Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Interface Heuga Superflor Tapijttegels – de bijzondere veelzijdige naaldvlies collectie

Interface brengt hier de opvolger van de bekende Heuga-collectie in de handel. Met de tapijttegels van Interface bent u steeds goed geholpen, want de marktleider kan zich over de hele lijn laten zien. Het duurzaamste materiaal en een zorgvuldige verwerking, innovatieve ideëen en veelzijdige inzetmogelijkheden maken van de Interface tapijttegels een ideale vloerbedekking op alle gebieden. De los liggende tapijttegels van Interface Heuga Superflor zijn naast het grote kleurenpalet vooral overtuigend door de grote slijtbestendigheid en de daaruit resulterende  mogelijkheden van gebruik op veel plaatsen. Een hoge materiaalkwaliteit en optimale verwerking ervan zijn de reden, dat de tapijttegels van Interface alle belastingen van het dagelijks gebruik weerstaan. De collectie Interface Heuga Superflor voldoet daarbij aan de hoogste eisen en zorgt daarbij ook nog voor een verhoogd comfort. De eenvoudige verlegging van deze Interface tapijttegels is door de los liggende eigenschappen zekergesteld. In de kortste tijd heeft u een nieuwe vloerbedekking gelegd, die u door de grote kleurkeuze en de combinatiemogelijkheden onder elkaar ook optisch individueel naar uw wensen kunt aanpassen. Ook op het gebied van natuurbehoud is de firma Interface op een van de eerste plaatsen te vinden: het project “Mission Zero” met de doelstelling om tot 2020 een positieve natuurbalans te krijgen brengt steeds weer nieuwe innovative veranderingen bijvoorbeeld in de productie en transport.

Lees verder

Interface Heuga Superflor

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Interface Heuga Superflor tapijttegels – kleuren naar ieders wens

De collectie Heuga Superflor van Interface is de opvolger van de originele tapijttegels. Het neutrale design van de naaldvliestegels wordt hier in een reusachtige keuze van 18 kleuren gerealiseerd zo dat er voor alle wensen wel wat te bieden is. Naast de klassieke kleuren vindt u bij de Heuga Superflor tapijttegels van Interface ook de kleurrijke varianten. Zo zijn er drie grijze en ook bruine kleuren – of donker of licht –  zwart en ook het elegante beige – alle in een licht gevlekte uitvoering waardoor de kleuren intersiever tot uiting komen. Hetzelfde vindt u ook bij de tien andere kleuren, die eveneens  kleurpracht in uw huis brengen. De Interface tapijttegels zijn er ook in de wat minder opvallende varianten zoals donker blauw of bosgroen maar ook de heldere tinten zoals het stralende geel van het Interface Heuga Superflor “ Yippee” of het warmkleurige rood oranje van “Pacific Sunset”. Of u de hele ruimte wilt laten stralen of alleen maar een paar accenten wilt zetten, het liever eenvoudig klassiek en onopvallend wilt hebben, de tapijttegels uit decollectie Interface Heuga Superflor vindt u in alle variaties. U hoeft zich niet op een kleur vast te leggen, want de modulaire vloerbedekking kan men combineren en ook in banen of naar een schaakbordpatroon verleggen.

Los liggende tapijttegels van Interfaceflor – Heuga Superflor is het robuuste origineel van de tapijttegels

Met de optische veelzijdigheid van de tapijttegel collectie Interface Superflor is nog niet alles voorbij: Ook technisch kunnen ze over de hele lijn overtuigen. Door de bijzonder hoge robuustheid zijn deze vloertegels niet alleen geschikt voor privé gebruik, ze zijn ook zeer geschikt op het commerciële gebied met intensief publiek verkeer – ook de hoogste belastingen zijn voor deze tapijttegels geen probleem. Op kantoor is de geschiktheid voor stoelen met zwenkwielen en zijn ook de antistatische eigenschappen ideaal. De warmte van een vloerverwarming en gebruik op vochtige vloeren doen de tapijttegels geen kwaad en dat met een garantie van zeven jaar. Ook vuil heeft bij  naaldvlies uit 82,5% nylon en 17,5% polyester bijna geen kans: door de dichte verwerking van het materiaal kan het niet in de vezels indringen en op die manier is het makkelijk weg te zuigen. Het extreem slijtvaste materiaal heeft ook een goede vlammenwering (brandklas Cfl-s1) en zorgt zo voor de nodige zekerheid.

Interface Heuga Superflor tapijttegels zijn los liggend en eenvoudig te verleggen

Los liggende tapijttegels hoeft u maar op een paar sleutelposities te fixeren en alle andere kunt u daarna naar uw wens verleggen. De hoogwaardige Graphlex®-rug van de Interface Heuga Superflor tapijttegels geeft de nodige stabiliteit om ze in het verband te houden. Door het losse verleggen ist het ook erg makkelijk de vloertegels bij vervuiling uit het verband op te nemen, schoon te maken of bij sterke vervuiligen uit te wisselen. Dat is ook zonder reservetegels mogelijk door de vervuilde tegels op minder zichtbare plaatsen te leggen.

Milieuvriendelijkheid staat bij de Interface-tapijttegels helemaal bovenaan

De firma Interface zet niet alleen op een neutraal design en hoge kwaliteit, ook milieuvriendelijkheid is van belang. Tapijttegels is al een tijdenlang bergrip, waarbij het niet alleen bij de keuze van het materiaal ondertussen een milieuvriendelijkheid een belangrijk criterium maar ook bij de productie en het transport de firma duurzaam wil handelen. Zo heeft Interface zich met het project “Mission Zero” ten doel gesteld om tot 2020 compleet  zonder negatieve gevolgen voor de natuur te handelen. Milieuvriendelijke productiemethoden en verminderimng van CO2 emissies bij het transport zijn de belangrijkste programmapunten.

Alle 18 kleuren van de collectie Interface Heuga Superflor vindt u ook in onze onlineshop BRICOFLOR.

✓ Interface Heuga Superflor tapijttegels met de beste prijsgarantie

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke offerte