Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Interface Touch&Tones 101 tapijttegels – bewezen lussenkwaliteit voor flexibel gebruik

De gecombineerde zintuigelijke respons van verschillende sensorische  prikkels voor een bijzondere ervaring – dat is het doel wat de firma Interface met zijn nieuwe serie Touch&Tones wilde. Drie verschillende varianten zijn een deel van dit veelbelovende plan, een van de drie is de robuuste collectie Touch&Tones 101. De variant met het laagste floor is als opvolger van Heuga 568 erg slijtvast en duurzaam en maakt overtuigend een uniform oppervlak. Ook het scheppen van patronen en de indeling van de ruimte door gebruik van verschillende kleuren of in combinatie met de twee andere collecties uit de Interface Touch&Tones serie is mogelijk. Zo heeft u met de Touch&Tones 101 los liggende tapijttegels een reusachtige keuze om uw ruimteontwerp te creëren door verschillende structuren en kleuren tot een aantrekkelijk geheel samen te stellen. Maximale geschiktheid voor commerciëel gebruik, hoogwaardig materiaal en verwerking zijn de garantie voor een lange levensduur, ook bij gebruik op plaatsen met intensief publiek verkeer. Met Touch&Tones 101 maakt u de juiste keuze voor inzet op veel gebieden. Aantrekkelijke kleuren en een geraffineerde structuur geven uw ruimte binnen de kortste keren een waardig uiterlijk.

Lees verder

Interface Touch&Tones 101

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tapijttegels Interface Touch&Tones 101: afwisselende kleuren en veel combinatiemogelijkheden

De zintuigen prikkelen, dat doen de drie verschillende varianten van de Interface Touch&Tones serie inderdaad en dat op verschillende manieren. De snelste waarneming zoals meestal, is de eerste optische indruk.. Met Touch&Tones 101 openbaart zich voor u een aantrekkelijk gelijkmatige vloerbedekking met briljante kleuren, die u helemaal aan het interieur kunt aanpassen. De bewezen lussenkwaliteit met het fijn geweefde oppervlak geeft de vloer een elegante gelijkmatigheid en kleuren de die bijzonder naar voren komen. Door gebruik van garen in fein op elkaar afgestemde nuances krijgt Touch&Tones 101 een afwisselende optiek en een vlakke vloerbedekking die daardoor toch drie dimensionale indruk achter laat. Wat de kleur betreft, kunt u de keuze in twee verschillende kleurpaletten indelen: acht neutrale en decente kleuren en acht stralende kleuren geven u de keuze uit een 16 kleuren omvattend programma. De klassiek grijze- en beige kleuren worden afgerond door het geraffineerde gemengde  “grijge” en een donker tabak bruin. Daarnaast staan los liggende tapijttegels met een kleurkeuze die niets te wensen over laat: warme rode en bessen kleuren en een stralend oranje, harmonisch Ultramarineblauw naast het helle turquoise en twee groene kleuren met verschillende helderheid. Uniform verlegd, wekt u met Interface Touch&Tones 101 het beeld van een kamerbreed tapijt, maar met de los liggende tapijttegels heeft u veel meer mogelijkheden: Door de combinatie van twee of meer kleuren kunt u patronen, contrasten, loopwegen, en ook bepaalde zones inrichten b.v. door kleur in kleur met verschillende grijze nuances of door moderne helle contrasten. Wilt u nog meer flexibiliteit in uw kamer ontwerp, dan kunt u de collectie natuurlijk zonder problemen met de twee andere varianten van deze collectie uit de serie Interface Touch&tones combineren.

Interface Touch&Tones 101: los liggende tapijttegels in uitstekende Interface kwaliteit

Niet alleen op het punt van design is de marktleider overtuigend, de lang gemaakte ervaring en het streven naar steeds weer nieuwe innovatieve ideeën resulteren in een perfecte symbiose voor eenmalige designs in buitengewone kwaliteit, die ook bij intensief gebruik lange jaren in vorm en kleur stalend blijven.

Als opvolger van Heuga 568 kan ook Interface Touch&Tones 101 los liggende tapijttegels met een buitengewone kwaliteit troeven. De bijzonder sterke en vlakke lussenkwaliteit is uit rein polyamide vervaardigd en heeft daardoor de volle geschiktheid voor gebruik (gebruiksklasse 33) op commerciëel gebied. Zelfs intensief publiek verkeer is voor de los liggende tapijttegels uit deze collectie geen probleem. De geschiktheid voor stoelen met zwenkwielen maakt bovendien het gebruik op kantoren en werkkamers mogelijk en ook het verleggen over vloerverwarmingen is voor Interface Touch&Tones 101 geen hindernis. De brandklas Cfl-s1 garandeert een excellente vlammenwering en meer zekerheid net zo als het DS-antislip wat ervoor zorgt, dat alles stabiel op de plaats blijft liggen. Ondanks het vlakke oppervlak kan Interface Touch&Tones 101 met een bijzonder comfortgevoel scoren: de luxe klas 2 staat voor een aangenaam loopgevoel, een goede geluidsabsorptie en loopgeluidsdemping (23 dB) en zo voor rust, ontspanning en een aangename atmosfeer in uw ruimten. De collectie verbindt een aantrekkelijk design met robuuste duurzaamheid en een touch van  luxe.

Tapijttegels Interface Touch&Tones 101: snelle verlegging met Interface TacTiles

De positieve werking heeft Touch&Toners 101 niet alleen door het prikkelen van verschillende indrukken op de zintuigen maar ook door de vergelijking van de handelingen met een kamerbreed tapijt. Het praktische formaat waarin de los liggende tapijttegels van Interface  geleverd worden, maakt een transport zonder problemen mogelijk. Enge wegen over gangen en trappen zijn geen hindernis en ook het verleggen is door de eenvoudige aanpassing aan de afmetingen van de vloer met minder afval een groot voordeel. Dat is minder belasting van het budget en ook voor het milieu. Het verleggen gaat op een speelse manier: Met het innovatieve TacTiles systeem van de producent Interface worden de tapijttegels onder elkaar met een plakband verbonden en een verbinding met de bodem is niet nodig. Daardoor ontstaat er een soort “zwevende “ vloerbedekking uit de enkele Touch&Tones 101 tapijttegels die vast en zeker op de plaats blijven liggen, zonder fixering met vloeibaar lijm op de vloer. Omdat men geen lijm nodig heeft ontstaan er ook geen giftige dampen en men kan van de vloerbedekking zonder wachttijd meteen gebruik maken. Als men de tapijttegels weer opneemt, blijven er geen lijmresten op de bodem. Door de vormstabiliteit kan men de tapijttegels bij een eventuele vervuiling er uit nemen, reinigen en eenvoudig weer terug leggen. Zelfs een verlegging op een andere plaats of in nieuwe patronen is realiseerbaar. Touch&Tones 101 kunt u niet alleen onder elkaar combineren. Ook de combinatie met de Touch&Tones met collecties 102 en 103 is mogelijk. Daardoor heeft u niet alleen verschillende kleurvariaties maar ook structuurvariaties. Zo zijn vormgevingsmogelijkheden eenmalige verschillende ruimtelandschappen te creëren geen grenzen gezet.

Touch&Tones 101 los liggende Interface tapijttegels bij BRICOFLOR.nl

Een vaste robuuste lussenkwaliteit in veel aantrekkelijke kleuren – dat bieden de Interface Touch&Tones 101 los liggende tapijttegels. In onze onlineshop op BRICOFLOR.nl kunt u deze en ook de beide andere Touch&Tones collecties 102 en 103 vinden en naar uw wens combineren!

✓ Interface Touch&Tones 101 tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave