Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Tapijttegels van Interface Foyer – Aantrekkelijk en praktisch voorbereid

Met de collectie Foyer uit de serie Barrier Zone biedt Interface u de mogelijkheid het praktische met het aantrekkelijke te verbinden – want de tapijttegels mogen er ook zijn. De verschillende kleurvariaties waarmee u uw entree optisch kunt verfraaien, waarbij ze bij het binnenkomen al een waardige en gastvrije indruk maken en vangen gelijktijdig het vuil op. Deze tegels zijn daarnaast ook zeer duurzaam en zorgen ervoor dat uw gezondheid niet verslechterd.

Kwaliteits tapijttegels boven kwantiteit – Interface Foyer

De robuuste Interface Foyer tapijttegels zijn verkrijgbaar in vijf aantrekkelijke, gedempte kleuren. Door speciaal ingeweefde vezels – de, zo genaamde, Monofilement Scrapers  -zijn de Foyer tapijttegels van Interface buitengewoon slijtbestendig en behouden toch de inhalige velourse optiek. Klassieke kleuren staan hier in tegenstelling tot de meer kleurrijke varianten: Wilt u het neutraal hebben met het grijze Ulyssees, het blauwe Homer of kiest u met Hades het meer warme bruin. Athena en Calypso brengen echter wat meer kleur in uw ruimte: of een samenstelling van verschillende groene kleuren of groen-geel gemengd met Oliv voor een touch van natuur. Alle kleuren werken door het samenspel met de zwarte vezels aards en standvast en zijn zo ideaal voor gebruik in commerciële inrichtingen waar ze in ingangshallen of foyers een edele indruk achterlaten. De niet te overziene velourse kwaliteit wordt door de ingeweven sterkere vezels bijzonder slijtvast en blijft erg lang in vorm – zo kunt u ook tapijttegels met hoge floor op intensief gefrequenteerde gebieden gebruiken en optisch een highlight creëren.

Lees verder

Interface Foyer

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tapijttegels van Interface Foyer - Gebruiksklaar voor een lange duur

De volle geschiktheid, zelfs bij intensief publiek verkeer (gebuiksklasse 33) en de hoge vlammenwering brandklas (Cfl-s1) kwalificeren alle Interface Barrier Zone tapijttegels voor gebruik op de commerciële sector en geven ook Interface Foyer alles wat van een vuilopvangtegel verwacht wordt. Het DS antislip geeft bovendien nog de nodige zekerheid. Door het DS anti-slip aspect hoeft u geen zorgen te maken om uit te glijden. Naast de brandwerende brandklas en het anti-slip gehalte, blijven deze tapijten hun originele kleur behouden.

Stabiel en sterk in de vorm – Foyer van Interface

Door de Graphlex®-rug en de hoge vormstabiliteit kunt u de Interface Foyer tapijttegels eenvoudig en snel verleggen en blijven zonder te lijmen in verband liggen. Het innovatieve TacTiles systeem van de marktleider Interface verbindt de enkele tapijttegels onder elkaar en maakt van de enkele modules een samenhangende “zwevende” vloerbedekking. Omdat men geen lijm nodig heeft, blijven er bij Interface Foyer ook geen lastige lijmresten achter en de enkele tegels kan men zonder sporen achter te laten weer moeiteloos uit het verband opnemen. Dit vereenvoudigt het proces van het verleggen en transporteren van tapijttegels. Hierdoor zijn er ook meerdere opties mogelijk omdat de tapijttegels snel te verleggen zijn.

Vind uw Interface Foyer tapijttegel bij BRICOFLOR NL!

Bent u op zoek naar een comfortabel alternatief voor uw hal? Dan zult u geen spijt hebben als u kiest voor de collectie Foyer van Interface! Deze collecte is zeer duurzaam en heeft een vleugje elegantie waarbij iedere stijl toepasselijk is en u zich geen zorgen hoeft te maken! We bieden u de beste prijsgarantie, zodat u zeker de beste prijs krijgt voor de producten. Wilt u voor de zekerheid toch nog het product alvorens de bestelling ervaren? Dan kunt u bij ons ook een gratis sample aanvragen waardoor u het product al in uw ruimte kan voorstellen. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer of via ons mailadres en wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

✓ Interface Foyer tapijttegels gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave