Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Heuga Colour Collection tapijttegels voor iedere ruimte

Met de Colour Collectie brengt de Nederlandse producent Heuga hier een tapijttegel op de markt die hoge kwaliteit en robuustheid voor een onovertroffen  prijs en bovendien een breed kleurenpalet  met grote creatieve ontwerpmogelijkheden biedt. Zoals de naam al zegt, zet de collectie Heuga Colour Collection hier vooral op de buitengewone kleurkeuze en oriënteerd zich hierbij aan de voorbeelden in de natuur. Zo zijn er warme, decente en op aarde lijkende kleuren, maar ook stralend intensieve kleuren, die door de natuur van het garen ook al een bepaalde diepte brengt. Huega's los liggende tapijttegels van de Colour Collection  zijn geschikt voor iedere ruimte in uw huis en geven zelfs functionele ruimten een betere optiek.

Lees verder

Heuga Color Collection

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Heuga Colour Collection: los liggende tapijttegels in moderne kleuren.

De twaalf verschillende kleuren van deze los liggende tapijttegels bieden afwisseling en kunnen over de hele lijn overtuigen. De grijze kleuren van de variant Heuga Colour Collection Marble en Graphite doen denken aan stenen en met Charcoal biedt de Heuga Colour Collection ook een vol donker antraciet. Het bruin beige kleurige spectrum wordt in verschillende niveaus van helderheid door Heuga Colour Collection  Ivory, Camel, Walnut en Sparrow perfect weergegeven. De twee blauwkleurige  tapijttegel collecties laten u bij de uitvoering Ocean aan de stormachtige zee denken en bij de Cobalt denkt u toch meer aan een helder stralend blauw. Echt warme en huiselijke oranje kleuren bieden Henna en Brick, Heuga Colour Collection Forest als laatste geeft u meer de indruk van rustige vol groene boskleur. U ziet, met het grote kleurenpalet van de los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga Colour Collection is er voor iedereen wel iets te vinden. De verschillende kleuren laten zich bovendien naar believen combineren en bieden op die manier een oneindig aantal mogelijkheden om de vloeren te verfraaien. Met een zo breed kleurenpalet is de Heuga Colour Collection ook uiterst geschikt om een woonbereik in te richten. Zelfs in eenvoudige bijkamers kunt u voor een gunstige prijs toch een paar kleurelementen aanbrengen om daarmee het geheel een huiselijke sfeer te geven. Natuurlijk is het de bedoeling, dat u van de kleuren lang kunt genieten: een bijzonder hoge kleurvastheid zorgt ervoor, dat de briljante kleuren lang blijven stralen.

Los liggende tapijttegels uit de Heuga Collectie in excelente kwaliteit

De firma Heuga biedt met haar Colour Collection prijs gunstige lussenkwaliteit voor u thuis. Het materiaal uit 100% polypropyleen is geschikt voor vloerverwarming en ook voor vochtige ruimtes -  optimale omstandigheden voor u thuis en voor de creatieve mogelijkheden in iedere kamer. De geluidsdemping zorgt daarbij nog voor een extra comfort en een aangenaam huiselijke sfeer. Dat is ideaal voor huishoudingen met kinderen en ook voor een rustige werkomgeving in uw kantoor. Natuurlijk kan de Heuga Colour Collection u ook dienen met een antistatische uitrusting. Het hoogwaardige garen geeft door de eerste klas verwerking een bijzonder aangenaam oppervlak, zo dat de los liggende tapijtegels zelfs in de luxeklasse 2 te vinden is – een garantie voor het huiselijke gevoel.

Heuga Colour Collection tapijttegels: handig en snel gelegd (los liggend)

Door de los liggende eigenschappen en de hoogwaardige Graphlar®-rug, zijn de tapijttegels uit de collectie Heuga Colour Collection zeer makkelijk te verleggen. Voor de stabiliteit is het voldoende alleen een paar tegels in sleutelpositie te fixeren – der rest wordt eenvoudig „los“ daaraan gelegd en ligt dan toch stabiel. Op die manier heeft u in de kortste tijd een kamer een nieuwe optiek gegeven. U kunt de vloer meteen gebruiken en van de sfeer genieten. Zo geeft u de Heuga Colour Collection  met een niet te overtreffen prijs de mogelijkheid frisse kleuren en een duurzame vloerbedekking tussen de muren te brengen. Juist bijkamers laten zich door het kleurenrijkdom van deze collectie moderniseren en aanpassen. Stelt u de kleuren en patronen heel individueel samen en geeft u uw kamers of ruimtes met de Heuga Colour Collection eine heel persoonlijke noot. Een uni kleurig geheel en ook een samenstelling van twee of meer kleuren is mogelijk. Ook het leggen van de patronen is grenzeloos of strepen, enkele accenten of heel iets anders. Met de bijzondere voordelen van Huega tapijttegels zult u lang wat van uw vloerbedekking hebben: Zo kunt u vervuilde tapijttegels - juist door de los liggende eigenschappen en dat ze niet vastgelijmd zitten – heel eenvoudig uit het geheel nemen en zonder moeite reinigen of uitwisselen. Een verder voordeel is, dat u de patronen op die manier ook eenvoudig en snel kunt veranderen. De kamer krijgt dan binnen de kortste keren een andere inkijk.

Heuga – een firma die op duurzaamheid in zet

Tegenwoordig wordt het thema bescherming en behoud van de natuur steeds belangrijker. Bij de los liggende tapijttegels gaat het al om een product, dat in vergelijking met andere tekstiel vloerbedekkingen op het punt van het natuurbehoud nu al een van de eerste plaatsen inneemt: Weinig afval en verwerking zonder lijm hebben deze stelling mogelijk gemaakt. De firma Heuga heeft zich al lang met de opgave bezig gehouden om duurzaam en milieuvriendelijk te werken. Daarvoor werd het project „Mission Zero“ gestart. Tot 2020  is het de bedoeling dat de firma alle handelingen volgens deze doelstelling doorvoerd: werken en transporteren met neutrale emissies, weinig afval en ook met gerecycled materiaal. Met de tapijttegels van de producent Heuga krijgt u niet alleen een duurzaam product, ook wat tot dit product geleid heeft is overtuigend. De Colour Collection is een van de vele collecties die Heuga op die manier vervaardigd heeft.

Tapijttegels Heuga Colour Collection met een onovertroffen prijs-prestatie verhouding.

Moderne kleuren, eenvoudig transport en verlegging, hoge kwaliteit en gunstige prijzen – een zeven jarige garantie op de hele Colour Collection, dat is de afronding van deze buitengewone collectie en zorgt ervoor dat u lang plezier van deze vloerbedekking zult hebben. Bestel online een gratis sample of neem contact met ons op voor meer informatie. Overtuigt u zichzelf en bekijkt u de collectie in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl!

 

✓ Tapjittegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave