Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Heuga Soft Senses tapijttegels: Puur luxe onder uw voeten!

Vroeg wakker worden, uit het bed stappen en met de voeten in zacht warm zand zinken – een fantastisch gevoel van luxe, dat uw de fluweelachtige los liggende tapijttegels uit de collectie van Heuga Soft Senses voor u thuis geven. De aanhalige opvolger van Heuga Simply Soft is dat wat de naam Soft Senses beloofd: Heuga Soft Senses zijn tapijttegels met een niet te vergelijken zacht velours oppervlak, wat een genot voor uw voeten is. De tien natuurlijke kleuren, die het gevoel van van een ontspannen strandvakantie ondersteunen en die men individueel met elkaar kan combineren, zijn direct door de natuur geïnspireerd. Het eenmalige design dat bijzonder voor slaap- en badkamer geschikt is en uw een een paradijs gevoel geeft: Heuga Soft Senses.

Lees verder

Heuga Soft Senses

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tapijttegels Heuga Soft Senses in 10 natuurlijk moderne kleuren

De aangenaam zachte velours kwaliteit uit de collectie Heuga Soft Senses wordt uit bijzonder duurzaam garen vervaardigd. Verschillende nuances van dezelfde kleur met elkaar gecombineerd, kan elk van de 10 kleurvariaties een eenmalige optiek geven. Die subtiele vlekken geven een bijzonder natuurlijk werkend effect aan de los liggende tapijttegels , waardoor de kleuren nog helderder lijken en waardoor vervuiling minder opvalt. Het afwisselende kleurenpalet wordt geïnspireerd door verschillend licht in de omgevingen van een strandlandschap. De bruine en beige kleuren uit de Heuga Soft Senses collectie herinneren aan zand of aangespoeld hout, de edele kleur van een purperen zeeëgel zet heel bijzondere accenten. De rode nuances van een zonsopgang of ondergang geven heel warme kleuren maar ook het zachte grijs van de schemering hoort bij deze collectie. Alle kleurvariaties kunt u naar gelieven met elkaar combineren, zo dat u naar uw smaak een persoonlijke ruimte kunt creëren of met uitgezochte kleuren uw eigen ideeën kunt omzetten. In ieder geval geven de los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga Soft Senses een harmonisch beeld – of nu unikleurig of in een schaakbord patroon gelegd.

Heuga Soft Senses: tapijttegels van allerhoogste kwaliteit

Niet alleen voelen de los liggende tapijtegels uit deze collectie aanhalig zacht aan, door de zeer goede verwerking en de extreem hoge kwaliteitsnorm van de merkproducent Heuga, kunt u ook lang van dit gevoel genieten. De luxueuze velours kwaliteit is buitengewoon duurzaam, zodat Heuga op Soft Sences tapijttegels 7 jaar garantie geeft. De aantrekkelijke kleuren zijn kleurecht en de vloerbedekking heeft antistatische eigenschappen. Bijzonder in ruimten waar het welbehagen bovenaan staat, zoals slaap- en woonkamer, is de comfortabele Heuga Soft Senses  collectie (luxe klas 3!) zeer geschikt. De geschiktheid ook bij vloerverwarming maakt uw vloerbedekking nog aantrekkelijker. Zelfs uw oren profiteren van Heuga Soft Senses! Hoezo vraagt u? Los liggende tapijttegels uit de serie Heuga Soft Senses werken niet alleen loopgeluid dempend, ook de omgevingsgeluiden worden geabsorbeerd en zorgen voor een aangename en ontspannen woonsfeer. De geïntegreerde DS antislip geeft u bovendien een verhoogde zekerheid en laat de tapijttegels daar waar ze horen.

Heuga Soft Senses: tapijttegels voor eenvoudige verlegging

Wanneer u nu al van het comfortgevoel van Heuga Soft Sences wilt genieten, kunt u blij zijn, want het leggen van de Heuga Soft Senses gaat in een mum van tijd. Los liggende tapijttegels hebben zeer praktische afmetingen, dat aan het het moeilijke transport van tapijtrollen een einde zette. En het verleggen gaat ook erg snel: Omdat het bij Heuga Soft Senses om los liggende tapijttegels gaat, hoeft men niet te lijmen, want de tegels liggen door het eigen gewicht en daarbij de stabiele Graplex®-rugconstructie vast en zeker. De sterkte van de snijkanten verhinderd het uitrafelen aan de muurkanten en in de hoeken. Omdat men de tegels niet hoeft te lijmen, kan men ze net zo eenvoudig ook weer opnemen. Dat is bijvoorbeeld makkelijk bij een verhuizing en ook als er een door een ongeluk een tegel vies is, deze kunt u dan vervangen door een nieuwe. Soft Senses tapijttegels van Heuga garanderen een heel makkelijk schoon te houden vloerbedekking. Legt u de tegels in een bijzonder voor rechtlijnige geschikte harmonische kleurige optiek of maakt u uw ruimtevormgeving door lijnen in een andere kleur, schaakbord patronen of naar nog ander designvoorstellingen naar uw smaak. Dat alles is met Heuga Soft Senses geen probleem. 

Tapijttegels Heuga Soft Senses als voorloper op het gebied van duurzaamheid: Heuga en de mission zero

Behoud van de natuur, duurzaamheid – begrippen die men onderhand kent en belangrijk zijn. De gerenommeerde producent Heuga heeft zich voor geruime tijd al met deze thematiek bezig gehouden. Binnen het project mission zero heeft Heuga de doelstelling om in 2020 alle negatieve gevolgen op het milieu te verwijderen. Zo zal er geen schadelijke chemie gebruikt worden en de productie loopt op gebruik van groene energie en zal men op neutrale emissies letten. De los liggende tapijttegels passen perfect in deze planning, want men heeft voor het verleggen geen vloeibare lijm nodig en ook het afval wat bij tapijt van de rol zo vaak te zien is, is duidelijk minder. Heuga Soft senses is zo een bijzonder duurzaam product, dat onder milieuvriendelijke voorwaarden geproduceerd wordt.

Heuga Soft Senses tapijttegels bij BRICOFLOR.nl

De populaire collectie Heuga Soft Sences mag geen goed gesorteerde handelaar missen. Los liggende tapijttegels in natuurlijke aantrekkelijke kleuren met een behaaglijke velourskwaliteit uit de serie Heuga Soft Senses vindt u in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl! U kunt bij ons eenvoudig een sample online bestellen, zodat u de kleuren en de kwaliteit in het echt kunt zien. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave