Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Interface Touch&Tones 102 – aantrekkelijk design en de hoogst mogelijke flexibiliteit

Een feest voor de zintuigen – dat beloofd de bekende producent Interface met de serie Touch&Tones, die op verschillende niveaus een beroep doen op de zintuigen en zo een bijzondere belevenis moeten zijn. Een deel uit de reeks is Touch&Tones 102, een hoogwaardig gestructureerde lussenkwakiteit, die zich perfect aanpast en de beide andere varianten voltooid. Zo wordt de hoge robuusheid van de lussenware gecombineerd met het luxe gevoel van een aangenaam zachte vloerbedekking. Of in een woon- of commerciële omgeving, de los liggende tapijttegels Interface Touch&Tones 102 zijnhoog belastbaar en maken overal een frisse nieuwe indruk. Met de veelzijdige collectie maakt u zonder moeite de indruk van een kamerbreed tapijt, maar uw kunt ook uw creatieve ideeën waar maken: los liggende tapijttegels uit de serie Touch&Tones kunt u binnen de collectie kleuren maar ook met de beide andere ondercollecties combineren, zo dat heel speciale woon- en werklandschappen  met verschillende kleuren en structuren ontstaan. Het verleggen gaat op een speelse manier  en dat is maar een voordeel van de vele voordelen die u heeft bij de los liggende tapijttegels Touch&Tones 102.

Lees verder

Interface Touch&Tones 102

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Touch&Tones 102 van Interface: veelzijdige los liggende tapijttegels met een grote kleurkeuze

Van onze vijf zintuigen, is het zien wel de centraalste en geeft zeer snel een eerste indruk. Wat dat betreft, kunnen de los liggende tapijttegels Interface Touch&Tones 102 over de hele lijn overtuigen. De gestructureerde lussenkwaliteit  met het lichte kroesgaren wekt al gelijk het gevoel van luxe en geeft de kleuren een bepaalde diepte.Een keuze van acht neutraal decent gedekte kleuren en ook acht stralende kleuren geeft u veel creatieve ruimte. De kleuren van de vloerbedekking zijn goed aan het interieur aan te passen, maar ook spannende contrasten zijn mogelijk. Een deel van het kleurenpalet zijn beige en grijze kleuren en ook de bijzonder geraffineerde menging „greige“, net zoals  het donkere tabakbruin en het edele zwart. Op de andere kant zijn de stralende kleuren, waarmee u in uw ruimte kleurijke accenten kunt zetten. Zowel donkere kleuren zoals ultramarineblauw, een edel wijndruivenviolet, purper [Bouganinvillea] of natuurlijk mosgroen staan ter beschikking en ook een fel oranje of turquoise, vuurrood of het frisse groen van de limoenen. Met behulp van de grote kleurkeuze kunt u met Interface Touch&Tones 102 een grote hoeveelheid verschillende indrukken wekken: de klassieke  unilook van een kamerbreed tapijt is er maar een van. De grote verscheidenheid van verschillende kleuren maken het bovendien mogelijk contrastrijke combinaties of ook individuele patronen ter creëren. U kunt markeringen voor loopwegen zetten of de ruimte in verschillende zones indelen. Los liggende tapijttegels uit de collectie van Interface Touch&Tones 102 kunt u bovendien combineren met de collecties Touch&Tones 101 of 103, waardoor u nog meer mogelijkgheden om te combineren geboden worden.

Interface  los liggende tapijttegels : Touch&Tones 102, de hoogwaardige Design-tegels

De bodem moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook robuust zijn en het fraaie uiterlijk moet ook lang zo blijven. Interface Touch&Tones 102 is daarvoor heel geschikt. De vlekkeloos verwerkte lussenkwaliteit uit het huis Interface uit zuiver polyamide is buitengewoon slijtbestendig en daardoor op veel plaatsen te inzetbaar. De volle geschiktheid voor het commerciële gebied, zelfs bij intensief publiek verkeer(gebruikklas 33) en ook  de geschiktheid voor zwenkwielen en vloerverwarmingen maken van de los liggende tapijttegels Touch&Tones 102 interface collectiede ideale en flexibele vloerbedekking om te verleggen in kantoren en andere commerciële inrichtingen. Brandklas Cfl s1 geeft de zekerheid en het gevaarlijke uitglijden wordt verhinderd door het DS antislip. Gelijktijdig probeert men bij de Touch&Tones serie de zinlijke belevenissen niet te vergeten en u deze ook mee te geven. Hiervoor garandeert de luxeklas 3 een aangenaam zachte en een uitnodigend oppervlak dat bovendien goed is voor de ruimteakoestiek. Uitstekende loopgeluidsdemping ( 25dB) en geluidsabsorptie maken een rustig en ontspannen wonen en werken en daardoor een verhoogde woonkwaliteit mogelijk. Een echte luxe vloerbedekking die in optiek en haptiek en ook in de akoestiek veel te bieden heeft.

Los liggende tapijttegels van Interface: Touch&Tones 102 zijn pijlsnel verlegd

Niet eerst als de vloerbedekking er ligt, maar van begin af aan moet de omgang met Interface Touch&Tones 102 een belevenis zijn. Los liggende tapijttegels zijn in vergelijking met een gewoon tapijt erg makkelijk en bijzonder comfortabel. De minimale afmetingen van 50 x 50cm verlichten het transport – geen moeizaam hanteren van lange tapijtrollen door enge trappenhuizen en over smalle wegen. Veel beter kunt u ze dank de minimale grote aan de dimensies van de kamers aanpassen, zo dat er maar weinig afval ontstaat en daardoor uw portemonaie en de natuur minder belast wordt. Het aanpassen aan muren en deuren functionieert zonder dat het tot uitrafelen aan de kanten komt. De tapijttegels uit de collectie Touch&Tones 102 zijn erg snijvast.

Wie wel eens in het genot was een normaal kamerbreed tapijt te verleggen, die zal van dit product genieten: los liggende tapijttegels kunt u namelijk geheel zonder lijm verleggen. Dat er geen lijm nodig is heeft veel voordelen: het verleggen gaat sneller, en u kunt meteen van de vloerbedekking gebruik maken. Er zijn geen giftige dampen en omdat u geen schadelijke chemie nodig heeft, wordt het milieu ook niet belast. Ook zonder te lijmen blijven de los liggende tapijttegels door het eigengewicht van de robuuste Grapflex-rug, het DS-antislip en de vormstabiliteit vast en zeker in het verband liggen. Dat wordt nog ondersteunt door het TacTiles systeeem van de firma Interface. Dunne plakstrips verbinden de los liggende tapijttegels onder elkaar, zonder met de bodem te verbinden. Zo ontstaat er met Touch&Tones 102 een soort zwevende vloerbedekking. Daardoor zijn er ook geen lijmresten te zien als men de vloerbedekking weer moet opnemen. Enkele los liggende tapijttegels kunt u zonder problemen uit het verband opnemen om ze b.v. een speciale schoonmaakbeurt te geven of in een ander patroon wilt verleggen. Het verleggen is uniform, maar ook in combinatie met de twee verdere collecties uit de Interface Touch&Tones serie mogelijk. Zo zijn heel individuele creaties met patronen, kleuren en structuur van de vloerbedekking mogelijk.

Touch&Tones los liggende tapijttegels bij BRICOFLOR.nl

De veelzijdige collectieInterface Touch&Tones 102 los liggende tapijttegels vindt u vanzelfsprekendook bij BRICOFLOR.nl. Samen met de vlakke vaste collectie 101 en de pluizig zachte variant 103 kunt u met deze flexibele serie individuele woon- en werklandschappen creëren – overtuigt u zichzelf van de vele kleuren en varianten in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl!

✓ Interface Touch&Tones 102 tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave