Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Paradox II van Interface – verbindt de voordelen van een harde vloerbedekking met die van een tapijt vloerbedekking

De marktleider Interface weet steeds weer opnieuw met innovatie en creativiteit de indruk te maken. Zo is Paradox II ook weer een logische stap in de reeks inventieve, creatieve tapijttegel collecties. Waarom paradox? De collectie verbindt de voordelen van twee eigenlijk verschillende vloerbedekkingen: de robuustheid en de weerstand van een harde vloerbedekking met het comfort en de optiek van een tapijt. Daarbij heeft men bij deze los liggende tapijttegels uit  denieuwe collectieop een neutraal kleurenpalet gezet, die zich uit verschillende kleurwerelden bedient en daarmee toch decent en bescheiden blijft. De aantrekkelijke gevlekte kleuren maken van de vloerbedekking een fraai geheel verhinderen dat kleine vervuilingen meteen opvallen. De nieuwe Microtuft- technologie maakt de productie van een bijzonder sterke en weerstand biedend product mogelijk en dat daarbij toch een comfortabele tapijtkwaliteit biedt. Los liggende tapijttegels Interface Paradox II zijn geschikt voor inzet op veel plaatsen zo als bijvoorbeeld kantoren, vliegveld-lounges, hotelvloeren of op andere gebieden met veel publiek verkeer en zorgt daarbij voor een ideale combinatie uit stijvolle elegantie en een robuuste vloerbedekking.

Lees verder

Interface Paradox II

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Interface los liggende tapijttegels Paradox II met een elegant gevlekt oppervlak

Zoals we van  de producent Interface gewend zijn, kunnen ook de los liggende  Paradox II tapijttegels door eenhoogwaardige en aantrekkelijke optiek overtuigen. Zo komt er ook een stuk neutrale design op een plaats waar anders tapijt vloerbedekking door een hoge belasting bijna niet mogelijk is. Interface Paradox II is in eenklassiek palet met 12 kleuren verkrijgbaar, die allemaal gevlekt zijn. Dat ontstaat door gebruik van  garen met verschillende nuances van duurzame en briljante kleuren, die perfect op elkaar afgestemd zijn een harmonisch geheel geven. De bijzonder lage en dicht op elkaar geweefde lussen naar de Microtuft technologie krijgen zo een individuele aantrekkelijke optiek. Gelijktijdig zorgt het gevlekte garen ervoor dat de bodem nog makkelijker schoon te houden is,  want kleine vervuilingen vallen daardoor bijna niet op. Gedekte kleuren zorgen voor een bijzonder edel niet oprdringerige vertoning: de in totaal 12 kleuren bedienen zich uit verschillende kleurwerelden. Zo zijn er drie beige en bruine kleuren verkrijbaar van neutraal Linen en neutraal Sand tot het donkere afwisselende Pebbles en van het warme Walnuss- en Schokoladenbraun tot het meer neutrale Snake. Drie grijze kleuren in verschillende niveaus van helderheid gaan van licht Stone over Aschgrau tot diep Black. Afgerond wordt het palet van Interface Paradox II door drie verschillende blauwe nuances: het lichte, ijsblauwe Lake hoort bij het repertoire maar ook het sterke Marine en het erg donkere Nightsky, dat blauwe en zwarte vezels met elkaar verbindt. Bij monochrome verlegging ontstaat er door monolitischeen ook bij de dualistische verlegging een klassiek kamerbreed tapijt. Maar met de los liggende tapijttegels kunt u ook iets met elkaar combineren en op die manier  binnen de verschillende kleurwerelden harmonische samenstellingen creëren of ook eens met spannende effecten een beetje meer wagen.

Paradox II – de robuuste tapijttegel met een nieuwe Microtuft- Lusware van Inrterface

Interface los liggende tapijttegels zijn zonder meer voor een overtuigende verbinding van designering en kwaliteit bekend. Met Paradox II gaat de fabrikant nog een stap verder en schept een product, dat de voordelen van verschillende vloerbedekkingen met elkaar verenigt, zo dat er een optimaal resultaat ontstaat. Hoewel de los liggende tapijttegels al een hybride product zijn, dat de karakterestieke eigenschappen van een traditionele tapijt vloerbedekking met de modulaire voordelen van tapijttegels samen brengt, komt er bij Interface Paradox II nog de nieuwe en innovatieve microtuft productiemethode bij. Daardoor hebben deze tapijttegels bijzonder lage en dicht op elkaar geweefde lussen, die het oppervlak de robuustheid en de weerstand geven dat bij een normaal tapijt niet bereikt wordt. Uit 100% polyamide vervaardigd, zijn de los liggende tapijttegels uit deze serie flexibel en op veel plaatsen te gebruiken. De duurzaamheid bewijzen de tapijttegels op plaatsen met intensief publiek verkeer (gebruikklas 33). Bovendien met de geschiktheid van stoelen met zwenkwielen en de antistatische eigenschappen, zijn de los liggende tapijttegels ook ideaal voor gebruik op kantoren. Verders hebben de Interface tapijttegels hoge standaards in de zekerheid. Ze zijn overtuigend door een hoge vlammenwering (brandklas Bfl-s1) en hebben een vaste en zekere ligging door het DS antislip. Ook het verleggen op een vloerverwarming is natuurlijk zonder problemen mogelijk. Gelijktijdig schept   Paradox II het comfortgevoel van een tapijt: Luxeklas 1 en een vermindering van de ruimte- en loopgeluiden zijn ook een deel van dit omvangrijke programma.

Speelse verlegging: los liggende tapijttegels Paradox II

Als of de uitstekende optiek en een overtuigende combinatie bij voordelen van tapijt en harde vloerbedekkingen nog niet genoeg zijn, hebben de los liggende tapijttegels  uit de Paradox II serie het voordeel, dat men ze heel makkelijk kan handhaven. Het handige formaat van 50 x 50cm is makkelijk  te transporteren en maakt een eenvoudige aanpassing aan de vloerafmetingen met weinig afval mogelijk. Daar waar men de tapijttegels moet aanpassen, is de goede snijvastheid van voordeel, de tapijttegels rafelen niet uit. Het verleggen gaat pijlsnel. Omdat de tapijttegels los liggend zijn, is er geen vloeibaar lijm nodig. De enkele tegels worden met het TacTiles systeem van de producent onder elkaar verbonden en op die manier ontstaat er een soort “zwevende” vloerbedekking, zonder verbinding met de bodem. Zo vermijdt men de schadelijke chemie, de vloerbedekking is meteen voor gebruik gereed en als de vloerbedekking weer opgenomen wordt, blijven er op de bodem geen lijmresten  achter. Dank zij de Graphlex®-rug met zijn  hoge vormvastheid, blijven de tapijttegels vast en zeker liggen. Zonder problemen kan men enkele tegels voor een apparte schoonmaakbeurt er uit nemen, ze weer terugleggen, uitwisselen of in een ander patroon leggen. Ook kan men de vloerbedekking compleet opnemen om ze in een andere kamer te verleggen.

Bijzonder duurzaam: de los liggende tapijttegels met Cool Carpet van Interface

Uw groen geweten betreffende natuurbehoud, wordt door de duurzame en milieuvriendelijke tapijttegels van de firma Interface wel gerust gesteld. De collectie Paradox II is standaardmatig met het Cool Carpet voorzien – een programma voor natuurbehoud door compensatie van CO2 uitstoot. Met het concept, dat op vermijding en reductie van CO2 baseert, geven de los liggende tapijttegels met Cool Carpet de klanten de mogelijkheid de CO2 emissie totaal te compenseren. Zo doet u met de los liggende tapijttegels iets goeds voor de natuur door een lijmvrije verlegging met bijna geen afval. Maar ook buiten het Cool Carpet programma worden  de los liggende tapijttegels van de firma Interface op basis van een duurzame ecologische firmafilosofie geproduceerd. Die firma Interface heeft zich ten doel gesteld om tot 2020 geheel duurzaam alle handelingen milieuvriendelijk te  realiseren. Daar is dan groene energie, vermijdig van schadlijke stoffen en recycling inbegrepen.

De innovatieve Microtuft-tegel nu bij BRICOFLOR.nl

In ons omvangrijke programma van Interface en andere tapijttegels mogen natuurlijk de tegels uit de innovatieve collectie  zoals Paradox II niet gemist worden.

De weerstand biedende combinatie van tapijtcomfort en de robuustheid van een harde vloerbedekking vindt u in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl!

✓ Interface Interface Paradox II tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave