële gebruik staat de zekerheid op de eerste plaats: daarvoor zorgt de goede vlamwering (Cfl-s1) en het DS- antislip. Een  alleskunner zo u ziet, die u bij  alle positive eigenschappen ook nog een 7 jarige garantie geeft en voor een lage prijs te krijgen is.

Tapijttegels van Heuga als voorloper op het gebied van duurzaamheid

Los liggende tapijttegels van Heuga worden onder speciale omstandigheden geproduceerd, want de firma heeft voor een duurzaam en ecologisch hanteren in de productie gekozen. Neutrale emissies, groene energie  en vermijding van afval staan in de voorgrond. Bovendien wordt er ook met gerecycled materiaal gewerkt. Zelfs bij het transport zet men op weinig emissie, zodat van de planning tot de aankomst van de producten voor uw huis een duurzame manier van werken gebruikt wordt. Maar ook dat is nog niet alles, want het bijzondere formaat van de tapijttegels maken een verleggen zonder veel afval mogelijk en de tegels hoeft men niet te lijmen. Los liggende tapijttegels van de firma Heuga zijn ook wat betreft de steeds belangrijk wordende ecologie en milieuvriendelijkheid een goede keuze.

Heuga Basic Beauty tapijttegels in de BRICOFLOR – onlineshop.

Vele redenen spreken voor afwisseling in de collectie Heuga Basic Beauty. Of het nu het geweldige kleurenpalet is of het waar voor je geld, Heuga Basic Beauty en veel andere collecties vindt u in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl! Ook kunt u een sample aanvragen zodat u de kleuren en de kwaliteit van de tapijttegels kunt bekijken. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met het team van BRICOFLOR.

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave