Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Interface Touch&Tones 103 – los liggende tapijttegels, die op de zintuigen een beroep doen

Kleuren die stimuleren, geraffineerde structuren en texturen, een buitengewone haptische ervaring – het doel dat de bekende producent Interface met zijn serie Touch&Tones vervolgt, is een beroep op de zintuigen en dat met verschillende methoden. Daarvoor werden een groot aantal verschillende en toch optimaal met elkaar combineerbare designs in het leven geroepen – en een daarvan is Touch&Tones 103. De bijzonder ruige velours-kwaliteit is de vloerbedekking met het hoogste floor van de drie collecties uit deze serie en staat voor een heel bijzonder comfort gevoel, zodat u zich zelf op het werk net als thuis zult voelen. Het pluizig zachte oppervlak voelt zich niet alleen heel prettig aan, maar geeft ook een gevoel van behaaglijkgheid en dat al meteen  vanaf het eerste ogenblik. De grote keuze van briljante kleuren in klassieke en ook in het kleurrijke spectrum krijgen op deze manier heel spannende tinten, die Touch&Tones 103 een bijzondere optiek geven. Meerjarige ervaring en de hoge eisen van de kwaliteitsproducent Interface zijn de garantie voor buitegewone robuustheid en duurzaamheid van deze vloerbedekking en die daardoor ook geschikt is op het commerciële gebied. De combinatiemogelijkheden van de drie collectties Touch&Tones van Interface geven u de reuasachtige ruimte voor uw creaties en dat is precies wat de producent wilde: een beroep doen op uw zintuigen.

Lees verder

Interface Touch&Tones 103

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Touch&Tones 103 van Interface: shag- optiek nodigt u uit om te blijven

Traditioneel zijn werkplaatsen meer pragmatisch en hebben een neutrale en koele atmosfeer. Maar al eerder had men begrepen, hoeveel invloed een aangename werkomgeving op de produktiviteit en het welzijn heeft. Door de volle geschiktheid van Interface Touch&Tones 103 op het commerciële gebied, kunt u het pluizige velours in de inspirerende kleuren niet alleen in uw kamers thuis, maar ook voor de commerciële sector halen. Het bijzonder hoge zachte floor werkt meteen uitnodigend en is ideaal voor een rustoord in uw ruimte. De doorgesneden lussen geven een bijzondere drie dimensionele optiek, dat zachtheid belooft en de kleuren iets speciaals geeft.

Los liggende tapijttegels uit de Touch&Tones 103 collectie halen de kleuren uit twee verschillende spectra: de in totaal 16 verschillende varianten kunt u in acht neutrale en acht stralende kleuren onderverdelen. Bij de eerste horen de Touch&Tones 103 varianten in grijs en beige gecompletteerd door het gemende „greige“ en de kleuren tabakbruin en donker zwart. De neutrale kleuren zijn zeer geschikt als basis voor verdere individuele ruimtecreaties en zijn door de buitegewone structuur nooit saai. Interface los liggende tapijttegels uit de collectie Touch&Tones zijn bovendien in verschillende stralende kleuren verkrijgbaar, die niets te wensen over laten. Harmonisch natuurlijk groene en blauwe kleuren staan ter beschikking net zo als hel turquoise en  het limoen groen. Een aantal warme kleuren met het edele violet en purper en een vol oranje met rood staan op de andere kant. Het interessante bij Interface Touch&Tones: alle drie collecties hebben deze 16 kleuren en die door een andere structuur er toch weer een anders uitzien. Zo kunt u de collecties onderling prima combineren om fraaie effecten en toch een harmonisch totaal beeld te scheppen. Omdat het hier om tapijttegels gaat, kunt u uw creativiteit eindeloos de ruimte geven: uniform of meerkleurig, een schaakbordpatroon of in banen, het inrichten van bepaalde zones door kleuren of door een andere oppervlaktestructuur, met de reusachtige keuze van in totaal 48 varianten, 16 daarvan bij Touch&Tones 103 kunt u alle wensen vervullen.

Interface los liggende tapijttegels Touch&Tones 103: zachte schaal, harde kern

Ondanks de aanhalige optiek van Touch&Tones 103 uit het huis Interface, kunnende los liggende tapijttegels uit deze collectie veel verdragen. Met een poollaag van 7,2mm uit 100% hoogwaardig polyamide is het oppervlak van Interface Touch&Tones 103 bijzonder slijtbestendig en alhoewel het oppervlak pluizige is, is het toch hoog belastbaar. Zo is deze vloerbedekking geschikt voor verlegging in uw huis maar ook op het commerciële gebied waar veel publiek verkeer is (gebruikklas 33). De weerstand biedende nylonvezels garanderen een lange levensduur van uw vloerbedekking en heeft daarbij nog een goede vlammenwering (brandklas Cfl s1) en kan het ook met zwenkwielen opnemen. Het verleggen van Interface Touch&Tones 103 over de vloerverwarming is geen hindenis en door het DS antislip liggen de los liggende tapijttegels vast en zeker. Het comfort, wat de collectie visueel beloofd, wordt door de technische gegevens nog eens bevestigd: het aangename loopgevoel door het dichte velours wordt ondersteund door een effectieve geluidsabsorptie en loopgeluidsdemping (25dB). Daardoor heeft u een rustig en ontspannen werkklimaat en bovendien wordt door Touch&Tones 103 bewezen, dat de belasting met fijne stof veel minder is – dus goed voor een ruimteklimaat in alle levenssituaties.

Los liggende tapijttegels van Interface: Touch&Tones 103 met TacTiles verleggen

Niet alleen visueel is Touch&Tones 103 een prettige ervaring, ook het eenvoudige hanteren en verleggen is met deze collectie zeer aangenaam. In vergelijking met een tapijt van de rol is het transport door de praktisch afmetingen duidelijk lichter. Met de afmetingen van 50x50cm in het vierkant zijn enge transportwegen geen probleem, bovendien kan men deze beter aan de grootte van de vloer aanpassen, wat minder afval en vuil betekent en een plus voor uw budget is. De hoge snijvastheid van de Touch&Tones 103 tapijttegels verhinderen het uitrafelen. De los liggende tapijttegels zijn met weinig ophef verlegd: de vormstbiele Graphlex® rug en het hoge eigengewicht maken een verlegging zonder lijm mogelijk. De verlegging gebeurt dus zonder schadelijke stoffen en maar weinig resten en u kunt van de vloerbedekking meteen gebruik maken. Het innovatieve TacTiles systeem van de firma Interface verbindt de los liggende tapijttegels onder elkaar en maakt op die manier een soort „zwevende“ vloerbedekking, omdat er geen verbinding door verlijming met bodem wordt gemaakt. U heeft zo de indruk van een kamerbreed tapijt zonder lijmresten die daarbij normaler wijze ontstaan. Touch & Tones 103 los liggende tapijttegels  kunt u probleemloos met het bijzonder vlakke Touch&Tones 101 of met de gestructureerde lussenkwaliteit Touch&Tones 102 combineren om individuele creaties in de vloervormgeving of speciale zoneringen in te richten.

Touch & Tones bei BRICOFLOR.nl

 Of nu Touch&Tones 103 los liggende tapijttegels of een combinatie met 101 of 102  uniform of meerkleurig: Alle drie collecties van de flexibele Touch&Tones serie van Interface vindt u vanzelfsprekend ook in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl.

✓ Interface Touch&Tones 103 tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave