Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Heuga Fresh Flavour – eerste klas los liggende tapijttegels

Voor een heel bijzondere optiek zorgt de collectie Fresh Flavour van de tapijttegel expert Heuga en dat zich ook op het privé- en het commerciële gebied als erg robuust en slijtvast bewezen heeft. De grote lussen in verschillende kleuren garen geven de gedekte kleuren van de tapijttegels een heel bijzondere touch en zijn daardoor ook goed schoon te houden. Het hoogwaardige materiaal geeft de tegels een aangenaam zacht oppervlak, hoge weerstand en exclusieve kwaliteit. Los liggende tapijttegels zijn bovendien heel eenvoudig te verleggen, zo dat u met de Fresh Flavour collectie van Heuga zonder moeite en en korte tijd een vloer met tapijttegels kunt uitleggen die de de aandacht trekken. Overtuigd u zichzelf van de buitengewone eigenschappen van Heuga Fresh Flavour tapijttegels.

Lees verder

Heuga Fresh Flavour

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tapijttegels Heuga Fresh Flavour – decent en toch spannend

Het samenspel van kleuren en verwerking zorgt bij deze tapijttegel-collectie voor een eenmalige optiek. De 12 kleuren zijn naar verre metropolen benoemd en toch natuurlijk en decent. Voor het  inrichten van een rustige neutrale ruimte biedt het een optimale basis die niet vervelend is. Los liggende tapijttegels met koele en ook warme basiskleuren staan ter beschikking: grijze kleuren, gedeeltelijk in combinatie met edel purper, vindt u bijvoorbeeld bij Bangkok en Oslo, waarbij de warme kleuren door zijn ingenomen door Cairo en Marrakesh. Deze bestaan uit garen in perfect op elkaar afgestemde bruine kleuren. Altijd zorgt het interessante bouclé voor afwisseling en geeft de decente kleuren van deze Heuga tapijttegels en een spannende stippen optiek. Het samenspel van glanzende en matte garenvarianten geeft het geheel een luxe indruk. Bijzonder kleurrijk in deze collectie is de variant Heuga Fresh Flavour „Delhi“, een aantrekkelijk rotton, licht gespikt door grijze en licht oranje lussen: dat alleen is al iets wat steeds weer de opvalt en mooie accenten in combinatie met andere kleuren zet. Los liggende tapijttegels als een modulaire vloerbedekking maakt het mogelijk: alle kleuren zijn zonder meer met elkaar te combineren zo dat u een unikleurig geheel maar ook individuele patronen leggen kunt. Strepen, enkelvoudig of over de hele vloer verdeeld, breed of smal, in schaakbord patroon of hier en daar een enkele kleurverandering: - uw creativiteit kent hier geen grenzen!

Heuga Fresh Flavour tapijttegel  - een echt kwaliteitsproduct van Heuga

De collectie Heuga Fresh Flavour geeft u een uniek design, waar u lang plezier van kunt hebben. Daarvoor staat een perfecte verwerking van het garen uit 100 % polyamide. De tapijttegels zijn bestand tegen alle belastigen van het dagelijks gebruik: of nu zwenkwielen of elektrische apparaten, door de hoge robuustheid en de geïntegreerde antistatische constructie kan geen van beide de vloerbedekking schaden. Ook de warmte van de vloerverwarming wordt door de Huega tapijttegels niet gehinderd. De hoge weerstand geeft onverwoestbare tapijttegels voor thuis en ook op het commerciële gebied., zodat Heuga Fresh Flavour met de hoogste gebruikklas 33 gewaardeerd wordt. De zeer goede vuurvastheid (Cfl –s1) geeft zekerheid net zo als het DS antislip die de los liggende tapijttegels een vaste ligging geven. Daarnaast handelt het zich om een vloerbedekking met luxe karakter dat een niet te vergelijken loopcomfort heeft (Luxe klas 3) en door de verbeterde geluidsdemping voor een rustige en aangename woon-, en  werkomgeving zorgt. De Heuga-garantie van 7 jaren bevestigd de indruk van een heel bijzondere duurzame bodem.

Heuga Fresh Flavour: los liggende tapijttegels in de kortste tijd gelegd

Los liggende tapijttegels zijn duidelijk eenvoudiger te hanteren als een normaal tapijt van de rol. Dat ligt in de eerste plaats aan het eenvoudige transport omdat de handige grote van 50 x 50 cm compact en praktisch is. Het leggen van de tegels is eenvoudig, omdat men de los liggende tegels niet hoeft te lijmen. Zijn de sleutelposities bijvoorbeeld met een dubbelzijdig klevend tape vastgelegd, zo kunt u alle andere tegels eenvoudig daaraan aanleggen. De stabiele Graphlex®-rug en de verhoogde vormvastheid geven een optimale vastligging. Door de rafelvrije snijkanten zijn er ook aan de muurkanten geen problemen te verwachten. Wilt u gaan verhuizen en uw vloerbedekking dan meenemen, dat is dan ook geen probleem want net  zo eenvoudig men de tapijttegels kon leggen, kan men ze ook weer wegnemen. In het geval, dat men een vervuiling niet meer schoon krijgt, kunt u die tegels wisselen en op een plaats leggen waar het niet opvalt of ook compleet uitwisselen. Natuurlijk valt een lichte vervuiling ook niet bijzonder op door het gevlekte garen.

Heuga – de tapijttegel primus waar duurzaamheid  op de eerste plaats staat.

Natuurbescherming een thema waar niemand aan voorbij komt. De bekende tapijttegelfabrikant Heuga heeft  dat thema aangenomen en vervolgt een effectief programma, zodat u er zeker van kunt zijn dat de producten waar u een keuze maakt ook op deze wijze geproduceerd werden. Als u voor tapijttegels kiest, bent u de klanten van normaal tapijt toch al een stuk vooruit omdat er minder afval ontstaat. Bovendien is er geen vloeibaar lijm nodig. Ook dat wat er verder bij de productie gebeurt is belangrijk. Zo streeft Heuga naar neutrale emissies en een milieuvriendelijk transport. Natuurlijk wordt bij de Heuga productie groene energie gebruikt en een serie van maatregelen moeten ervoor zorgen, dat Heuga tot het jaar 2020 een geheel en duurzaam werkend bedrijf voor de tapijttegelproductie wordt – op de goede weg zijn ze al.

Tapijttegels Heuga Fresh Flavour bij BRICOFLOR

Deze robuuste vloerbedekking met een bijzonder oppervlak mag natuurlijk in onze onlineshop niet ontbreken en zo vindt u de tapijttegel-collectie Heuga Fresh Flavour met buitengewone voordelen natuurlijk ook op BRICOFLOR.nl. Als u nog vragen heeft neem dan contact op met het BRICOFLOR team. 

 

✓ Tapjittegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave