Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Heuga Twisted Texture tapijttegels voor een bijzonder luxe loopgevoel

Met de collectie Heuga Twisted Texture haalt u een vleug van luxe in het huis. Deze los liggende tapijttegels kunnen niet alleen met door de natuur geïnspireerde kleuren bekoren maar bieden door de aangenaam zachte velourskwaliteit ook het passende gevoel erbij.  De Heuga Twisted Texture tapijttegels zijn in tien verschillende kleurvariaties, die allemaal een betrekking tot de natuur staan verkrijgbaar.  De bijzonder pluizige doorgesneden lussen geven een niet te vergelijken loopgevoel, dat een echte weldaad voor uw voeten is. In onze onlineshop BRICOFLOR vindt u de collectie Heuga Twisted Texture in alle kleuren.

Lees verder

Heuga Twisted Texture

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Los liggende tapijttegels Heuga Twisted Texture: ook in optiek een highlight

Het kleurenpalet van de Heuga Twisted Texture tapijttegels bedient zich bij de 9 kleurenvariaties direct bij de natuur. Inspiratie werd geboden door het vel en de kleuren van meest verschillende dieren. Zo vindt u hier warme beige- en ocker kleuren, het pluizige schapenwol (tapijttegels Heuga Twisted Texture Sheepskin en Lambswool) of edel Lion dat men gemodelleerd heeft. Verder grijze kleuren naar het voorbeeld van Elephant Skin of de donker grijze kleuren van de Pigeon, maar ook de elegante en koele kleur van een grijze cheetah. Bovendien zijn er bij deze decente kleuren in de collectie ook nog het rijke bruinrood van vos en violette en blauwe kleuren, die door konijn of Husky vacht geïnspireerd werden. Door de speciale structuur van het velours- oppervlak werken de kleuren nog losser en natuurlijker. Of schaakbord patronen, strepen of een heel andere schikking – de verschillende kleuren kunt u naar wens combineren en zo verschillende woonlandschappen creëren.

Heuga Twisted Texture los liggende tapijttegels met de hoogste velourskwaliteit

De los liggende tapijttegels van Heuga Twisted Texture zijn door de dikte van 10,6 mm en het duurzame vezel material van de pool bijzonder wollig en geven een aangenaam zacht loopgevoel. Bovendien wordt de geluidshinder door het velour opmerkelijk gedempt – een groot voordeel voor de rust thuis maar ook voor een rustige werksfeer op kantoor. Voor een vloerverwarming zijn de los liggende tapijttegels van Heuga ook geschikt. Dat is  juist ideaal voor de behaaglijke kamers bij u thuis.  Maar niet alleen met het luxe en behaaglijke gevoel kunnen deze tapijttegels scoren, ook de technische details zijn over de hele lijn overtuigend en kwalificeren zich deze tapijttegels ook voor commerciëel gebruik. Door inzet van duurzaam materiaal en een excellente verwerking in de productie is de Heuga collectie Twisted Texture bijzonder robuust en slijtbestendig en daarom geschikt voor commerciëel gebruik ( NK 32) ook bij gebruik van stoelen met zwenkwielen.

Tapijttegels Heuga Twisted Texture -  het verleggen met een Graphlex® - rug een kinderspel

Bij het leggen en ook bij een verleggen bieden de tapijttegels uit de collectie Heuga Twisted Texture optimale eigenschappen: Het handige formaat van 50 x 50 cm zorgt voor een eenvoudig transport zonder veel problemen.Met de slijtbestendige Graphlex®-rug en door de hoge snijvastheid kan men de los liggende tapijttegels goed hanteren en verleggen. Bovendien is de collectie Heuga Twisted Texture maatvast en stabiel, zodat uw vloerbedekking lang in vorm blijft. Ook het DS antislip draagt ertoe bij, dat de tegels vast liggen en daardoor extra zekerheid geven. Alle tapijttegels uit de collectie van Heuga zij bovendien los liggend, wat het verleggen erg simpel maakt: Het is al voldoende een paar sleutelposities te fixeren, de rest wordt er eenvoudig, zonder te lijmen aan gelegd en geven meteen een stabiele en uniforme indruk. Deze methode geeft ook de mogelijkheid uw kamer met Heuga Twisted Texture op een makkelijke manier te veranderen en een nieuwe creatie te maken: Of u nu de tapijttegels nieuw schikt of er andere kleuren in wilt brengen – zonder moeite kunt u uw eigen wensen realiseren! Een verder voordeel bestaat daarin, dat  - als er eens een ongeluk gebeurt – uw niet meteen de hele vloerbedekking moet wisselen of u anders steeds herinnert wordt aan het omgevallen glas met rode wijn of het per ongeluk verlopen kaarsvet. Wanneer de vlekken zich namelijk niet makkelijk laten verwijderen, dan kunt u de tapijttegels wisselen door ze op een plaats te leggen waar het niet opvalt of u wisselt ze eenvoudig tegen nieuwe tegels. De hoge lichtechtheid van de collectie Heuga Twisted Texture en de 7 jaar garantie zijn de reden, dat u ook bij intensief gebruik lang wat van uw vloerbedekking zult hebben.

Heuga Twisted Texture  - tapijttegels van een duurzame onderneming

De producent Heuga hecht veel waarde aan behoud van de natuur – dat wordt niet alleen door de vele creatieve designs duidelijk, maar ook door te focussen op een duurzaam handelen. “Mission Zero” heet het project wat men zich ten doel gesteld heeft en dat het bedrijf tot het jaar 2020 in een compleet in en duurzaam werkende producent moet veranderen. Alle negatieve werkingen, die het produceren en handelen van het bedrijf op de natuur heeft, moeten compleet verdwijnen. De keuze van het materiaal is maar een kleine stap in dit milieuvriendelijke concept. Neutrale emissies bij de productie en het transport staan helemaal bovenaan in de lijst, maar ook het vermijden van afval is een belangrijke factor. Hier komen juist de voordelen van tapijttegels ten opzichte van kamerbreed tapijt naar boven, want er ontstaat minder afval en men heeft geen schadelijk vloeibaar lijm nodig. Ook algeheel is de vermijding van schadelijke stoffen in de productie een van de belangrijkste regels bij de producent Heuga. Dat en nog veel meer maatregelen maakt de firma Heuga tot een bijzonder verantwoordingsbewuste onderneming en uw tapijttegels tot een zeer goede keuze.

Tapijttegels Heuga Twisted Texture in onze onlineshop

De behaaglijke collectie Twisted Texture zoals ook veel andere tapijttegels van de leidende merkproducent Heuga vindt u in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl! Wij bieden onze klanten een gratis sample service, zodat u de kleur en de kwaliteit van deze tegels kunt zien. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons.

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave