Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Heuga Smart Sense tapijttegels met een charme uit het verre oosten.

Geïnspireerd door de rechte lijnen van de traditionele japanse kunst brengt Heuga met Smart Sense los liggende tapijttegels op de markt, die rust en stijl in uw kamers of ruimten brengen. Door verschillende frequenties geven de lijnpatronen bijzonder interessante effecten. Met de acht verschillende kleuren van de collectie Heuga Smart Sense worden vooral de tijdlose klassieke ruimtevormgevingen ideaal ondersteund, maar ook enigen kleureffecten vindt u in de kleurgeving terug. Duurzaam gerecycled materiaal en een zeer goede verwerking geven de tapijttegels de hoogste weerstand tegen het dagelijks gebruik voor privé- en commerciële inrichtingen. Los liggende tappijttegels met een stabiele bouclé- lussenstructuur verenigen in Heuga Smart Sense de voordelen van een harde ondergrond met het comfort van een zachte vloerbedekking – en het rustgevende uiterlijk van een zen-tuin.

Lees verder

Heuga Smart Sense

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tapijttegels Heuga Smart Sense voor geaarde elegantie

Er zijn ruimten die rust en elegatie uitstralen, maar waar ook een optische stimulatie gewenst is. De perfecte combinatie geven u Huega's los liggende tapijttegels uit de Smart Sense collectie met haar moderne lijnenspel, geïnspireerd door de rechtlijnigheid in de japanse kunst en de acht aantrekkelijke kleuren. Verschillende grijze en bruine kleuren in verschillende helderheden maken het kleurenpalet van Heuga Smart Sense bijzonder klassiek. Aan de eindpunten van het kleurenpalet vindt u op de ene kant Smart Sense „Sencha“ door het neutrale antraciet en op de andere kant het Heuga Smart Sense „Gari“  wat door het creme wit van gember uit de japanse keuken bekend is. De traditionele kleurenkeuze wordt door drie variaties in donker rood, blauw en het op aarde lijkende groen van wasabi wat gevariëerd. De spannend monochrome optiek  van het lijnenpatroon wordt door het gebruik van garen in verschillende nuancen van dezelfde kleur opgeroepen en werkt daardoor erg hamonsich. De los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga Smart Sense zijn zeer geschikt voor uw woonkamer of in uw werkkamer maar ook in de gang zorgen ze voor een bijzondere optiek en geven een uitnodigende inkijk.

Heuga Smart Sense tapijttegels weerstaan alle belastingen

Alhoewel de los liggende tapijttegels uit de collectie Smart Sense van Heuga een rustige en stijlvolle sfeer geven, steekt er toch meer achter: Het perfect verwerkte lussenbouclé uit 100% duurzaam  polyamide zorgt voor een robuust en vuilafwerend oppervlak, dat niet alleen voor u thuis maar ook voor het commerciële bereik geschikt is. De hoge kwaliteit brengt deze tapijttegel collectie in de hoogste gebruikklas 33, en zo zijn de tegels in combinatie met de geschiktheit voor stoelen met zwenkwielen en de antistatische eigenschappen flexibel inzetbaar voor alle ruimten. Het hoge recyclingaandeel (60%) van de Heuga tapijttegels onderstreept de verbinding met de natuur nog verder en dat zonder kwaliteitsvermindering. De zeer goede eigenschappen in de vlamwering (Cfl -  s1) en de DS-antislip geven een hoge zekerheid maar ook wat het comfort betreft, hoeft de robuuste vloerbedekking Heuga Smart Sense zich niet te verbergen. Zowel de loopgeluidsdempende en ook de geluidsabsorberende eigenschappen geven niet alleen optisch het gevoel van rust, maar zorgen ook totaal voor een aangename en rustige woon- en werksfeer. Het aangenaam zachte oppervlak van de Heuga Smart Sense tapijttegels geeft uw voeten een verzachtend gevoel (luxe klas 1). Om het geheel af te ronden wordt het door de duurzaamheid en de lichtechtheid nog versterkt.

Heuga Smart Sense: los liggende tapijttegels zijn snel gelegd en eenvoudig te reinigen

Bijna net zo makkelijk als het banen trekken in een zen-tuin is het leggen von de Heuga Smart Sense tegels. Door het praktische formaat van 50 x 50 cm zijn de tegels makkelijk te transporteren en gaat het bij deze collectie om tapijttegels die men snel kan verleggen, waardoor u in de kortse tijd een nieuwe look in uw kamers kunt creëren. Heuga Smart Sense hoeft u niet te lijmen, omdat ze door het eigen gewicht een vaste ligging beloven. De bewezen bijzonder stabiele Graphlex – rugconstructie met de verhoogde vormvastheid van Heuga Smart Sense doet alles om - eenmaal gelegd – voortdurend en zeker op de plaats te blijven liggen. Uitrafelen aan de kanten word door de snijvastheid verhinderd en zo dat er een mooie totale indruk ontstaat. Ook kunt u, als u creatief bent aangelegd, de Smart Sense tegels van Heuga in andere richtingen leggen dan aangegeven. Dit geeft een schitterend effect. Als uw nieuwe vloerbedekking eenmaal ligt, is het schoonhouden ervan niet moeilijk.: Het eng op elkaar geweefde oppervlak verhinderd het indringen van vuil in de vezels en zelfs als er eens wat mis gaat, dan is het schoonmaken ook geen probleem omdat u de vervuilde tegel eenvoudig er tussen weg kunt pakken en afzonderlijk kunt reinigen of zelfs vervangen.

Los liggende tapijttegels Heuga Smart Sense van de milieuvriendelijke producent Heuga

De firma Heuga legt de bijzondere aandacht op een duurzaam hanteren en op milieuvriendelijkheid – niet alleen het gebruik van gerecycled materiaal bij de kwaliteit collectie Heuga Smart Sense onderstreept dat. Ook productie en transport staan in het teken van duurzaamheid: Neutrale emissies, groene energie en het vermijden van afval zijn einige punten uit het innovatieprogramma van de gerenomeerde producent. Met de doelstelling om tot 2020 alle negatieve milieu-invloeden te vermijden is Heuga nu al op de goede weg om u klimaat neutrale milieu vriendelijke producten te leveren. Ook de los liggende tapijttegels profiteren nu al van dit concept. Tapijttegels zijn voor zichzelf al een milieuvriendelijk product omdat er door het handige formaat weinig afval ontstaat en er in vergelijking met een tapijtvloerbedekking geen vloeibare lijm nodig is. Kiest u voor een groene vloer – in een kleur naar wens.

Heuga Smart Sense tapijttegels op BRICOFLOR.nl

Vanzelfsprekend kunt u de erg mooie tapijttegels van Heuga Smart Sense ook in onze onlineshop vinden. Hoge slijtvastheid bij elegante en door het verre oosten geïnspireerde ontwerpen maken van de los liggende tapijttegel uit deze collectie een bijzonder product, dat u natuurlijk op BRICOFLOR.nl vindt! U kunt bij ons online graits samples bestellen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met het BRICOFLOR team, wij staan u graag te woord. 

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave