Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Heuga Really Random: Tapijttegels naar het biomimicry- principe

Ontworpen werden de los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga Really Random naar het zogenaamde biomimicry – principe. Dat will zeggen, de natuur is hier de bron van inspiratie. Georiënteerd heeft men zich hier vooral aan de kleuren en structuren van een bosbodem en zo vindt u hier in het kleurenpalet heel mooie natuurlijke kleuren en zoals de naam het al zegt, organische verlopende maar niet strenge patronen. De natuurlijke look wordt van de natuur afgekeken en komt op die manier heel eenvoudig ook in uw kamers. Woon- en slaapkamers worden door Heuga Really Random zo eenvoudig tot uw eigen persoonlijke rustoord maar ook in commerciëel gebruikte ruimten kunnen los liggende tapijttegels uit deze collectie niet alleen door een exclusieve optiek maar ook de hoge slijbestendigheid en duurzaamheid overtuigen  -  een natuurlijke collectie, die men bovendien nog eenvoudig leggen kan.

Lees verder

Heuga Really Random

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tapijttegels Heuga Really Random voor een natuurlijke optiek

Ontspannen en inheems als bosbodem onder de voeten, is het doel van deze collectie van Heuga,  ontworpen naar het biomimicry – principe. Los liggende tapijttegels uit de serie Heuga Really Random brengen de harmoniserende optiek door het buitengewone boucléstructuur en het natuurlijke kleurenpalet direct uit de natuur op uw vloeren in het woon- of commerciële bereik. Bij de 9 kleuren staan lichte en donkere kleuren tegenover elkaar: Bloesems of krijtwit en de aantrekkelijke kleur van zandsteen op de ene kant, het bruin van herfstloof, hout en boomschors en ook leigrijs of donker anthraciet op de andere kant. Gecompletteerd wordt dit kleurenpalet door twee aantrekkelijke kleurenhighlights: het op aarde lijkende bladgroen van Heuga Really Random „Autumn Leaves“ en het edele diepkleurige purper van herfstloof van de japanse esdoorn van Heuga Really Random „Japanese Maple“. Met elkaar gecombineerd is het zo mogelijk om kleurige accenten te zetten, terwijl uw bij een unikleurig verlegging een bijzonder harmonische totale indruk krijgt. Afwisseling komt door de losse structuur die door de mogelijkheid de tegels in alle richtingen te kunnen leggen gecrëerd wordt. Zo ontstaan natuurlijke effecten en naadloze overgangen.

Los liggende tapijttegels van Heuga: Really Random overmeesterd ook hoge belastingen

Hoe mooi het uitzicht uit een raam ook kan zijn – de schoonheid van de natuur is vergangkelijk, herfstloof verweerd en bloemen verwelken. Dat kan u met deze vloerbedekking niet gebeuren, want Huega tapijttegels uit de Really Random collectie vangen de kleuren in een momentopname op en geven u  stralende kleuren nog  lange jaren terug. De duurzame lussenkwaliteit uit 100% polyamide is fijn verwerkt en heeft daardoor een bijzonder duurzaam en slijtbestendig oppervlak als resultaat. Voor een privébereik en door de hoge kwaliteit (NK 33) ook voor het commerciële bereik, is Heuga Really Random erg geschikt. Stoelen met zwenkwielen en temperatuurverschillen door de vloerverwarming zijn geen probleem en de buitengewone vlammenwering (Cfl – s1) geeft daarbij nog zekerheid. Het edele garen zorgt bij de los liggende tapijttegels voor een zachte structuurdat daardoor een behaaglijk gevoel voor uw voeten geeft. De tegels  bevinden zich in de luxeklas 2. Het rustige van een bossfeer wordt door de werking van de vloerbedekking op de ruimteakkoestiek weergegeven: Het loopgeluid wordt gereduceerd en ook de omgevingsgeluiden worden gedempt. Een duurzame vloerbedekking die tegen alle belastingen van het dagelijks gebruik kan.

Heuga Really Random: los liggende tapijttegels nu nog eenvoudiger gelegd

Tapijtrollen zijn onhandig en moeilijk te verleggen – los liggende tapijttegels maken het eenvoudiger. Ze zijn niet alleen door de kleine afmetigen van 50 x 50 cm duideleijk makkelijker te transporteren, ook het leggen is in vergelijking met een tapijt erg eenvoudig en spaart daarbij ook nog tijd. Men hoeft de Heuga Really Random collectie niet te lijmen, het is al voldoende een paar sleutelposities te fixeren om voor een zekere positionering te zorgen. Het eigengewicht en de stabiele Graphlex-rug geranderen een hoge maatvastheid en maken van de Heuga Really Random los liggende tapijttegels een onverwoestbare vloerbedekking dat in verband robuust en zeker ligt. Daarbij komt, dat de snijkanten niet uitrafelen. Een verder voordeel van deze collectie: Los liggende tapijttegels Heuga Really Random kan men in alle richtingen leggen zonder op de structuur te letten. Dat ondersteund niet alleen optisch het natuurlijke karakter van deze vloerbedekking, maar maakt ook het leggen eenvoudiger. Het afval wordt daardoor op max. 3% gereduceerd – niet alleen dicht bij de natuur maar door de vermijding van afval ook milieuvriendelijk!

Tapijttegels Heuga Really Random: Een duurzaam product met 7 jaar garantie

Los liggende tapijttegels zijn in vergelijking met normaal tapijt veel milieuvriendelijker, want men behoeft geen lijm of andere chemieproducten en er ontstaat weinig afval,wat bij deze collectie door mogelijkheid in alle richtingen te kunnen leggen nog verder gereduceerd werd. Maar ook verder is Really Random een duurzaam concept. De producent Heuga hecht veel waarde aan natuurbehoud en doet alles om de productie en het transport zo milieuvriendelijk mogelijk te houden. De doelstelling is: om tot 2020 alle handelingen duurzaam naar de daarvoor ingeleide processen door te voeren. Het vermijden van afval en van schadlijke chemicalïen zijn 2 punten op deze lijst, waar ook groene energie en neutrale emissies  nog bij horen. Heuga is al op de beste weg en een bijzonder milieuvriendelijke en bewust handelende firma, zo dat Huega tapijttegels voor uw thuis ook onder dat perpectief gezien een goede keuze zijn. Voor de duurzaam hoge kwaliteit geeft u de producent zelfs 7 jaar garantie.

Heuga Really Random Tapijttegels op BRICOFLOR.nl

De natuurlijke collectie Heuga Really Random mag ook in onze onlineshop niet worden gemist. Overtuigende details in verbinding met een natuurlijke en aantrekkelijke optiek – dat is wat deze collectie zo opmerkelijk maakt. Los liggende tapijttegels in verschillende variaties vindt u op BRICOFLOR.nl! Wij bieden onze klanten een gratis sample service, zodat u de kleuren in het echt kunt zien voordat u een aankoop doet. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. 

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave