Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Tapijttegels Heuga Lazy Lounge/2 – de perfecte combinatie voor thuis

Deze erg mooie collectie Heuga Lazy Lounge/2 combineerd een luxueuze look met het gevoel van comfort. Het mollige lange floor geeft de vloerbedekking een bijzonder oppervlak dat aangenaam zacht onder de voeten is en een behaaglijke woonlijke sfeer geeft. Zo is Heuga Lazy Lounge/2 ideaal voor woon-, slaap-, of werkkamer: Heuga Lazy Lounge/2 zijn los liggende tapijttegels voor alle kamers.Het aantrekkelijke Shaggy oppervlak in  acht moderne kleuren brengt een eenmalig luftig losse look mee wat door het loopgevoel nog eens bevestigd wordt.  En toch zijn de vezels zo dicht op elkaar geweefd, dat het floor goed schoon te houden is en niet zo snel vuil wordt. De ideale vloerbedekking voor u thuis: Heuga Lazy Lounge/2 los liggende tapijttegels.

Lees verder

Heuga Lazy Lounge/2

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Heuga Lazy Lounge/2: Zachte Shaggy-structuur met een aantrekkelijk kleurenpalet

Het wonderbaarlijke zachte oppervlak van de tapijttegels Heuga Lazy Lounge/2 verleid al door de optiek en geeft een  gevoel van woonlijkheid. Het zachte lange floor is verkrijgbaar in 8 moderne kleuren, die u kamers de nodige rust geven maar  waarmee men ook rijk gekleurde accenten zetten kan. Los liggende tapijttegels Heuga Lazy Lounge/2 zijn er in niet zo opvallende kleurvariaties zoals het lichtbruine Biscotti of het donkere antraciet kleurige Black Velvet maar de opvallende versies zijn er ook. Bijzonder de heldere los liggende tapijttegels die uw kamer verlichten, vindt u in het licht beigekleurige Waterlily. Het nachtblauwe van Heuga Lazy Lounge/2 „Evening Sky“ lijkt zeer edel en geeft het gevoel van rust net zo als het donker bruin van Dark Chocolate. Als u toch meer voor stralende bonte kleuren bent of eenvoudig wat accenten wilt zetten, dan kunt u nog voor drie andere kleuren kiezen. Rijk paars vindt u onder luxe Rich Plum, terwijl olijf groen (Green Olive) de frisheid van de natuur naar binnen brengt. Erg bijzonder opvallend is het stralende rood-orange van Heuga Lazy Lounge/2 „Carrot Juice“ waarmee u ook kleurige accenten in een verder klassieke vloerbedekking kunt aanbrengen: Los liggende tapijttegels maken het mogelijk, omdat men ze onder elkaar combineren kan. Of in strepen, schaakbord of eiland patronen, met de modulaire tapijttegels van Heuga Lazy Lounge/2 kunt u zelf uw creativiteit bepalen.

Heuga Lazy Lounge/2: los liggende tapijttegels in de bekend hoge Heuga-kwaliteit

Lazy Lounge/2 van Heuga is een vloerbedekking die u in alle kamers kunt leggen – niet alleen het comfortabele oppervlak is biedt zich daarvoor aan. Het hoogwaardige garen uit 100% polyamide en de kwalitatieve verwerking geven de garantie voor een slijtbestendige en duurzame vloerbedekking. De Huega tapijttegels zijn geschikt voor werkkamers, waar het gebruik van stoelen met zwenkwielen geen bezwaar is en is ook ideaal in kamers om een behaaglijke warmte uit stralen wat met de luxeklas 3 geen probleem is. Tegelijkertijd is de vloerbedekking Heuga Lazy Lounge/2 zeer slijtvast en de lichtechtheid zorgt ervoor dat de kleuren lang blijven stralen. Voor de zekerheid is natuurlijk ook gezorgd: De zeer goede vlamwering (Cfl-s1) en de vaste ligging door de vormvaste en robuuste Graphlex®-rug zijn hiervoor de garantie. Het pluizige oppervlak van Heuga Lazy Lounge/2 absorbeerd bovendien zeer goed het geluid zodat de woon- en werkomgeving zeer rustig zijn. Om het geheel nog aanhaliger te maken is natuurlijk het gebruik van een vloerverwarming zonder problemen mogelijk.

Tapijttegels Heuga Lazy Lounge/2: praktisch en en licht

Los liggende tapijttegels zijn extreem licht te hanteren en zelfs niet geoefende mensen zijn zonder meer in staat een kamer met een nieuwe look te voorzien. Het praktische formaat is een groot voordeel ten opzichte van de conventionele  kamerbrede tapijtrollen en daarom ook veel makkelijker te transporteren. Ook het verleggen is dank zij het formaat een kinderspel: Zijn de sleutelposities gefixeerd, dan kan men de rest eenvoudig en zonder problemen verleggen. Het eigengewicht en de vormvastheid zorgen ervoor dat de tapijttegels een vaste en samenhangende vloerbedekking geven. De vormstabilitijd door de Graphlex®-rug en het antislip doen de rest om ervoor te zorgen dat Heuga Lazy Lounge/2 tapijttegels als vloerbedekking uitgelegd voor een lange tijd een zekere ondergrond geven. Omdat de tapijttegels zonder lijm gelegd zijn, is het ook makkelijk de tegels te wisselen. Dat is praktisch als er een vervuiling is, die door stofzuigen niet weg te krijgen is. Ook een vloerbedekking nieuw schikken is geen probleem. Zelfs bij een verhuizing is het meenemen van Huega tapijttegels door de voordelen van tegels heel eenvoudig te realiseren.

Heuga: een producent met een duurzaam concept

Los liggende tapijttegels zoals Heuga Lazy Lounge/2 zijn op zichzelf al een bijzonder duurzaam product. Weinig afval door de praktische afmetingen en het zonder lijm verleggen van de tapijttegels spreken hiervoor. Ook voor de directe omgeving bieden de tapijttegels voordelen: De kamerlucht bevat minder stof ten opzichte van gladde vloebedekkingen. Maar ook wat er nog bij komt spreekt voor Heuga. De firma heeft zich het project „Mission zero“ ten doel gesteld, waar de doelstelling is om tot 2020 alle negatieve gevolgen van het handeln voor de productie en het vervoer totaal te vermijden zijn. Met de maatregelen door het gebruik van gerecycled garen, het streven neutrale emissies, het gebruik van hernieuwbare energie enz. Is Heuga al op de goede weg om dit doel te bereiken. Zo zijn de los liggende tapijttegels van Heuga steeds een goede keuze.

Tapijttegels Heuga Lazy Lounge/2 zijn in onze online-shop verkrijgbaar

De behaaglijke collectie Heuga Lazy Lounge/2 vindt u natuurlijk ook in onze online-shop BRICOFLOR. Deze bijzonder aangename vloerbedekking is bij ons in vele kleurvariaties te krijgen- haal nu comfort ook in uw huis! Neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave