Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Interface Barricade One - een subtiele, comfortabele aanwezigheid

De Interface Barricade One collectie uit de serie Barrier Zone maakt op iedere ingang, op een subtiele ingetogen manier, een waardige een gastvrije indruk. Gelijktijdig zorgen de los liggende tapijttegels uit deze collectie ervoor, dat er geen vuil naar binnen gedragen wordt.De robuuste Barrier Zone Barricade One tapijttegels zijn verkrijgbaar in drie klassieke kleuren, die een neutrale elegantie verspreiden.

Lees verder

Interface Barricade One

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

 De vuil-opvangende tegels uit de variant Barricade One zijn in een edel, tweekleurig gestreept patroon gehouden – het is een neutraal grijs, dat zich met zwarte strepen in verschillende diktes afwisselt en ook een donker anthraciet in hetzelfde patroon. Een warme bruine kleur is de afronding van deze kleurkeuze. Door de ingeweven speciale vezels - de Monafilement Scrapers – zijn de Barricade One tapijttegels buitengewoon slijtvast en verliezen toch niet hun velourse optiek. Zo zijn zelfs de vuilopvangende tapijttegels uitnodigend en aantrekkelijk, verder ook op intensief gebruikte gebieden kan met Interface Barricade One optisch een highlight zetten. Verschillende mogelijkheden  om de tapijttegels Interface Barrier Zone te verleggen maken op de ruimte een rechtlijnige of een wat lossere indruk, en dat geheel naar uw wens. De geschiktheid van de vezels (gebruikklas 33) voor intensief gebruik en de hoge vlammenwering brandklas (Cfl – s1) kwalificeren de Interface Barrier Zone tapijttegels voor gebruik op de commerciële sector. Het DS antislip geeft deze tegels nog een bijkomende zekerheid.

Eenvoudig te reinigen en flexibel - Interface Barricode One tapijttegels

Door de Graphlex®- rugconstructie en de hoge vormvastheid van de Barricade One tapijttegels kunt nu de Interface Barricade One tapijttegels eenvoudig en snel verleggen en ze blijven ook in de vorm liggen zoals u ze gelegd heeft, zonder dat men ze hoeft te lijmen. Zo heeft u ook niet het probleem van terug gebleven lijmresten op de ondergrond van uw nieuwe vloerbedekking en u kunt er meteen over lopen. Het weer opnemen van de vloerbedekking of het eruit nemen van enkele tapijttegels is bij Interface Barricade One helemaal geen probleem en maakt de vloerbedekking erg flexibel en makkelijk schoon te houden. Interface Barricade One – de robuuste tapijttegel in een aantrekkelijk gestreept patroon!

Tapijttegels van de milieuvriendelijke producent Interface bij BRICOFLOR

Tapijttegels van Interface zijn steeds weer opnieuw een overtuigend product. Interface Barriercode One is een klassieke collectie met elegante kleuren die u uitnodigen om naar binnen te gaan. Met de DS antislip laag zijn de tegels voetvast en zult u niet snel uitglijden. Deze tapijttegels kunt u bij BRICOFLOR bestellen, waarbij u de standaard beste prijsgarantie bij krijgt. Wilt u het product eerst ervaren? Dan kunt u eenvoudig een gratis sample aanvragen waarbij wij het naar u zullen opsturen. Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer of via ons e-mailadres. Wij horen graag van u!