Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Heuga Le Bistro tapijttegels – voor een hygiënisch en gezellig huis

Wie een familie heeft, weet: een vloerbedekking mag niet alleen mooi zijn, hij moet ook sterk zijn. Los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga LeBistro, die kunnen dat. Een speciale behandeling van het oppervlak maakt deze tapijttegels vuilafwerend en antibacteriëel. Maar een hygiënische vloerbedekking hoeft niet saai te zijn. Ook dat bewijst de tapijttegelcollectie Heuga Le Bistro met links, want het omvangrijke palet van 17 verschillende kleuren en een aantrekkelijke structuur in het oppervlak van de fijn verwerkte lussenkwaliteit overtuigd over de hele lijn. Los liggende tapijttegels Heuga Le Bistro zijn bovendien ook door een niet geoefende doe het zelver snel gelegd en u kunt er meteen over lopen. Lees hier meer over de vele voordelen van deze collectie Heuga Le Bistro, een multi talent voor u thuis!

Lees verder

Heuga Le Bistro

Belangrijke mededeling

Per 31/12/2016 heeft Heuga Home Flooring alle productie gestopt.
Wij kunnen daarom alleen nog maar leveren uit een gestaag
slinkende voorraad.

Als alternatief voor Le Bistro raden wij de Schatex City collectie aan!

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tapijttegels Heuga Le Bistro met een omvangrijk kleurenpalet

De fijne lussen van het Heuga Le Bistro bestaat uit hoogwaardig garen in fijn op elkaar afgestemde kleurnuancen. Deze geven een bijzonder aantrekelijke  gevlekte indruk, die naast de vuilafwerende en antimicrobiële eigenschappen, eventuele vervuilingen minder opvallend maken. Maar ook de optiek speelt in de monochrome kleuren van de tapijttegels een rol. Het kleurenpalet ist indrukwekkend: Le Bistro van Heuga heeft los liggende tapijttegels in 17 verschillende kleuren in de aanbieding en zo is er voor iedereen wel iets te vinden. Neutrale varianten zoals klassieke bruin- en beigekleuren (b.v. Chocolate of Oatmeal) donkere net Expresso of Caviar of het crème witte van Coconut Milk staan tegenover de moderne kleuren. Zo geeft de rood-oranje kleur van Salsa het meest gebruikelijke bruin ook een nieuwe look, terwijl een hele serie van mooie blauwe en groene kleuren een meer rustige werking verspreiden. Ook het mediterane oranje-rood van in de zon gedroogde tomaten en het elegante purper van lavendel vindt u hier terug. Omdat u alle kleuren ook kunt combineren, hoeft u niet alleen voor een kleur te kiezen, maar kunt u zelf ook interessante patroon- of kleursamenstellingen creëren. Ook door kleine kleuraccenten is het mogelijk de vloerbedekking optisch variëren – de tapijttegels Heuga Le Bistro bewijzen het!

Heuga Le Bistro  - los liggende tapijttegels voor bijzonder hoge hygiëne standaards

Een heel bijzonder eigenschap uit de collectie Le Bistro van Heuga is de speciale oppervlaktebehandeling. Juist in huishoudingen met kinderen kan het snel gebeuren, dat  er iets op de grond valt of vergeten wordt de smerige laarzen uit te trekken. Het gevolg: smerige vlekken. Heuga Le Bistro tapijttegels zijn daarvoor de juiste oplossing: De vezels zijn met een vuilafwerende laag voorzien, zodat de vervuiling niet in de vezels kan indringen en ze daarom ook eenvoudig reinigen kan. Daarbij werkt de antimicrobiële behandeling ook actief tegen verspreiding van bacteriën en schimmels met het resultaat een hygiënisch huis – goed voor uw gezondheid.

Tapijttegels van Heuga: Le Bistro overtuigt met buitengewone kwaliteit

De collectie Heuga Le Bistro krijgt een speciale behandeling waardoor het vuilafwerend en antimicrobiëel schijnt. Maar ook de andere eisen komen niet te kort. Bij de Heuga Le Bistro gaat het om los liggende tapijttegels  in lussenkwaliteit uit 100% hoogwaardig prolypropyleen, wat voor het hele huis geschikt is zelfs in vochtige ruimten kunt u daarvan gebruik maken. Door de geschiktheid voor vloerverwarming en stoelen met zwenkwielen kwalificeerd deze vloerbedekking zich ook voor woon- en slaapkamers ja zelfs voor werkkamers waar antistatische eigenschappen voorkomen. Bekroond met de luxeklas 2 zorgen de tapijttegels Heuga Le Bistro voor een aangenaam woongevoel in het gehele huis. Dat wordt nog versterkt door de akoestieke werking van de Le Bistro tapijttegels. Ze zijn loopgeluidsdempend, absorberen verdere omgevingsinvloeden en maken zo een rustig wonen en werken mogelijk. Bij juiste behandeling en onderhoud geeft de producent bovendien een lange 7 jarige garantie!

Legt u de Heuga Le Bistro los liggende tapijttegels ook zonder vakkennis!

Bij de collectie Heuga Le Bistro gaat het om los liggende tapijttegels. Dat betekend, dat ze door het handige tapijttegelformaat van 50 x 50 cm niet alleen erg makkelijk te tranporteren zijn maar ook dat men ze eenvoudig kan verleggen. Los liggend will zeggen, da ze door het eigengewicht blijven liggen en zich zonder lijm tot een vloerbedekking laten samenvoegen. De erg slijtvaste en robuuste Graphlar®-rug en de hoge vormstabiliteit geven de vaste ligging en de geïntegreerde DS antislip de nodige zekerheid. Omdat de tapijttegels Heuga Le Bistro ook bijzonder snijvast zijn, ontstaan er het geen uitrafelingen. Bij de eenmaal verlegde tapijttegels  geeft een vuilafwijzende behandeling een eenvoudige schoonmaak. In het geval dat er toch een vervuiling is die men door een stofzuigbeurt niet weg krijgt, kan men de tapijttegel zonder problemen uit het verband opnemen om afzonderlijk te reinigen. Na deze behandeling kan men de tegel eenvoudig op de plaats terug leggen.

De bijzonder familievriendelijke tapijttegel Heuga Le Bistro bij BRICIFLOR

Los liggende tapijttegels van Heuga Le Bistro zijn erg duurzaam en daardoor zeer geschikt voor huishoudingen met kinderen. Maar ook voor alle andere huishoudingen is er door de verbeterde vuilafwering en door de antimicrobiëel behandelde tegels een hogere hygiënische standaard te bereiken. Zoekt u nu in deze collectie in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl! Ook kunt u daar samples bestellen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave