Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Tapijttegels Heuga Puzzle Pieces/2 zijn stijlvol in eigentijds

Met de Heuga Puzzle Pieces/2 openen zich voor u nieuwe kleurenschema´s. De collectie is een gedeelte van de „tonal Trends“ – collectie van Heuga, die de kleur en trendexpert Cenk uit Istanboel ontwikkelde. De herziene collectie, daarvoor genaamd Heuga Puzzle Pieces, oriënteerde zich ook aan de actuele kleurentrends van het interieur op het gebied van  natuurmateriaal zoals b.v. hout, steen en vruchten. De aangenaam zachte vloerbedekking in velours geeft een hoog comfort en is ook verder heel overtuigend. Vlekkeloze verwerking en duurzaam materiaal zorgen ervoor dat de los liggende tapijtegels van de Puzzle Pieces/2 collectie van de firma Heuga de juiste vloerbedekking voor alle kamers in uw huis kan zijn.

Lees verder

Heuga Puzzle Pieces/2

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Heuga Puzzle Pieces/2 tapijttegels in ovetuigende tonal trendige kleuren

De doorgesneden lussen uit erg zacht en volumenrijk garen zorgen ervoor dat de los liggende tapijttegels Heuga Puzzle Pieces/2 een comfortabele vloerbedekking is. Door de structuur en het gevlekte garen worden de moderne kleuren een bepaalde decente diepte gegeven. Het harmonische kleurenpalet van Heuga Puzzle Pieces/2 heeft 21 kleuren uit 8 kleurenschema´s van de „tonal trends“ – collectie. Helle en donkere, neutrale en kleurrijke, koude en warme kleuren staan tegen elkaar. Zo staat er een hele serie verschillende beige- en bruine kleuren ter beschikking, die aan kleuren van verschillende zand- en kiezelstranden laat denken, de indruk van koffie of warme chocolade geeft of inspiratie van natuurlijke dierhuiden opwekt. In geel overgaande oker kleuren worden afgerond door een zuiver stralend lente geel maar ook het geelgroene van groene olijven is een deel van deze kleurvariaties. Twee blauwe kleuren horen er net zo bij als een overtuigende keuze aan rode en purper kleuren, die aan de kleuren van vruchten en planten laten denken. Alle 21 kleuren kunt u op de ene of andere manier harmonisch met elkaar combineren en creëren zo heel bijzondere woonlandschappen met strepen, schaakbordpatronen of eigencreaties. Ook met andere collecties uit het huis Heuga zijn combinaties mogelijk. Het buitengewoon grote kleurenspectrum is geschikt voor combinaties in bijna alle interieur stijlrichtingen.

Heuga Puzzle Pieces/2: los liggende tapijttegels met stijl en kwaliteit

Los liggende tapijttegels uit de collectie van Heuga Puzzle Pieces/2 in de beste velourskwaliteit bestaan uit 100% polyamide. Dat duurzame material maakt deze tapijttegels robuust en geschikt voor het hele huis – zelfs in vochtige ruimten kunt u Heuga Puzzle Pieces/2 leggen. Een goede vlammenwering  brandklasse (Cfl-s1) geeft de nodige zekerheid. In werkomgevingen zijn deze los liggende tapijttegels ook ideaal, want naast de geschiktheid  voor stoelen met zwenkwielen is er ook nog de loopgeluiddempende werking en daardoor een rustige werksfeer. Bij normaal gebruik en onderhoud geeft de bekende nederlandse producent Heuga een 7 jarige garantie op deze vloebedekking, wat de duurzaamheid en slijtvastheid nog eens onderstreept.

Tapijttegels Heuga Puzzle Pieces/2: in de kortste tijd een nieuwe vloerbedekking

Los liggende tapijttegels zijn in de sektor van moderne vloerbedekingen niet meer weg te denken: Van de talrijke voordelen ten opzichte van gewone vloerbedekkingen kunt u met Puzzle Pieces/2 maar ook van de andere Heuga collecties gebruik maken! Alleen al bij het transport scoren de tapijttegels. Door het praktische formaat van 50 x 50 cm zijn  de tegels makelijk te hanteren en ze zijn licht. Precies op uw kamers afgestemd is er maar weinig afval. Wanneer men met het verleggen begint, ziet u het grootste voordeel van de los liggende tapijttegels, want u heeft geen lijm nodig. Door het eigengewicht en de stabiele rugconstructie (bij Heuga Puzzle Pieces/2 de duurzame Graphlar®- rug) blijven ze op de plaats liggen. Als ze in een verband aan elkaar gelegd zijn, is een vaste ligging gegarandeerd en ontstaat de indruk van een samenhangende vloerbedekking. Ook aan de muurkant van de kamer is bij de los liggende tapijttegels Huega Puzzle Pieces/2 collectie door het niet rafelen van de snijkanten geen probleem. Met weinig moeite heeft u binnen de kortste tijd een moderne nieuwe vloerbedekking waar u meteen oven kunt lopen.

Heuga  in milieuvriendelijkheid vooraan: Heuga Puzzle Pieces/2 tapijttegels als een duurzaam product

Weinig afval, minder schadelijke stoffen omdat men geen lijm voor de los liggende tapijttegels nodig heeft, dat is de milieuvriendelijke ontwikkeling in vergelijking met een kamerbreed tapijt en zomede een verhoogd comfort voor de gebruiker. Maar ook verder denkt de firma Heuga aan duurzaamheid. Met betrekking tot de doelstelling „ Mission Zero“ voor alle bedrijven staan bescherming van ressourcen en de vermijding van negatieve milieu- invloeden helemaal bovenaan in het daarvoor nodige programma. De doelstelling is om tot het jaar 2020 alle negatieve invloeden  in de productie en vervoer helemaal te vermijden. Een ambitieuse totale firmapolitiek, die nu al vruchten draagt en de resultaten laat zien. Ook Puzzle Pieces/2 wordt met deze achtergrond geproduceerd, zo dat de los liggende tapijttegels van deze collectie nu al een zeer milieuvriendelijk product zijn en waarvan u zonder meer gebruik van kunt maken.

Aantrekkelijke kleuren voor alle ruimten: Heuga Puzzle Pieces/2 tapijttegels

De pluizig-zachte collectie Heuga Puzzle Pieces/2 levert los liggende tapijttegels in vele moderne en toch natuurlijke kleuren. Hoge weerstand en een onovertroffen comfort maken deze vloerbedekking tot een top kandidaat voor iedere ruimte in uw huis. U kunt zich overtuigen van de veelzijdigheid van het product in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl. Ook kunt u daar gratis samples bestellen. Als u er niet uit komt kunt u altijd contact opnemen met het BRICOFLOR team. 

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave