Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

H723 los leg tapijttegels van Interface – modulariteit optisch kamerbreed met een gunstige prijs

De combinatie van voordelen die een modulaire vloerbedekking u geeft én de naadloze optiek van traditioneel kamerbreed tapijt, dat bieden u de Interface 723 los liggende tapijttegels. De voordelen van tapijttegels zijn niet te overzien: een hoog comfort, geluidsdemping, verbeterde luchtkwaliteit en een optimale aanpassing met een grote kleurenkeuze van de vloertegels aan het interieur. Maar veelal is het lastige transporteren en het moeizame verleggen een probleem. Met Interface H723 hoeft u zich hier geen zorgen te maken, want de los liggende tapijttegels bieden alle voordelen van een kamerbreed tapijt en met de onproblematische handhaving van een modulaire vloerbedekking.

Het verschil ziet men bijna niet, want met Interface H723 kunt u door monolithische verlegging heel eenvoudig een banen effect creëren. Een aantal van 18 aantrekkelijke modisch gedempte kleuren maken van de Interface collectie een optimale kandidaat voor verschillende ruimteconcepten en is bovendien ook nog  een gunstige en robuuste oplossing met een overtuigende prijs- energieverhouding. De velourskwaliteit heeft een kore pool, is robuust en is bijzonder makkelijk schoon te houden. Als CO2 neutrale tapijttegel naar het cool carpet-programma, gaat het hier om een bijzonder milieuvriendelijk product, dat bovendien voor een gedeelte uit gerecycled materiaal bestaat. Slijtbestendig en duurzaam is Interface H723 zelfs geschikt voor gebruik op intensief benutte commerciële gebieden.

Lees verder

Interface H723

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Los liggende tapijttegels Interface H723: korte velours in veel natuurlijke kleuren

De doelmatigheid van een modulaire vloerbedekking wordt bij de collectie H723 van de firma Interface met de optische indruk van een kamerbreed tapijt gecombineerd. Maar natuurlijk hoort ook de flexibiliteit van het design, die de los liggende tapijttegels nu eenmaal hebben, erbij. De keuze uit 18 verschillende gedempte kleuren geven de mogelijkheid, de vloerbedekking aan uw speciaal interieurconcept aan te passen. De vele varianten met korte flor zijn daarbij niet opdringerig en toch elegant.

Het omvangrijke blauwe palet heeft 6 kleuren, dat van licht Cobalt tot het edele donkere Bilberry verloopt en met Conifer aan een door naaldbomen Türkis indruk afgesloten wordt. Drie decente grijze kleuren hebben een bereik van licht Silver over grafiet naar anthraciet kleurig Coal en maken van Interface H723 een neutrale achtergrond voor uw persoonlijke ruimteplanning. De grijsbruine kleur van Muskat geeft de overgang naar de wat warmere kleuren zoals het beige kleurig Linen en het vol Chocolate bruin. En op het laatst zijn er drie rode kleuren die er ook nog bij horen: een wat gedempt Paprika, hel stralend Hot Pepper en het briljante donker rood van Amaryllis maken de kleurkeuze van H723 van Interface compleet. Los liggende tapijttegels uit deze collectie kunt u natuurlijk niet alleen monolithisch met een kamerbreed effect verleggen, ook door het verleggen met een kwartdraaing in een schaakbordpatroon kunt u op een speelse manier accenten zetten. Ook de combinatie van twee of meer kleuren maken nog meer creaties mogelijk.

Hoogwaardige Interface tapijttegels voor een gunstige prijs door H723

Bij de aanschaffing van een bijzonder veelzijdig modulaire vloerbedekking hoeft u ook bij projecten met een knap budget niet de keuze te maken tussen kwaliteit en een gunstige prijs – bij de los liggende tapijttegels Interface H723 heeft u het allebei. Bij de kwaliteitsfabrikant Interface is men aan hoogwaardige producten gewend en ook deze collectie kan u hiervan overtuigen. Het bijzonder vlakke veloursoppervlak uit zuiver polyamide is erg robuust en slijtbestendig. Zo is het ook zeer geschikt voor intensief gebruik op commerciëel benutte plaatsen met veel publiek verkeer (gebruikklas 33). De in het garen gekleurde nylonvezels bewaren langdurig de opmerkelijke briljante kleuren. Ondanks de sterke concurrentie wordt de kwaliteit er niet minder om en is het comfort gebleven. Interface H723 heeft de luxeklas 1 en kan door de geluidsdempende werking het welbehagen ook nog verbeteren. Zonder problemen kan men deze tapijttegels ook op kantoor of in een werkkamer verleggen, omdat de tegels bestand zijn voor gebruik bij stoelen met zwenkwielen en ook een vloerverwarming is geen probleem. Door het geïntegreerde DS- antislip, blijven deze tapijttegels vast liggen. Bovendien heeft dit product een sterke vlammenwering (brandklas Cfl-s1). De beproefde constructie belooft een duurzame en perfecte look.

Los liggend en ongelooflijk snel verlegd: H723 tapijttegels van Interface

Aan een kamerbreed tapijt vasthouden, zonder onhandig transport en zonder het problematische verleggen zoals bij tapijt van de rol – dat maken de los liggende tapijttegels uit de collectie van Interface H723 mogelijk. Nadat u een kleur gekozen heeft, gaat alles erg snel en zonder veel moeite. De praktische afmetingen van 50 x 50 cm maken een transport over smalle wegen en ook een optimale aanpassing aan de ruimte mogelijk, zodat er maar weinig afval ontstaat. Dat is vooral een voordeel voor het milieu en ook het feit, dat men de tapijttegels zonder te lijmen kan verleggen. Het eigengewicht  en de stabiele rugconstructie, in dit geval de beproefde Graphlex®-rug, geven een vaste ligging. Een verdere aanbeveling is, de tapijttegels onder elkaar met het innovatieve Interface Tac Tiles plakband te verbinden, zodat er een “zwevende “vloerbedekking zonder verbinding met de vloer ontstaat. Op deze manier blijven er geen resten op de vloer, wanneer het eens nodig is een tapijttegel voor een schoonmaakbeurt uit het geheel op te nemen, te reinigen en daana weer terug te leggen.

Interface tapijttegels – een goede keuze voor het milieu

Als er iemand waarde, op behoud van de natuur, legt dan zal hij van het Cool Carpet concept overtuigd zijn: los liggende vloertegels uit dit programma zijn compleet CO2 neutraal omdat men waarde legt op een complete milieuvriendelijke productie en naar een totale balans en compensatie voor CO2 streeft. Zo wordt ook Interface H723 bijzonder mileuvriendelijk geproduceerd met met de focus op een afvalarme verlegging zonder schadelijke stoffen door lijm,en door een hoog recycelaandeel bij het materiaal. Zo bevinden er zich geen schadelijke stoffen in het ruimteklimaat en bovendien worden de fijne stofdeeltjes door de eigenschappen van de vloerbedekking gefilterd.

Het hele productieproces van de Interface tapijttegels staat in het teken van duurzaamheid: daarvoor werd de ”Mission zero“ geschapen, waar een rij van milieuvriendelijke en resourcesparende maatregelen met deze doelstelling te vinden zijn. De firma Interface wil deze doelstelling tot 2020 compleet realiseren. Ook de Interface H723 los liggende tapijttegels worden op deze manier door gebruik van groene energie en zonder schadlijke stoffen geproduceerd. De tranportwegen zijn kort en efficiënt en er wordt waarde gelegd op weinig emissie. Zo krijgt u voor een gunstige prijs een product, dat niet alleen goed is voor uw portemonnee maar ook voor uw gezondheid en dat met weinig belasting voor de natuur.

Tapijttegels Interface H723 – goedkope los liggende tapijttegels bij BRICOFLOR

De los liggende tapijttegels met een optische indruk van een kamerbreed tapijt, vindt u in onze onlineshop tegen lage prijzen en in veel kleuren. Milieuvriendelijk, duurzaam, aantrekkelijk en  in een zeer goede prijs energie verhouding vindt u de Interface H723 los liggende tapijttegels natuurlijk ook bij BRICOFLOR!

✓ Interface H723 gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke offerte