Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Interface Equilibrium – los liggende tapijttegels voor een moderne vormgeving

Steeds weer frisse en nieuwe ontwerpen bij inachtneming van dezelfde kwaliteitsnormen levert de producent Interface en overtuigt het met Equilibrium over de hele serie. De zachte volle vloer van hoogwaardige lussenkwaliteit met zijn onregelmatige hoge en lage structuur is optisch een bijzonder highlight en schept een harmonische en homogene indruk. Ondanks de samenhangende optische werking, gaat het bij Equilibrium toch om modulaire, los liggende tapijttegels en zo is ook deze collectie in de handhaving praktisch en ongecompliceerd: het transporteren en ook het verleggen zijn door deze speciale eigenschappen snel en zonder veel moeite te realiseren.

Lees verder

Interface Equilibrium

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Het karakteristieke oppervlak is het resultaat van afwisselend gestreepte patronen, van natuurlijke kleuren, en is daarom geschikt om op veel  gebieden te in te verleggen. Het is in staat om zich in bijna alle kleurconcepten aan te passen. Niet alleen in de optiek zijn de los liggende tapijttegels Interface Equilibrium buitengewoon flexibel: de zo gewende hoge Interface kwaliteit met een mengsel van hoogwaardig materiaal en een perfecte op een lange ervaring gebaseerde verwerking, zijn de basis voor een duurzaam en robuust product. Het is niet alleen in een privébereik een duurzaam product, men kan het ook op intensief bezochte commerciële bereiken gebruiken en blijft ook daar voor een lange tijd goed in vorm en optiek. Voor de productie van Interface Equilibrium wordt 100% gerecycled garen gebruikt, waardoor de collectie erg milieuvriendelijk is. 

Equilibrium van Interface – kleurrijke diversiteit en een eenmalig design

Op het gebied van design heeft de Firma Interface echt veel ervaring en is altijd bij de tijd. De creaties in steeds weer nieuwe en afwisselende collecties zorgen voor grote aanbiedingen aan moderne vloerbedekkingen – een ervan zijn de los liggende tapijttegels uit de serie Equilibrium van Interface. Door het bondige onregelmatige patroon zijn deze tegels ideaal voor verlegging op grotere vlakten, waar dan een uniform beeld met baaneffecten ontstaat. De speelse structuur, die een bepaalde lineariteit weergeeft, brengt een opmerkelijke sfeer in uw ruimte en is ideaal om de 30 verschillende kleuren te representeren. Steeds twee kleuren worden met elkaar getuft en geven zo unieke combinaties. Een brede keuze van beige kleuren is basis van dit kleurenpalet. Zo zijn er los liggende tapijttegels Interface Equilibrium in bijvoorbeeld in wol witte kleur, in warm gele correlatie of in een bijzonder genoegen die beige en grijs met elkaar verenigen. Ook de volle bruin analogie en de donker grijze varianten horen bij de klassiek gedekte kleuren en er staan nog meer kleurvariaties ter beschikking. Het omvangrijk blauwe kleurenpalet bevat de harmonisch gelijke en donkere eenheid en het evenwichtige, decente rust staat naast de intensieve aqua kleurige arrangementen. Enige opmerkelijke kleuren in deze serie zijn het stralende licht rood van Classification, het heldere oranje van Similarity en het natuur groene van Serenity. Een bijzonder luxe en elegantie wordt verspreidt door violet Proportion en ook Ability, dat op wonderbaarlijke wijze  het diep blauwe van de oceaan met het donker groene van de algen combineert. De hoog-lage structuur van de getufte lussen wordt met het Tip-Sheared principe bewerkt, waardoor de hogere lussen een geraffineerde touch krijgen en het oppervlak gelijktijdig een bijzondere feeling krijgt. Bovendien is de kleur in het gerecycled nylon gebracht en geeft daardoor een duurzame glans.

Equilibrium los liggende tapijttegels in hoogwaardige Interface uitvoering

Niet alleen op het gebied van design is Interface een van de eersten, ook de jarenlange ervaring en de hoogste kwaliteitseisen trekken de aandacht: los liggende tapijttegels uit de collectie van Equilibrium brengt beide argumenten op een overtuigende manier bij elkaar. Uit puur polyamide vervaardigd, bestaan de vezels uit 100% gerecycled materiaal, die aan de hoogste eisen voldoen. Erg robuust tart het ook  de hoogste belastingen en is zo niet alleen voor privé gebruik ideaal, door de hoge weerstand zijn de los liggende tapijttegels ook erg geschikt op het commerciële gebied met intensief publiek verkeer (gebruiksklasse 33). Dit optisch mooie en excellent verwerkt materiaal geeft Interface Equilibrium de buitengewone weerstand en slijtvastheid waardoor de tegels ook geschikt zijn voor stoelen met zwenkwielen. Vast en zeker ligt de vloerbedekking door het DS-antislip en het is ook voor gebruik bij vloerverwarmingen. De vlammenwering voldoet aan de brandklas (Bfl-s1). Het opmerkelijke structuuroppervlak in verbinding met het hoogwaardige materiaal geeft een aangenaam loopgevoel (luxe klasse 2) en door de geluiddempende eigenschappen (26dB) kunt u rustig en ontspannen bewegen.

Los liggende tapijttegels om snel te verleggen van Equilibrium

De aantrekkelijke collectie Interface Equilibrium is als los liggende tapijttegel verkrijgbaar. Dat maakt het voor u een stuk eenvoudiger: Niet alleen valt het transporteren van grote onhandige tapijtrollen daarmee weg en die het comfort van een tapijt in de weg stonden. Ook het verleggen van de tapijttegels is heel eenvoudig. Handig en snel worden de tapijttegels stuk voor stuk, zonder te lijmen aan elkaar gelegd. Door de vorm stabiele Graphlex-rug en het eigen gewicht blijven de tegels op de plaats liggen. Met het innovatieve TacTile-systeem van Interface, worden de Equilibrium tapijttegels weer opneembaar en zijn zonder verbinding met de ondergrond onder elkaar verbonden. Het plaatsen ervan, zonder lijmsporen of iets dergelijks is daardoor zeker gesteld. De mogelijkheid van een monolitische of hardsteen verlegging of de verlegging naar het schaakbord patroon zijn daarmee individueel te realiseren. Enkele tapijttegels kunt u voor reiniging of om een andere reden uit het verband opnemen en zonder problemen weer terug leggen. Los liggende tapijttegels, een makkelijk en een handig te verleggen product.

Equilibrium los liggende tapijttegels uit gerecycled garen: Een plus voor  de gezondheid en voor het milieu

Een bijzonderheid in de collectie van Equilibrium: het bestaat uit 100% gerecycled garen. Daardoor is het product ressource vriendelijk en vermijd afval. Ook door de modulariteit ontstaat er in vergelijking met tapijt van de rol minder afval. Los liggende tapijttegels behoeven geen vloeibaar lijm –  en daardoor  minder schadelijke stoffen die uw gezondheid en het milieu schaden kunnen. Voor de producent Interface is een milieu vriendelijke productie en hoogwaardig onschadelijk materiaal erg belangrijk. Duurzaamheid staat helemaal bovenaan op het programma: groene energie, het verminderen van CO2-emissies en het recyclen van materiaal behoren tot de standaards van een firma die milieubewust werkt. Ook de Interface Equilibrium los liggende tapijttegels werden binnen het “Mission zero”,een project wat Interface tot 2020 compleet en duurzaam realiseren wil, vervaardigd. Zomede gaat het om een bijzonder milieuvriendelijk product, dat toch aan alle eisen kan voldoen. Uw gezondheid profiteert bovendien van de bewezen positieve voordelen van de luchtkwaliteit in ruimten waar los liggende tapijttegels liggen, want Equilibrium los liggende tapijttegels neemt de fijne stof uit de lucht op.

Tapijttegels Interface Equilibrium - nú bij BRICOFLOR!

Duurzaam verwerkt, en een buitengewone design biedt de collectie Equilibrium van Interface. Los liggende tapijttegels uit de serie geweefde lussenkwaliteit in 30 verschillende kleuren vindt u in onze online shop van BRICOFLOR! Maak daarbij gebruik van onze beste prijsgarantie! U kunt voordat u uw bestelling doet, ook een gratis sample bestellen waardoor u het product alvorens kunt ervaren. Hierbij maken wij ook eenvoudig voor u een persoonlijke offerte aan! Neem contact met ons op als u vragen heeft!